Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-30') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2260, 20

Школярка з Мукачева отримає стипендію від Кабінету Міністрів України

Нею стала учениця 10-А класу Мукачівської ЗОШ І-ІІІ ст. №13 Олександра Росоха.

Оголосили про підозру депутату Ужгородської міськради від партії «ОПЗЖ» Павлу Маєрчику

Сьогодні зранку правоохоронці оголосили про підозру депутату Ужгородської міськради від партії «ОПЗЖ» Павлу Маєрчику, - повідомив Віталій Глагола.

На Закарпатті викрили правоохоронця, який за хабар намагався незаконно покинути територію України

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури співробітнику одного з відділів Управління поліції охорони в Закарпатській області повідомлено про підозру у наданні неправомірної вигоди службовій особі (ч. 1 ст. 369 КК України).

Засуджено екскерівника центру надання адмінпослуг, який допомагав «ухилянтам» виїжджати за кордон

До тюремного ув’язнення засуджено мешканця м. Виноградів, колишнього керівника центру надання адмінпослуг, який пропонував чоловікам призовного віку документи для безперешкодного перетину держкордону.

В Ужгороді двох медиків судитимуть за неправомірне привласнення бюджетних коштів

Ужгородська окружна прокуратура завершила досудове розслідування та скерувала до суду обвинувальний акт щодо завідувача одного з відділень Закарпатської обласної клінічної лікарні ім. А. Новака за фактами привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем і підроблення офіційних документів. А лікарю цього ж відділення інкримінують пособництво у привласненні чужого майна.

У Мукачеві затримали крадія, який викрав речі та гроші у свого попутника із потягу

Учора, близько, 16-ї години, на службовий планшет патрульних надійшло повідомлення про крадіжку на вулиці Вокзальній, в Мукачеві.

Мукачівський суд повернув Міністерству оборони готель площею понад 700 кв м.

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області задовільнив позов Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону та витребував на користь Міністерства оборони України приміщення колишнього готелю площею понад 700 кв м.

БЕБ на Закарпатті упередило розтрату 31 млн грн держкоштів на ремонті мосту

Аналітики Територіального управління БЕБ у Закарпатській області встановили, що один із органів місцевого самоврядування оголосив проведення відкритого тендеру на виконання капітального ремонту мосту. З місцевого бюджету на ці будівельні роботи планували витратити 31,2 млн грн.

Помер чоловік, якого прикордонники знайшли виснаженим у горах на Рахівщині

Помер чоловік, якого 21 листопада під час патрулювання кордону виявив прикордонний наряд відділення «Богдан» Мукачівського прикордонного загону - повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби.

Небайдужий далекобійник допоміг врятувати запаси сіна закарпатця

21 листопада на лінію «101» повідомили про пожежу в с. Вучкове на Хустщині.

Закарпатські медики отримали 10 нових карет швидкої допомоги

Автопарк філій Закарпатського територіального центру екстреної медичної допомоги поповнився 10 новими каретами швидких, - повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

Відновився рух через пункт пропуску «Вишнє Немецьке - Ужгород»

Оформлення легкових, вантажних транспортних засобів та автобусів здійснюється у штатному режимі, - повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

Прокуратура Мукачівщині вимагає конфіскувати понад 4 га земель у громадян рф

Прокурори продовжують роботу з виявлення та конфіскації у громадян рф земель сільськогосподарського призначення на території Закарпатської області.

В Ужгороді виявили незаконні ігрові автомати

Сьогодні, близько 3-ї години, на службовий планшет патрульних надійшов виклик про незаконні ігрові автомати на вулиці Чубинського (колишня Бородіна), в Ужгороді.

У Закарпатського обласного кардіодиспансеру нова керівниця

Голова облради Роман Сарай скріпив підписом безтерміновий контракт нового керівника комунального некомерційного підприємства «Закарпатський обласний клінічний центр кардіології та кардіохірургії» Закарпатської обласної ради Ірини Котлярової.

У горах Рахівщини прикордонники виявили знесиленого чоловіка з обмороженими кінцівками

21 листопада на Закарпатті під час патрулювання кордону прикордонний наряд відділення «Богдан» Мукачівського прикордонного загону виявив знесиленого чоловіка без свідомості.

Винуватиця смертельної ДТП в Ужгороді отримала умовний термін

Ужгородський міськрайонний суд виніс вирок Олені Романець, яка, керуючи автівкою, на смерть збила пішохода на вулиці Анкудінова в Ужгороді. Жінці призначили покарання у вигляді трьох років позбавлення волі, проте замінили реальний термін на один рік іспитового.

ПП Ужгород заблокував словак, який каже що діє від імені словацьких перевізників

У самій Асоціації словацьких перевізників не розділяють позиції одного зі своїх членів, про це повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат