Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 1840, 20

На озері у селі Горбок шукають імовірного потопельника

29 січня на підставі листа з поліції залучалося водолозно-рятувальне відділення для проведення пошукових робіт мешканця с. Воловиця Берегівського району, який 07.12.2023 року пішов з дому та не повернувся, - повідомляє пресслужба ДСНС.

На пожежі у Берегові врятовано людину

Сьогодні вночі до ДСНС надійшло повідомлення про пожежу в господарській будівлі за адресою: м. Берегово, вул. Б.Хмельницького.

Представники Угорщини та України зустрілися з лідерами угорської громади

У межах робочого візиту на Закарпаття керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба та його угорський колега Петер Сіярто особисто поспілкувалися з лідерами угорської спільноти, – повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Зустріч української та угорської делегацій в Ужгороді відбувається у розширеному форматі

Важливі питання для України й Угорщини, окремі з яких стосуються саме Закарпаття. Усе з чітким планом, термінами та дорожньою картою реалізації, - повідомив голова Закарпатської ОВА Вітор Микита.

Поблизу Ужгорода потяг переїхав людину

На станції Стурмківка, неподалік Ужгорода, поїзд переїхав людину, повідомив Віталій Глагола.

Благодійний фонд «Сталеві» співпрацюватиме з європейським АТ «ПІРЕУС БАНК МКБ»

Благодійний фонд “Сталеві” радий поділитись чудовою новиною, про співпрацю з АТ «ПІРЕУС БАНК МКБ»! Цей відомий європейський банк має бездоганну репутацію та є чудовим прикладом соціально-відповідального бізнесу, що уважно слідкує за роботою благодійників та долучається до добрих справ задля наближення нашої перемоги.

На Закарпатті фіксують підйом захворюваності на гострі респіраторні інфекції

Про це повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

На Виноградівщині вантажівка протаранила автобус (ВІДЕО)

У селі Фанчиково, що на Виноградівщині рейсовий автобус зуткнувся з вантажівкою. Автобус був без пасажирів.

На Закарпатті з робочим візитом перебуває міністр закордонних справ Угорщини Петер Сіярто

Разом із керівником Офісу Президента України Андрієм Єрмаком, міністром закордонних справ Дмитром Кулебою і його угорським колегою Петером Сіярто, заступником міністра зовнішньої економіки та закордонних справ Угорщини, парламентським державним секретарем Левенте Модьором узяв участь у церемонії вшанування пам’яті полеглих бійців в Ужгороді, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На Хустщині потонув рибалка, що провалився під лід на ставку

28 січня до ДСНС Закарпаття повідомили про те, що на місцевому ставку в с. Дубрівка провалилися під кригу двоє місцевих рибалок. Один з них врятувався самостійно, а інший імовірно потонув.

83-річний чоловік загинув на пожежі в Рахівському районі

Вогонь охопив дерев’яний будинок у селі Костилівка. Місцевий мешканець побачив дим, побіг до оселі й вибив вхідні двері, але через сильне задимлення і полум’я в кімнаті не зміг зайти всередину. Тож загорання за 35 хвилин ліквідували рятувальники з Рахова.

Поліція затримала зловмисника, який кинув гранату на подвірʼя депутата облради

В ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів сьогодні вночіспівробітники   кримінальної поліції ГУНП в Закарпатській області у співпраці з СБУ затримали зловмисника, який кількома днями раніше в Мукачеві кинув гранату на подвірʼя депутата обласної ради.

На Закарпатті автомобіль швидкої допомоги, який їхав на виклик до пацієнта, застряг у снігу

Про це повідомляють у Закарпатському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Чергова "гола вечірка", цього разу на Драгобраті: однак є нюанс

У мережі повідомляють про ще одну "голу вечірку", яка відбулася у Карпатах. Цього разу – на Драгобраті. Кадри з заходу активно поширюють та коментують.

На Рахівщині водій вантажівки переїхав чоловіка, який лежав на дорозі

25 січня, до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілим у селищі Ясіня Рахівського району.

В Ужгороді затримали раніше судимого жителя села Середнє, який обкрадав автомобілі

В ході проведення оперативно-розшукових заходів, в Ужгороді поліція затримала 38-річного зловмисника, який тільки 5 січня цього року звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за майнові злочини.

Закарпаття як потенційний логістичний хаб – впораємося?

Ужгород зустрів прем’єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо, відомого своїми антиукраїнськими заявами, сніговою заметіллю і нечищеними дорогами. Дуже контрастними виглядали новенькі українські та словацькі прапорці вздовж вул. Собранецької, якою і прибув високий словацький гість на Закарпаття, до снігової каші на проїжджій частині. Особливо невесело це виглядало на затяжному бамівському підйомі. Громадський транспорт, яким містяни дістаються до міської лікарні, поліклініки, інших установ, пробуксовував, водії чортихалися, погрожували зійти з маршруту. Ось тільки кому? Містянам, які співчутливо виходили з транспорту, де виходило зупинитися автобусу, й брели далі пішки. Переважно це літні люди, яким би до лікаря…  

Дволикий сусід

Коли почалася війна, то першими нам на допомогу прийшли найближчі сусіди. Особливо словаки. Вже перші ж дні на кордоні були відкриті волонтерські та державні пункти допомоги біженцям. Людей консультували, транспортували, годували…

Віктор Микита: Ситуація на місці зсуву моніториться, працюють усі необхідні служби (ВІДЕО)

Щойно завершив оперативну нараду з представниками екстрених служб, Національної поліції, РВА, лісівниками та іншими залученими структурами, повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На території Мокрянського лісогосподарства, що на Тячівщині, виявили масштабний зсув ґрунту

На території філії «Мокрянського лісомисливського господарства» виявили масштабний зсув ґрунту, - повідомив перший заступник голови Закрапатської ОВА Мирослав Білецький. - Він охопив площу понад 10 га, зсувні процеси продовжуються. Грунт і деревина можуть заблокувати дорогу, річку Красна та заподіяти шкоду мешканцям села Красна Тячівського району.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат