Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 1940, 20

Суд відібрав у закарпатського фермера 76,4 га землі біля Золочева за борги

Господарський суд Львівської області відібрав у закарпатських підприємців компанії «Тіса Біо» земельну ділянку площею 76,4 га в Золочівському районі через борги за оренду та незаконну передачу ділянку в суборенду іншим фермерам, які замість пасовища засіяли сою.

Депутат Ужгородської міськради розкрив координатора корупційних схем з погодження вивісок

В Ужгороді днями вперше за багато років почали демонтовувати встановлену без погодження зовнішню рекламу. Комунальними працюють, в основному, на кількох вулицях у центральній частині міста.

Президент за особисту мужність посмертно нагородив закарпатця Анатолія Тегзу

Президент Володимир Зеленський за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку посмертно нагородив нашого земляка, побратима, бійця Сил спеціальних операцій ЗСУ Анатолія «Варвара» Тегзу орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Ми пишаємося ним!

10 січня цього року професору УжНУ доктору історичних наук, старшому науковому співробітнику Центру Гунгарології, членуТовариства з вивчення спадщини Шандора Петефі при Академії наук Угорщини, засновнику професійної угорської історіографіїна Закарпаття Якову Ісаковичу Штернбергу виповнилося б 100 років. Його і досі пам’ятають як талановиту людину, яка до останнього віддавалася роботі.

Депутати Ужгородської міськради звітують перед виборцями про роботу за рік

На початку року представники органів місцевого самоврядування традиційно звітують про пророблену за рік роботу. Відповідно до чинного законодавства. У першу чергу перед своїми виборцями. Чи зверталися до них містяни впродовж року і з якими питаннями, перепитали у голови фракції політичної партії «Слуга народу» в Ужгородській міській раді Арсена Мелкумяна.

Крадуть мільярди

Виснажений народ розуміє, що ситуація на фронті не на нашу користь і люди подеколи віддають останні гроші, на які мають купити дрони чи теплий одяг нашим захисникам. Але в той же час у верхах діється щось неймовірне. Міністр оборони України Рустем Умєров нещодавно зізнався, що наразі у війську проводиться аудит на предмет закупівель і лише за 4 місяці виявлено крадіжку щонайменше 10 мільярдів гривень!

На Закарпатті зареєстрували ще один індустріальний парк

До реєстру індустріальних парків внесено індустріальний парк «БФ Термінал» у Берегівському районі Закарпатської області.

Медики “швидкої” на Виноградівщині два кілометри йшли пішки до пацієнтки зі зламаною ногою

Два кілометри пішки по бездоріжжю довелось добиратися бригаді № 806 (фельдшер Іван ПОШТАК, водій Іван ПОГОРІЛЯК) до пацієнтки з переломом ноги, - повідомляє 103 Закарпаття.

Ужгородці закликають не маніпулювати навколо землі для військових

В Ужгородському прес-клубі відбулася пресконференція, головною темою якої стала теми забудови в Ужгороді, забезпечення житлом військових у громадах Закарпаття та маніпуляції, які відбуваються під приводом «забезпечення житла для військових».

Закарпатська сноубордистка – призерка Кубка Європи

11–12 січня у Фольгарії (Італія) триває третій етап Кубка Європи зі сноубордингу (паралельні дисципліни).

В Україні встановили спеціальний прикордонний режим

Відтепер для перебування в прикордонній смузі завширшки 5 км від лінії державного кордону потрібно мати спеціальний дозвіл органу ДПСУ.

Віктор Микита: Громади Закарпаття на потреби оборони виділили 2 млрд. грн

Нещодавно в ЗМІ опублікували рейтинг областей за кількістю проведених тендерів та укладених угод громадами на закупівлю дронів, де Закарпаття має один з найменших показників по країні, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита. - Прокоментую це дослідження.

У Виноградові від сказу загинув кінь

10 січня, відповідно звіту про дослідження патологічного (біологічного) матеріалу випробувального центру Закарпатської регіональної державної лабораторії ГУ Держпродспоживслужби, встановлено діагноз сказ коня.

На Львівщині в ДТП потрапив автобус "Київ - Хуст"

Масштабна ДТП сталася 10 січня близько 11.30 на автодорозі «Київ-Чоп» у Львівській області.

В Рахівському районі на пожежі в квартирі загинула власниця

10 грудня о 04:10 до Служби порятунку надійшло повідомлення про загорання в квартирі на другому поверсі багатоквартирного житлового будинку. Подія трапилася на вулиці Добровольців у Рахові. Пожежу помітили сусіди, які й зателефонували за номером 101, відчувши стійкий запах диму.

У Хусті затримали раніше судимого зловмисника, який обікрав торговельний центр

10 січня, до поліції надійшло повідомлення про крадіжку товару з двох магазинів торговельного приміщення у місті Хуст.

Випускниця Закарпатського центру підготовки населення до нацспротиву приєдналася до лав ЗСУ

Марина Тегза – перша випускниця Закарпатського обласного центру підготовки населення до національного спротиву, яка після успішного завершення базового курсу добровольцем приєдналася до лав ЗСУ, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

В Ужгороді судитимуть заступника керівника комунального підприємства за хабарництво

Ужгородська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо заступника директора одного з комунальних підприємств Ужгородської міської ради за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат