Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-30') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2200, 20

Розпочалося блокування руху вантажівок через пункт пропуску «Вишнє-Нємецке»

За інформацією, що надійшла від Прикордонної поліції Словацької Республіки, о 16:05 на території Словаччини розпочато блокування руху вантажівок через пункт пропуску «Вишнє-Нємецке», суміжний українському пункту пропуску «Ужгород». Акцію, терміни якої наразі не відомі, проводять представники Спілки перевізників Словаччини.

СБУ викрила в Мукачеві наркоугруповання із щомісячним обігом у 1,5 млн. гривень

Служба безпеки спільно з Національною поліцією нейтралізували злочинне угруповання, яке спеціалізувалося на масовому збуті особливо небезпечних наркотичних речовин в Закарпатті.

Інформація про ніби то перевірки на Закарпатті багажів та домівок громадян виявилася неправдивою

Рада оборони Закарпатської області не приймала Рішення про перевірки військовими багажів, вантажів та домівок громадян

Головну ялинку в Ужгороді відкрить 6 грудня

Головну ялинку в Ужгороді встановлять, як і минулоріч, за кошти меценатів – жодних коштів із міського бюджету не буде витрачено.

Ігор Шинкарюк: Рішення про перевірку документів прийнято не для того, аби впливати на мобілізацію

Рішення Ради оборони області запровадити перевірку документів на території краю прийнято не для того, аби впливати на мобілізаційні заходи.

На Берегівщині лоб у лоб зіткнулися Mercedes та Lexus

На автодорозі між селами Бене та Вилок сталася дорожньо-транспортна пригода з тяжкими наслідками. У зіткненні брали участь автомобіль Mercedes та позашляховик Lexus.

Внаслідок негоди на Закарпатті у 35 населених пунктах виникали проблеми з електропостачанням

Станом на 10:00 1 грудня бійці ДСНС 9 разів виїжджали для допомоги населенню. Вони двічі розкряжовували повалені дерева – на Ужгородщині й Хустщині – а також 7 разів буксирували транспортні засоби, які застрягли на дорозі.

Закарпатська влада переймала досвід роботи сміттєпереробного заводу у італійському місті Перуджа

Разом із колегами із Закарпатської обласної ради перебуваємо у відрядженні в італійському місті Перуджа, - повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

На Закарпатті прикордонники припинили спробу незаконного полювання

Учора ввечері під час патрулювання прикордонний наряд відділення «Горонглаб» Мукачівського прикордонного загону виявив неподалік держрубежу автомобіль марки «Шевроле», яким керував 26-річний житель Берегівщини.

Рада оборони області запровадила перевірку документів осіб на території Закарпатської області

Зміни діятимуть відзавтра, 1 грудня 2023 року, до завершення воєнного стану в Україні.

Чиновники Оноківської ОТГ лідери за розміром зарплат на Закарпатті

Середня зарплата одного чиновника Оноківської ОТГ становить 39 тисяч грн.

Василь Іванчо: Сьогодні громади Закарпаття мають великий потенціал і чимало можливостей для розвитку

Про одну з таких спілкувалися з представниками ТГ Закарпаття, закладів освіти, громадських організацій на практичному тренінгу на Ужгородщині. Мова про новий програмний період Interreg NEXT Польща – Україна 2021-2027 за напрямками «Довкілля» та «Здоров’я». Загальна сума становить понад 100 млн євро, - повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

На Закарпатті в індустріальному парку «Соломоново» проходить велика конференція для бізнесу

На Закарпатті в індустріальному парку «Соломоново» проходить одна з найбільших конференцій для представників промисловості, малого та середнього бізнесу, стартапів, дослідників, академічних і політичних кіл у межах Manufacturing Day Ukraine, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На Ужгородщині чоловік розтопив піч і пішов з дому, у цей час будинок почав горіти

Пожежа сталася 29 листопада в с. Великі Лази - горів триповерховий будинок.

Добуту на Закарпатті технічну сіль доправляють в інші області для боротьби з наслідками негоди

У центральній частині та на Півдні країни виникла надзвичайна ситуація, повʼязана з негодою і масованими снігопадами, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита. - Зараз обсяги видобутку технічної солі на Тереблянському соляному родовищі в оперативному порядку збільшилися.

На Рахівщині сталася автотроща за участі Таврії та вантажівки Tata

Бійці ДСНC провели аварійно-рятувальні роботи на місці ДТП за участю легкового автомобіля ЗАЗ та вантажівки Tata. Автотроща виникла сьогодні пообіді на автошляху національного значення Н-09 на околиці селища Ясіня гірської Рахівщини. Внаслідок цього травмованого водія «Таврії» сильно затисло в розтрощеній кабіні.

На Рахівщині на трасі державного значення стався зсув каміння та падіння дерева

У селі Костилівка Рахівського району через посилені снігопади та вітряну погоду відбувся зсув каміння на дорогу державного значення Н-09, а в селі Луг дерево, що впало на проїжджу частину, частково заблокувало рух.

Віктор Микита відзначив закарпатських патрульних з нагоди 8-ї річниці з дня створення обласного УПП

Дбають про громадський порядок і безпеку на дорогах, допомагають людям, навчають дітей: щодня відповідально несуть службу сотні закарпатських патрульних. Також від початку повномасштабного вторгнення чимало з них захищають Україну на передовій.

На Тереблянському соляному родовищі підняли на поверхню перші декілька сот тонн технічної солі

Команда інженерів безперервно працює, щоб забезпечити виконання запланованих обсягів і поставити першу сіль для забезпечення потреб країни, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Стали відомі переможці фотоконкурсу «Закарпаття. Природні простори для життя і творчості»

Стали відомі переможці фотоконкурсу «Закарпаття. Природні простори для життя і творчості».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат