Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 1760, 20

У Закарпатського переправника виявили крадений автомобіль

Під час проведення перевірочних заходів прикордонники Чопського загону виявили транспортний засіб, що з 2014 року перебуває у розшуку як викрадений.

Віктор Микита передав 520 нових підручників для українських школярів у Будапешті

У межах робочої поїздки до Угорщини голова Закарпатської ОВА Віктор Микита побував у навчальних осередках, де зараз діти з-поміж вимушених переселенців здобувають освіту українською мовою.

Неподалік кордону з Угорщиною прикордонники зупинили два мікроавтобуси з 40 чоловіками

У ході реалізації інформації, яку отримав оперативно-розшуковий підрозділ Мукачівського прикордонного загону, прикордонний наряд відділу «Лужанка» разом з оперативними співробітниками зупинили неподалік кордону з Угорщиною два мікроавтобуси з 40 чоловіками.

Укзалізниця призначила додатковий поїзд за напрямком Київ - Рахів

В Укрзалізниця запустить додатковий поїзд за напрямком Київ - Рахів. Про це поінформували у пресслужбі відомства в четвер, 8 лютого.

На Тячівщині ексначальниця відділу сільради понавиписувала собі премій на 100 тис. грн

Колишню начальницю одного з відділів Углянської сільської ради засудили до двох років позбавлення волі за заволодіння коштами з місцевого бюджету шляхом зловживання службовим становищем.

Закарпатські лижники Іван Ковбаснюк і Анастасія Шепіленко стали срібними призерами в Італії

Лідери української збірної України посіли друге місце у швидкісних дисциплінах змагань категорії CIT, які проходили 5-7 лютого в Італії, Кортіна д’Ампеццо.

Голова Закарпатської ОВА відвідав у Будапешті клініку, де лікуються наші захисники

Роботу в Будапешті розпочинаємо з візиту до реабілітаційного центру Центральної лікарні Міністерства внутрішніх справ Угорщини, де зараз проходять відновлення наші захисники, які отримали важкі поранення на фронті, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Електронна черга для автобусів запрацює ще на трьох пунктах пропуску в межах Закарпаття

З 12 лютого електронна черга для автобусів, які перетинатимуть кордон з країнами ЄС, запрацює ще на трьох пунктах пропуску в межах Закарпаття, - повідомив перший засупник голови ОВА Мирослав Білецький.

На Рахівщині сталося руйнування опорної кам’яної стіни автошляху Мукачево - Рогатин

У с. Лазещина Рахівського району у межах дороги державного значення Н-09 Мукачево — Рахів — Богородчани — Івано-Франківськ — Рогатин — Бібрка — Львів 8 лютого надійшло повідомлення про часткове руйнування опорної стінки, - повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Закарпатець із в’язниці торгував зброєю та вибухівкою, закопаною на околицях Ужгорода

У Закарпатській області викрито 42-річного кримінальника, який відбуває покарання у виправній установі за незаконний збут зброї.

Студентка УжНУ стала другою на дівочому міжнародному конкурсі програмістів ICPC AlgoQueen 2024

Міжнародне змагання ICPC AlgoQueen 2024 –The Girl’s Programming Cup 2024 залучило до участі декілька тисяч дівчат з усього світу. До фінального раунду потрапило 135 найкращих. На цьому етапі їм було запропоновано розв’язати 8 задач упродовж трьох з половиною годин.

Судитимуть 4 учасників злочинного угруповання, які масово збували метамфетамін в Ужгороді

Прокурори Закарпатської обласної прокуратури та Ужгородської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт щодо організованої групи у складі чотирьох осіб, які налагодили мережу розповсюдження метамфетаміну на території обласного центру.

Житель Тячівщини торгував ручними та протитанковими реактивними гранатами

За процесуального керівництва Тячівської окружної прокуратури місцевому жителю повідомили про підозру у незаконному поводженні з боєприпасами та вибуховими пристроями. Суд обрав йому запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю внести 242 тис. грн застави.

Закарпатець позбувся автомобіля Мерседес через 300 пачок сигарет

У пункті пропуску «Дзвінкове - Лонья» митного поста «Косонь»,   що на кордоні з Угорщиною, інспектори Закарпатської митниці   упередили незаконне вивезення з України майже 300 пачок сигарет.

Едгар Токар йде з посади голови Мукачівської районної державної адміністрації

Відповідна заява написана Едгаром Токарем ще у п'ятницю, 2 лютого, повідомив журналіст Віталій Глагола.

Із березня чеський залізничний оператор RegioJet почне виконувати рейси Чоп-Прага

Рейс Чоп-Прага матиме три вагони на 140 місць, із них 80 місць - у спальних вагонах, 60 - у вагонах із місцями для сидіння.

Стало відомо скільки коштують клубам матчі в Ужгороді

Директор стадіону «Авангард» озвучив конкретні ціни.

На Тячівщині жінка із малолітньою дитиною обікрали храм

6 лютого до поліції надійшло повідомлення про крадіжку із церкви у селищі Буштино.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат