Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 1700, 20

На Ужгородщині рятувальники зняли з дерева двох ухилянтів поблизу словацького кордону

Двох чоловіків зняли з дерева в місці розливу Латориці між селами Соломоново та Тийглаш.

Десятеро людей евакуювали рятувальники під час пожежі в Ужгороді

Пожежа сталася на третьому поверсі багатоповерхового житлового будинку на вул. 8 Березня.

На Виноградівщині паводок зруйнував дамбу Тиси та змінив русло - під загрозою село Тросник

Паводок, що трапився в області минулого тижня, спровокував чимало аварійних ситуацій. Деякі з них, якщо не ліквідувати їхні наслідки, можуть у майбутньому зумовити ще катастрофічніші руйнування. Це стосується не тільки мережі доріг Закарпаття, а й лінії берегоукріплення та дамб, - повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

В Ужгороді із понеділка, 19 лютого, відновлюється освітній процес у навчальних закладах міста

Рішення підтримали на засіданні протиепідемічної комісії міської ради, проаналізувавши епідемічну ситуацію за минулий тиждень.

У Сваляві трапилася смертельна ДТП

Сьогодні ввечері в районі Бистрий трапилась ДТП.

Мукачівка Надія Геревич здала 32 літри крові за 42 роки, жінка стала Почесним донором України

Надія Йосипівна Геревич вперше вирішила спробувати стати донором крові у 18 років. Зараз жінці 60 і за цей час вона здавала кров 65 разів. Загалом це 32 літри крові. У 2016 році пані Надія стала Почесним донором України.

В Ужгороді сталася ДТП з кількома постраждалими

Skoda Superb влетів в Skoda Fabia, яка в той час здійснювала розворот, - повідомив Віталій Глагола. - Внаслідок ДТП серйозні травми отримали водій та пасажири Skoda Fabia. Автопригода сталася на вулиці Доманинській.

Відбулася зустріч представників Румунії та Закарпаття з приводу будівництва мосту через Тису

Сьогодні перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький узяв участь у зустрічі з румунськими партнерами, головною темою якої було будівництво мосту через річку Тису у межах майбутнього пункту пропуску «Біла Церква – Сігету Мармацієй».

Голова Закарпатської ОВА нагородив поліцейського, який врятував ужгородця, що тонув

Сьогодні мав за честь нагородити патрульного поліцейського, який, ризикуючи власним життям, врятував в Ужгороді чоловіка від загибелі в крижаній воді, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Через незначну кількість прихованого тютюну українець втратив авто

Спробу незаконного переміщення через кордон тютюнових виробів припинили учора в пункті пропуску «Дякове» прикордонники Мукачівського загону спільно з митниками.

Теракт у Керецьках: депутата, який підірвав гранати в сільраді, визнали осудним

Судово-психіатрична експертиза депутата Сергія Батрина, підозрюваного у підриві гранат на засіданні Керецьківської сільської ради в Закарпатській області, завершена
Про це повідомив журналіст Віталій Глагола.

У 2024 році в Закарпатській області планують провести перепис ромського населення

Ці повні й актуальні статистичні дані допоможуть більш ефективно забезпечувати соціально-правовий захист та інтеграцію ромів у наші громади, зокрема й з урахуванням дії воєнного стану.

В Ужгороді колишню взуттєву фабрику реконструюють під нові офісні приміщення

Триповерховий адміністративно-побутовий комплекс зводять впритул до багатоповерхівок. Мешканці прилеглих будинків скаржаться на забудову і роботи, які продовжують подекуди вночі. Будівлю колишньої взуттєвої фабрики купили бізнесмени з Харкова. Про це Суспільному розповів головний архітектор Ужгорода Олег Боршовський.

«Минай» у контрольному матчі поступився львівськими «Карпатам»

Минай приймав Карпати у товариському матчі і програв - 0:2. Голи: Чачуа, 42, Тлумак, 55.

Віктор Микита провів нараду з головами громад і депутатським корпусом Виноградівщини

Зустріч з головами громад і депутатським корпусом Виноградівщини, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита. - До наради залучений правоохоронний блок, військові та прикордонники.

На Іршавщині врятували Лабрадора, який застряг у трубі (ФОТО)

"Цілу ніч спокій мешканців села Ільниця розтинало собаче скавчання", - повідомляє пресслужба ДСНС. - Господарський пес ще звечора пропав із обійстя. "З’ясувалося, що він застряг у кільцях стічної канави й вибратися з восьмиметрової бетонної пастки самостійно вже не зміг".

Із Ужгорода до Чернівців Укрзалізниця запустить потяг

В Укрзалізниці презентували новий графік руху поїздів на 2024 рік. У новому графіку – 14 нових рейсів, серед яких 3 – міжнародні.

У Мукачеві затримали розбійників які, пограбували жителя Ракошина

14 лютого, близько 1-ої години ночі до поліції надійшло повідомлення від 25-річного мешканця села Ракошино про погрози та вимагання від нього грошей групою невідомих осіб. За словами заявника подія трапилася у Мукачеві.

Віктор Микита під час робочої поїздки на Виноградівщину відвідав підприємство легкої промисловості

Під час робочої поїздки на Виноградівщину відвідав компанії, які забезпечують робочі місця та податкові надходження до бюджетів громад, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат