Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 1860, 20

Стратегію розвитку Закарпаття на період до 2027 року актуалізують за підтримки USAID «ГОВЕРЛА»

Робоча група з її розробки й експерти Проєкту вже провели соціально-економічний аналіз регіону та SWOT-аналіз. Результати цих досліджень стали основою для формулювання стратегічних цілей, тобто ключових напрямів розвитку.

На Міжгірщині чоловік вдарив жінку ножем: остання просить суд звільнити його від покарання

У Міжгір'ї чоловік затіяв сварку зі свєю співмешканкою, в ході якої вдарив її кухонним ножем в область поперекової ділянки.

УжНУ вперше увійшов до тисячі найкращих університетів світу

Як зазначив ректор УжНУ Володимир Смоланка на Конференції трудового колективу УжНУ, університет посідає провідні позиції серед українських університетів за іншими міжнародними рейтингами: 12 місце – у QS World University Rankings: EECA, 8 місце – у GreenMetric World University Rankings, 15 місце – у рейтингу Webometrics, 18– у SciVerse Scopus.

Прокуратура подала апеляцію на рішення суду випустити з-під варти учасників бійки у Підвиноградові

Вчора у Виноградівському районному суді відбувся розгляд клопотання щодо продовження строків запобіжного заходу для двох жителів с. Підвиноградів. З кінця листопада 2023 року вони перебували під вартою. Один із чоловіків – за підозрою у скоєнні умисного вбивства з хуліганських мотивів, інший – за підозрою у хуліганстві.

На Перечинщині та Тячівщині під час пожеж загинули пенсіонери

У с. Туриця, по вул. Центральній трапилася пожежа у якій загинув 67-річний чоловік.

Ромський бунт на Закарпатті: випустили вбивць на виборах барона

Бунт відбувається у Підвиноградові, Берегівського району, люди вимагають повернути двох підозрюваних у злочині до вʼязниці, повідомив Віталій Глагола.

З бюджету Ужгорода на підтримку військових додатково виділили 30 млн грн

Гроші підуть на закупівлі дронів, ремонт та придбання запчастин для автомобілів.

На ПП Дяково прикоронники затримали автомобіль викрадений у Великій Британії

24 січня в пункті пропуску «Дякове» прикордонники виявили автомобіль марки «КІА» 2016 року випуску, який перебував у міжнародному розшуку.

На Хустщині правоохоронці виявили майстра, який ремонтував нелегальну зброю

На Хустщині поліція провела обшук у зловмисника, який промишляв ремонтом нелегальної зброї: вилучено сотні набоїв та зброю.

На Закарпатті встановили першу вітротурбіну в горах

На Закарпатті змонтували першу вітротурбіну вітряного парку «Островський» у гірському селі Нижні Ворота. Вітряк встановлений на кордоні Львівської та Закарпатської областей. Про це Укрінформ повідомила заступник директора із зв’язків з громадськістю ТОВ “Френдлі Віндтехнолоджі” Ольга Поштак.

У Виноградові родина отруїлася чадним газом, серед постраждалих 7-річна дитина

З початку 2024 року на Закарпатті 11 людей отруїлись чадним газом. Рятувальники нагадують про безпеку!

На Закарпатті розчищають дороги - найбільше випало снігу в гірських районах

Актуальна інформація щодо стану розчищення доріг місцевого значення станом на 10.00.

Через налипання мокрого снігу у 20 населених пунктах області відключали електропостачання

Сьогодні станом на 7.00 внаслідок тривалого снігопаду та налипання мокрого снігу в окремих районах Закарпаття було частково відключено від електропостачання 20 населених пунктів, а саме:

Словаччина підтримає виділення Україні 58 млрд євро

Закарпаття отримало кілька хороших новн після сьогоднішньої зустрічі Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля з його словацькими колегою Робертом Фіцо, - повідомив перщий засткпник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

Через сильний снігопад на дорогах області ожеледиця, на окремих ділянках – ускладнення руху

По всій території Закарпаття триває снігопад. На дорогах фіксують ожеледицю, на окремих ділянках – ускладнення руху, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На Закарпатті з робочим візитом перебуває голова українського Уряду Денис Шмигаль

На порядку денному – зустріч із Прем’єр-міністром Словацької Республіки Робертом Фіцо, огляд окремих підприємств і виробничих потужностей та інші питання функціонування регіону в умовах воєнного стану, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Фірми-рекрутери, які запрошували студентів-іноземців в УжНУ, не сплатили за їх навчання

Дві фірми, які спеціалізуються на рекрутингу   студентів-іноземців, кілька років   не сплачували за їх навчання за   спеціальностями   «Медицина» та «Стоматологія, Фармація, промислова фармація» в Ужгородському національному університеті (УжНУ).

Міжгірська селищна рада 23 січня закупила різдвяні подарунки для дітей на 84 360 грн

23 січня 2024 року Міжгірська селищна рада провела тендер на купівлю Різдвяних подарунків на 84 360 гривень, переможцем обрано Федоренко Віталію Михайлівну.

Ужгородська співачка BeAtriS отримуватиме стипендію Президента

Беатріс Бучок – одна з 5-ти ужгородських музикантів, яка впродовж 2024 року отримуватиме стипендію Президента України. Відповідний Указ підписаний наприкінці грудня минулого року.

В Ужгороді за одержання хабаря судитимуть завідувача кафедри військової підготовки університету

Прокурор Ужгородської окружної прокуратури затвердив і скерував на розгляд суду обвинувальний акт щодо завідувача кафедри військової підготовки одного з ВНЗ краю за фактом одержання неправомірної вигоди (ч. 1 ст. 368 КК України).

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат