Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2000, 20

Головою Закарпатського обласного центру екстреної медичної допомоги став Анатолій Пшеничний

З 30 грудня, згідно Розпорядження Закарпатської обласної ради вiд 26.12.2023 року №281-рд , директором Закарпатського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Закарпатської обласної ради призначено Анатолiя Пшеничного.

Незаконно приватизовані землі природно-заповідного фонду в урочищі Красія повернуть державі

Ужгородська окружна прокуратура з метою захисту інтересів держави заявила позови щодо повернення із приватної власності земель природно-заповідного фонду в урочищі Красія вартістю понад 10 млн грн.

Ужгородець Олександр Гаврош став лауреатом міжнародної премії імені Пантелеймона Куліша

Міжнародна літературно-мистецька академія України оголосила цьогорічних лауреатів премії імені Пантелеймона Куліша. До числа нагороджених потрапив і ужгородець Олександр Гаврош, якого відзначено за публіцистичну книжку «Закарпаття під прицілом» та плідну літературну діяльність.

У Чопі від чадного газу постраждала родина

Вчора ввечері до Служби порятунку надійшло повідомлення від працівників екстреної медичної допомоги про те, що в м. Чоп в одній із квартир багатоповерхового житлового будинку на вулиці Залізничників, імовірніше за все чадним газом отруїлось троє людей.

Попри війну медична галузь на Закарпатті продовжує розвиватися - підсумки 2023 року

Упродовж минулого року сформували та затвердили спроможну мережу єдиного госпітального округу, що включає 7 найпотужніших закладів обласного підпорядкування (надкластерні), 7 кластерних (багатопрофільні лікарні районного рівня) та 8 лікарень загального профілю, які надають медичну допомогу не менше ніж за 8 напрямками, - повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

На Закарпатті припинили діяльність 3 незаконних гральних закладів

Детективи Територіального управління БЕБ у Закарпатській області викрили групу осіб, які організували роботу низки підпільних гральних закладів. Вони працювали без жодних ліцензій та дозволів, уникаючи сплати податків.

Міст у Тересві відкрито для вантажного транспорту

Новий рік починаємо з довоочікуваної новини. Від сьогодні, 2 січня, з 14.00 модульний міст через річку Тересва на автомобільній дорозі Н-09 Мукачево-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Рогатин-Біберка-Львів між населеними пунктами Тересва та Бедевля відкрито для автомобілів вагою до 40 тонн.

В Ужгороді патрульні виявили на терасі кафе наівоголеного чоловіка

Сьогодні, близько 10-ї години, на службовий планшет патрульних надійшло повідомлення про те, що на терасі одного із громадських закладів Ужгорода перебуває напівоголений чоловік.

У Хусті чоловік застрелив неповнолітнього, який проник до його помешкання

Поліція Закарпаття встановлює обставини вбивства неповнолітнього при перевищенні заходів, необхідних для затримання його за вчинення кримінального правопорушення.

Найцінніший ресурс – люди, яких маємо берегти

Підбиваючи підсумки 2023 року, усвідомлюємо втрати, пов’язані в першу чергу з війною, аналізуємо пройдені та непройдені уроки, прийняті та неприйняті виклики, використані й упущені шанси та можливості. Розмовляємо про це з депутатом міськради Арсеном Мелкумяном, який за поточний рік і як представник органів місцевого самоврядування, і як підприємець підтримав цілу низку громадських проєктів та ініціатив в Ужгороді.

Потрібно менше красти

У британській газеті The Times вийшла стаття під заголовком «Чим закінчиться війна в Україні». У статті йдеться про те, що перемога над Росією виглядає малоймовірною і з наближенням другої річниці вторгнення Київ переключає увагу на утримання своєї території, а не на перемогу над ворогом.

Мобілізація по-новому

Урядовий проєкт про нові правила мобілізації та нововведення в несенні військової служби зареєстрували в парламенті ввечері на Різдво, 25 грудня. Головна потреба нових змін, чого не приховує українська влада, покращити показники мобілізації та поповнити війська, які зазнали великих втрат за майже два роки повномасштабної війни з Росією. Раніше президент Володимир Зеленський заявляв, що військове командування очікує мобілізувати наступного року близько 450-500 тисяч новобранців.

Поліція Мукачева оперативно затримала зловмисника, який пограбував 73-річну бабусю

29 грудня о 12:10 до поліції зателефонував 39-річний мукачівець та повідомив, що до нього звернулася сусідка, яка розповіла, що її пограбував невідомий чоловік.

На Закарпатті прикордонники врятували двох чоловіків, які готували рідним «сюрприз»

Двох закарпатців, які вирішили зробити «сюрприз» своїм родичам та зустріти новий рік у сімейному колі, врятували на Рахівщині прикордонники Мукачівського загону спільно із своїми румунськими колегами.

На Закарапатті знайшли тіло дівчини, яка зникла кілька днів тому

25 грудня в селі Нове Давидково зникла дівчина 22 років, яка має ознаки пхилогічного розладу на фоні сильного стресу. В 7 ранку вийшла з дому та не повернулась.

В Ужгороді запрацював «Екологічний острівець», де прийматимуть відсортовані відходи

«Екологічний острівець» запрацював сьогодні в Ужгороді, на вулиці Адама Міцкевича, 9. За словами директорки ТОВ «АВЕ Ужгород» Наталії Якубик, він є першим в Україні. На майданчику прийматимуть відсортовані відходи – папір, картон, пластик, скло, алюмінієві банки, металобрухт.

У Рахові під колесами авто загинула пенсіонерка

28 грудня до поліції зателефонував 29-річний житель Рахівщини та повідомив, що скоїв наїзд на пішохода.

Прикордонник, який пропустив автобус із контрабандою, покараний службовим обмеженням

Берегівський районний суд Закарпатської області виніс вирок прикордоннику Юрію Кушніру, який пропустив автобус із контрабандною технікою на понад 112 млн грн. Суд визнав його винним у порушенні правил несення прикордонної служби та призначив два роки тюрми, але звільнив його від цього покарання, замінивши його на службове обмеження.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат