Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2080, 20

Гірські райони Закарпаття потребують додаткових фінансувань для ліквідації паводкових руйнувань

На початку грудня у гірській частині Закарпаття зафіксували третій протягом року потужний за характером руйнувань паводок, - повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький. - У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов, сильними опадами 2-6 грудня на річках області фіксували суттєве підвищення рівня води.

Чоловічі ГК Карпати програли у всіх матчах 4 туру Суперліги

12–15 грудня у Києві тривав 4 з’їзний тур чоловічої Суперліги:

Поліція Закарпаття вилучила у пасажира авто гранати, які він намагався ввезти в область

19 грудня у селі Нижні Ворота Мукачівського району, під час несення служби на блокпосту, зведений наряд правоохоронців з числа співробітників Головного управління поліції регіону та Управління патрульної поліції, виявив у одній із автівок 4 бойові гранати.

На Свалявщині в керівника лісгоспу та його брата проводять обшуки

Правоохоронці Закарпаття затримали фігурантів в схемі розкрадання лісів та державних коштів.

Зарядні станції та продукти отримало Закарпаття від партнерів по транскордонному співробітництву

Під час робочої поїздки Берегівщиною наші партнери передали гуманітарну допомогу для потреб Закарпаття та його жителів - акумулятори малої ємності (електростанції) та продуктові набори, - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Допомога армії - пріоритет обласного бюджету на 2024 рік

Дрони, пікапи, командно-штабні машини, спецзасоби й інфраструктура для Сил оборони, реабілітація та соціальні програми для захисників – основні пріоритети обласного бюджету на 2024 рік, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Кубок України з армреслінгу, що проходив у Воловці, виборов рятувальник з Рахівщини

Рятувальник Іван Григорчук із Великого Бичкова здобув перемогу в Кубку України з армреслінгу, що проходив у Воловці на Закарпатті.  

Cпівробітника сервісного центру МВС викрили на хабарництві за видачу «елітних» номерних знаків

За процесуального керівництва Мукачівської окружної прокуратури співробітнику регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Закарпатській області повідомлено про підозру у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

Після теракту у сільраді на Закарпатті посилять безпеку громадських закладів

Після інциденту, що трапився в приміщенні Керецьківської сільської ради, Віктор Микита - голова Закарпатської ОДА невідкладно скликав Раду оборони області.

Зоопарк угорського міста Ніредьгаза дав притулок диким тваринам з України

Мавпочка Катя, ігрунка карликова, потрапила до зоопарку Ніредьгази у березні 2022 року разом з сім’єю, що приїхала з-під Києва, утікаючи від війни.

У Виноградові виявили підпільний цех з виробництва цигарок, прихований під майстерню меблів

На Закарпатті правоохоронці викрили підпільний цех, де незаконно виготовляли, пакували та переробляли тютюнові вироби. Про це повідомляють у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

Сміттєсортувальний завод у селі Яноші, що на Берегівщині, готовий на 75%

Хід будівництва сміттєсортувального заводу в с. Яноші Берегівського району сьогодні оглянули перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький, колеги з обласної ради, делегація Міністерства зовнішньої економіки і закордонних справ Угорщини та комітату Саболч-Сатмар-Берег.

На Хустщині в придорожній канаві виявили тіло чоловіка

17 грудня до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення про виявлення тіла чоловіка в придорожній канаві за адресою: Хустський район, с. Дубрівка.

На Хустщині під час пожежі загинула жінка

15 грудня до ДСНС надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку у с. Ракош, вул. Макаренка. На пожежі виявлено тіло власниці оселі.

Теракт у сільраді села Керецьки: серед постраждалих – військовий на протезах

Серед потерпілих внаслідок підриву гранати у сільраді - військовий Василь Штефко.

В Ужгороді під мостом знайшли труп жінки

Під мостом по вулиці Анкудінова знайшли тіло жінки. Труп виявила місцева жителька, яка викликала на місце події поліцію.

На Закарпаття привезли сотні гуманітарних Різдвяних пакунків

Благодійний фонд ADRA відвідав Закарпаття з гуманітарною місією

Як розвивати Ужгород

На сесії розглянули звіт про виконання Програми економічного і соціального розвитку Ужгородської міської територіальної громади за січень-вересень 2023 року.

Чи бути в Ужгороді вулицям Скунця, Чендея, Параджанова?

На листопадовій сесії Ужгородської міської ради депутати нарешті проголосували перейменування вулиці Антона Чехова на Шевченківського лауреата, уродженця Закарпаття Дмитра Кременя.

Чому нас зливають

Це дуже значимі для України дні. Ми просимо грошей і військової допомоги у США та Євросоюзу. Якщо допомоги не буде, то ми програємо війну. Навіть президент Зеленський сказав, що без допомоги ми повернемося до того стану, як це було у перші дні війни. Ми втратимо території і почнемо партизанську війну. Мета агресора залишається тою самою – для початку забрати у нас весь схід та південь, закрити доступ до моря і впритул підійти до кордонів Європи, замінивши владу в Україні на ручну.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат