Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-30') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2340, 20

На Мукачівщині зловмисник ножем поранив чоловіка: знаряддя злочину розшукав службовий собака

13 листопада, близько 16-ої години у центрі села Дубино, що на Мукачівщині, стався конфлікт між двома чоловіками. З місця події одного з учасників госпіталізували до лікарні з ножовим пораненням.

На Тячівщині поліція вилучила у місцевого жителя 3 кг марихуани

13 листопада, під час виїзду за викликом співробітники групи реагування патрульної поліції Тячівського районного відділу виявили в помешканні 29-річного чоловіка з Буштина пакунки з наркотичними речовинами рослинного походження.

На Закарпатті викрито групу осіб, які виготовляли фальсифіковані фітосертифікати

В ході досудового розслідування вдалося встановити, що організував незаконну діяльність 50-річний посадовець Управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області. До схеми фігурант залучив свого 30-річного колегу та 38-річну співробітницю брокерської компанії.  

На автошляху М-06 в межах області тривають активні роботи з ліквідації аварійно небезпечних вибоїн

Провів робочу нараду з представниками компаній, які забезпечують експлуатаційне утримання державної дороги М-06 у межах нашої області, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

П’яний закарпатець спричинив масштабну ДТП на Львівщині

У Львівському районі поліцейські затримали водія, який в стані алкогольного сп’яніння спричинив потрійну ДТП

Піп Дмитро Сидор отримав повістку до військкомату

Арештований за підозрою СБУ настоятель собору УПЦ МП в Ужгороді заявив, що отримав повістку.

Мешканку Закарпаття оштрафував суд через вагітність її доньки

Берегівський районний суд Закарпатської області визнав винною у неналежному виконанні батьківських обов’язків місцеву мешканку Катерину Горват через вагітність її неповнолітньої доньки. Суд призначив матері 850 грн штрафу.

Державне АТ «Нафтогаз» отримало контроль над Закарпатгазом Фірташа

Група Нафтогазу взяла під контроль АТ "Закарпатгаз". Це 19-те газорозподільне підприємство, яке перейшло під контроль держави, повідомили пресслужба Нафтогазу та Міністерство енергетики.

БЕБ на Закарпатті скерувало до суду матеріали у справі привласнення грантових коштів

Детективи Територіального управління БЕБ у Закарпатській області завершили досудове розслідування у справі щодо привласнення понад 2,2 млн грн з міжнародних грантових програм. До суду направлено кримінальне провадження стосовно особи, яка здійснювала технічний нагляд на об’єкті будівництва.

56-річний житель Воловеччини підозрюється у вбивстві свого односельця

12 листопада у селі Гукливе Мукачівського району сталося вбивство. Про це поліцію сповістив місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що в себе дома він виявив 51-річного односельця без ознак життя.

На Воловеччині в ДТП загнув пішохід

Дорожньо-транспортна пригода сталася 12 листопада на трасі «Київ -Чоп», в урочищі Майдан, що неподалік села Абранка.

На Закарпатті представники ТЦК забрали водія автобуса, який привіз дитячу збірну на змагання

Працівники ТЦК в Ужгороді затримали водія автобуса, який привіз дитячу збірну на змагання з тхеквондо. Діти приїхали з Вінниці і це був єдиний водій у цьому автобусі. Про це випадок повідомив журналіст вінницького сайту 20 хвилин Віталій Павловський.

На нараді у Закарпатській ОВА домовилися більше приділяти уваги стану автодороги М-06 у межах област

Провів робочу нараду з представниками Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Закарпатській області, Управління патрульної поліції та обласного ГУ НП, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита. - На порядку денному – питання експлуатаційного утримання державної дороги М-06 у межах нашого регіону.

Ужгородка Вероніка Мишко з партнером Ерлом Вільямсоном стали чемпіонами світу з танців

Зірки танцювального спорту з ужгородського клубу спортивного танцю «Грація», абсолютні чемпіони України та чемпіони Європи Вероніка Мишко та Ерл Вільямсон вибороли для України «золото» на чемпіонаті світу з десяти танців WDSF World Championship 2023 Ten Dance, що відбувся 11 листопада у Португалії. Друге місце отримала пара з Польщі, третє – зі Словенії.

Уже у понеділок може бути знято блокаду на українсько-польському кордоні

Маємо добрі новини у День Незалежності Польщі, - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький. - Уже у понеділок може бути знято блокаду на українсько-польському кордоні. Відповідно, можуть зменшитися й черги та час очікування перетину кордонів і на Закарпатті.

Віктор Микита висловив невдоволення роботою закарпатської Служби відновлення інфраструктури

На території нашого краю функціонує така структура, як Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Закарпатській області, - повідомив у соцмережі голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

В Ужгороді відбувся Re:Open Zakarpattia 2023

Разом із командою заступників узяли участь у панельних дискусіях у межах форуму «Re:Open Zakarpattia 2023» ICES - The Institute for Central European Strategy, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Мукачівець збрехав поліції про викрадення свого мікроавтобуса

Днями на лінію «102» надійшло повідомлення від мукачівця, який заявив, що невідомі особи незаконно заволоділи його автомобілем   марки «Mercedes Sprinter».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат