Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2160, 20

У Мукачеві в каналі виявили тіло потопельника

5 грудня до ДСНС надійшло повідомлення про виявлення тіла ймовірного протопельника, 1989 р.н. у руслі каналу Коропецький, за адресою: м. Мукачево, вул. Гагаріна.

Голова Закарпатської ОВА привітав українських захисників з Днем Збройних Сил

Наш захист, наша опора, надія та наші герої – це Збройні Сили України.

У тренажерних залах Ужгорода відбувся рейд ТЦК

Повістки видали чоловікам, які тренуються в залі, а також тренерам у "VIPER GYM", "ФАНАТ", Клевер та інших.

На Виноградівщині під час пожежі загинув місцевий мешканець

5 грудня, в с. Широке Виноградівської тергромади, сталася пожежа по вулиці Добровольців. Рятувальників викликали сусіди, коли побачили, що з сусідньої хати йде дим.

Напередодні різдвяно-новорічних свят закарпатцям нагадують про заборону самозаготівлі хвойних дерев

Зовсім скоро розпочнеться підготовка до різдвяних свят. Традиційно їх святкування не обходиться без встановлення новорічної ялинки. Тож саме час нагадати про заборону самозаготівлі хвойних дерев. Адже ідеться не тільки про законність, а й про шкоду довкіллю, - повідомляє перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

Для туберкульозної лікарні у с. Нижня Апша на Тячівщині надійшла рентгенодіагностична установка

Перш ніж вона розпочне роботу, її слід змонтувати, а закладу - отримати ліцензію на провадження діяльності з використанням джерел іонізуючого випромінювання, - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Підгодівля бджіл взимку

Підгодівля бджіл взимку

На Тячівщині на різних пожежах загинули двоє людей

Пожежі зі смертельними наслідками сталися у Великій Угольці та Солотвині.

На Перечинщині жінка забила до смерті свого співмешканця

5 грудня близько 2-ої години ночі до поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що вони виїхали на виклик у село Тур’я Пасіка Ужгородського району, де констатували смерть 49-річного місцевого мешканця. На тілі чоловіка було зафіксовано сліди насильницької смерті.

Вантажний напрямок на українсько-словацькому кордоні розблокували!

Як повідомили Закарпатську митницю словацькі колеги, вчора пізно ввечері, (04.12.2023) протестувальники тимчасово розблокували кордон та звільнили проїзд для вантажних транспортних засобів до міжнародного пункту пропуску «Ужгород-Вишнє Нємецьке».

Матч «Минай» - «Динамо» перенесено

У звʼязку з тривалою повітряною тривогою 3 грудня, поєдинок 16-го туру УПЛ між «Минаєм» та «Динамо» тривав 64 секунди.

Новий завод на Закарпатті використовуватиме всю деревину області?

У травні 2023 року губернатор Закарпаття Віктор Микита повідомив, що біля села Батьово розпочалося будівництво нового деревообробного заводу. Будує компанія «БФ Термінал», бенефіціаром якої є відомий у лісовій сфері Леонід Юрушев − власник Коростенського заводу МДФ.

У листопаді міграційники Закарпаття оформили рекордні 35 тисяч закордонних паспортів

Попит на виготовлення паспортних документів знову зріс в області. За минулий місяць співробітники міграційної служби Закарпаття оформили 35115 закордонних паспортів і 16668 ID-карток. Для порівняння у листопаді минулого року було оформлено 32089 паспортів для виїзду за кордон та 9448 ID-карток.

Жителя Берегівщини засудили до 6 років ув’язнення за торгівлю метамфетаміном і зберігання боєприпасі

За публічного обвинувачення Берегівської окружної прокуратури мешканця с. Гать засуджено до 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Йому інкримінують незаконне придбання і збут метамфетаміну, а також зберігання боєприпасів без передбаченого законом дозволу (ч.ч. 1, 2 ст. 307, ч. 1 ст. 263 КК України).

Прикордонники зупинили чоловіка, який вчетверте намагався незаконно перетнути кордон

Настирливий відчайдух збирався штурмувати повноводну Тису на надувному матраці.

На пожежі у Солотвині загинуло 3 людей, двоє з яких - діти

4 грудня пообіді до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку у смт Солотвино Тячівського району. Про загорання рятувальників сповістили сусіди, які не на жарт перелякались, адже у будівлі мешкала родина з дітьми.

На Міжгірщині Audi A4 злетів у річку - загинула людина

2 грудня до ДСНС надійшло повідомлення про ДТП за участю легкового автомобіля Audi A4. Його водій не впорався з керуванням та з’їхав у р. Теребля, за адресою: Хустський район, с. Синевирська Поляна.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат