Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 1900, 20

У Мукачеві поліцейські затримали зловмисника, який погрожував сусідці гранатою

21 січня, на лінію «102» зателефонувала мукачівка, яка повідомила, що сусід погрожує їй гранатою. За інформацією заявниці в помешканні окрім неї перебуває малолітня дитина.

Мукачівець дрифував в Ужгороді, в результаті, тікаючи від поліції на швидкості 140, потрапив у ДТП

Патрульні отримали інформацію, що автомобіль марки BMW грубо порує ПДР, дрифтує та ганяє по місту на величезній швидкості.

У День Соборності в Ужгороді вшанували президента Карпатської України Августина Волошина

Сьогодні ми відзначаємо День Соборності України і 105-ту річницю підписання Акта злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, -   повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита. - Всю свою історію ми живемо у боротьбі за нашу незалежність, народ та майбутнє. І наша боротьба все ще триває.

На Тячівщині 34-річний чоловік вбив свого односельця

20 січня о 23:39 до поліції зателефонував 42-річний мешканець селища Буштино Тячівського району. Чоловік повідомив, що в його будинку між 34-річним та 42-річними односельцями виникла бійка, внаслідок якої останній помер.

На Закарпатті водія військової частини оштрафували за продаж бланків повісток

Берегівський районний суд визнав винним водія-електрика військової частини Дениса З. у зловживанні службовим впливом та отриманні неправомірної вигоди й зобов'язав його сплатити 85 тис. грн штрафу.

Виноградівський райсуд звільнив від покарання водія, який п’яним скоїв смертельну ДТП

Виноградівський районний суд звільнив від покарання Івана К., який п'яним у 2017 році на смерть збив пішохода.

На Закарпатті на одному із КП подружжя напало на прикордонний наряд Мукачівського загону

На одному із контрольних постів під час здійснення перевірки прикордонним нарядом Мукачівського загону водій транспортного засобу «Мітсубісі» відмовився надати авто для огляду. Створивши конфліктну ситуацію він спробував уникнути відповідальності, передбаченої адміністративним кодексом за злісну непокору законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця Державної прикордонної служби України.

Фонд «Благо»: про зустріч з Її Величністю Королевою Швеції   та плани на 2024

У 2023 році Закарпатський обласний благодійний фонд «Благо», діяльність якого зосереджена на підтримці та розвитку ромської громади Ужгорода та Закарпаття в цілому, відсвяткував своє 20-річчя. З початком повномасштабного вторгнення Фонд опікується також ВПО - для цього був створений шелтер, в якому за цей час прихистили більш ніж 2500 людей. Про те, що зараз у пріоритеті для Фонду «Благо», спілкуємося з його засновницею Елеонорою Кулчар та її командою.

Чому правоохоронці зволікають зі слідством стосовно корупційних діянь «червоного директора» Гісема

Країна попри війну захлинається в корупції. Захід вже відкрито нам погрожує припинити фінансову допомогу, якщо ми не почнемо масштабну боротьбу з корупцією. Крадуть мільярди бюджетних коштів. Більшість з крадених корупціонерами коштів – кошти, які мають йти на підтримку нашої армії.

Як не залишитися на самоті з ворогом

Ситуація на фронті все важча. Але ми тримаємося. На 50% впала підтримка заходу. США входять у передвиборчий період. Там цього року обиратимуть президента і американцям вже не до нас. Саме США були найбільшими нашими донорами, саме від них ми отримали значну кількість зброї та техніки. Тепер цього не буде.

На Закарпатті з робочим візитом перебуває голова Національної служби здоров’я України Наталія Гусак

Провели спільний брифінг для представників засобів масової інформації та зустріч з керівниками громад, - повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Торік закарпатцям погодили 284 заявки на отримання кредиту для покращення житлових умов

Протягом 2023 року наша комісія активно працювала над забезпеченням краян пільговими кредитами для покращення житлових умов. Так, за рік погодили 284 заявки на суму 56,7 млн грн, повідомив заступник голови ОВА Василь Іванчо.

Рівень води в річках Закарпаття знижується, рух на автошляхах відновлено

18 та 19 січня внаслідок інтенсивних опадів у більшості річок і потічків на території Закарпаття відбулося підняття рівнів води, що подекуди призвело до негативних наслідків, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Вівчарське свято Міра внесли до нацпереліку нематеріальної культурної спадщини

Про це повідомили на сторінці Закарпатського обласного організаційно-методичного центру культури у Фейсбуці.

Поблизу Ужгорода поховали солістку Львівської опери Анну Дашак

У рідному селі Невицьке на Закарпатті поховали заслужену артистку України Анну Дашак, яка багато десятиліть жила і працювала у Львові

Володимир Чубірко задекларував 2,5 млн поворотної фінансової допомоги, яку він надав власній дружині

Ексголова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко за 2022 рік задекларував 2,5 млн "поворотної фінансової допомоги", яку він надав власній дружині. Про це свідчать дані декларації Володимир Чубірка за 2022 рік.  

Ужгородець обдурив банкомат і поповнив свою картку без грошей на 90 тисяч гривень

В Ужгороді до 2 років іспитового терміну засудили чоловіка, який за три місяці поповнив свій банківський рахунок на 90 тис. грн, не вносячи у банкомат жодних коштів.

В Ужгороді патрульні затримали авто, вщент набите краденим

Ужгородські патрульні вночі, 18 січня, затримали трьох чоловіків, в авто яких були поцуплені речі.

У селі Сторожниця, що біля Ужгорода, два дні поспіль горять житлові будинки

18 січня о 05:44 до ДСНС надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку у с. Сторожниця, по вул. Тарнівецькій. Вогнем знищено речі та майно домашнього вжитку, а також перекриття оселі на площі 30 кв. м.

На Закарпатті внаслідок паводка підтоплено автодорогу Мукачево Рогатин

18 січня внаслідок інтенсивних опадів у більшості річок Закарпаття відбулося підняття рівнів води. Станом на ранок 19 січня підтопленими є 250 га сільгоспугідь на Хустщині й 80 га у Берегівському районі.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат