Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-30') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2300, 20

На Закарпатті проходить молодіжний форум єдності «Гідні. Вільні. Незламні»

Цими днями на Закарпатті проходить молодіжний форум єдності «Гідні. Вільні. Незламні», який організувала Молодіжний координаційний центр "Нова генерація України" за підтримки ОВА, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Хуст програв на виїзді тернопільській Ниві

У Першій лізі відбулися матчі 17-го туру. Хуст гра у Тернополі з Нивою і програв - 1:4. Голи: Бороденко (18, 44), Галадей (40 п.), Гатала (62 п.) - Вагін (9).

Володимир Шаран покинув пост головного тренера ФК «Минай»

Футбольний клуб «Минай» та Володимир Шаран припинили співпрацю за обопільною згодою сторін. На зустрічі керівництва з тренерським штабом було прийняте спільне рішення припинити співпрацю.

Куди спрямовує кошти міська влада Ужгорода

Депутати Ужгородської міської ради під час першого пленарного засідання 47-ої сесії у четвер, 16 листопада, розглянули понад 30 важливих для міста питань, зокрема фінансового характеру.

Грошей немає

Ворог продовжує нищити нашу економічну інфраструктуру. Сотні підприємств, які не встигли релокуватися, були розбомблені. Мільйони українців виїхали з країни. Гроші закінчилися. Це визнав і президент України Володимир Зеленський.

Мукачівця засудили до 10 років за ґратами за замах на вбивство двох осіб

За публічного обвинувачення Закарпатської обласної прокуратури мешканця Мукачева засуджено до 10 років ув’язнення за скоєння замаху на умисне вбивство двох осіб і незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами.

Голова Оноківської тергромади знову потрапила у скандал – заблоковано виплату коштів військовим

У соцмережах з’явилося відео голови Оноківської територіальної громади Марії Коваль, у якому вона емоційно говорить про тиск з боку одного із заступників голови ОВА. Знаючи скандальність самої Коваль виникла підозра: що вона знову потрапила у скандал, а відео є нічим іншим, як превентивним захистом.

З нагоди Дня студента до УжНУ завітав заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо

17 листопада з нагоди Дня студента Василь Іванчо зустрівся з майбутніми економістами, аудиторами, фінансистами, податківцями – представниками економічного факультету Ужгородського національного університету.

Двоє закарпатців обкрадали квартири у Тернополі

Зловмисники шляхом вільного доступу проникали до квартир двох мешканців обласного центру. З одного помешкання викрали мобільний телефон, з іншого – 47 тисяч гривень.

Закарпатська облрада звільнила чиновника, якого двічі за рік зупиняли п’яним за кермом

Упродовж 2016-2023 років Мирона Гівчака чотири рази зупиняли напідпитку за кермом.

На Закарпатті двоє п’яних чоловіків погрожували прикордонному наряду вбивством

16 листопала під час несення служби, прикордонний відділу «Яблунівка» Мукачівського загону, зупинив автомобіль Ford Mondeo, яким їхали двоє чоловіків, жителів Закарпаття. Дані особи відмовилися виконати законні вимоги військовослужбовців щодо пред’явлення для перевірки документів. Натомість почали нецензурною лайкою ображати прикордонників, чинити злісну непокору, погрожувати фізичною розправою та вбивством.

У Закарпатській ОВА відзначили працівників культури та майстрів народного мистецтва

Закарпатських працівників культури та майстрів народного мистецтва привітали з професійним святом.

Проєкт підтримки ветеранів війни в боротьбі з психологічними травмами отримав перших трьох собак

Відбулася перша зустріч ветеранів зі своїми новими чотирилапими вихованцями, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На Рахівщині горіла школа

Рахівські рятувальники ліквідували пожежу в школі, розташованій на вул. І.Франка у с. Богдан.

На Закарпатті розроблять регіональний план поводження з медичними відходами

Такий проєкт в Україні впроваджують за підтримки ВООЗ, а наша область – у п’ятірці пілотних разом із Дніпропетровською, Львівською, Рівненською та Кіровоградською.

У Закарпатській ОВА відбулося засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність»

Прозорість під час проведення закупівель – це про відкритість до населення та ефективне використання фінансових ресурсів. На цьому в межах засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність» наголосив Василь Іванчо - заступник голови Закарпатської ОВА.

Харчуванням учнів 23 шкіл Закарпаття частково забезпечить Всесвітня продовольча програма ООН

Договір про таку співпрацю сьогодні підписали Віктор Микита - голова Закарпатської ОДА та директор ВПП ООН в Україні Метью Голлінгворт.

У Закарпатській ОВА відзначили працівників радіо, телебачення і зв'язку

16 листопада в Україні відзначають День працівників радіо, телебачення і зв'язку – людей, котрі точно знають, що таке робота без вихідних. Саме завдяки їхній праці кожен із нас має доступ до важливої інформації навіть в умовах війни.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат