Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 1800, 20

На Закарпатті продовжується підйом захворюваності на гострі респіраторні інфекції

За минулий тиждень кількість звернень до закладів охорони здоров'я зросла на 50% - занедужали 8 609 осіб проти 5 743. Інтенсивний показник захворюваності перевищує епідпоріг на 61%, - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

На трасі Київ - Чоп в районі села Середнє сталася ДТП з постраждалими

Дорожньо-транспортна пригода сталася неподалік Середнього, автомобіль Renault Symbol врізався у відбійник.

Віктор Микита привітав Роберта Бровді зі створенням батальйону ударних безпілотних систем

Вітаємо нашого земляка Роберта Бровді та інших побратимів зі створенням окремої бойової військової частини – 414 окремого батальйону ударних безпілотних авіаційних систем Корпусу морської піхоти.

Матчі футбольної Премʼєр-ліги повертаються на Закарпаття

Відповідне рішення ухвалила Українська асоціація футболу після тривалих консультацій з представниками Закарпатська асоціація футболу і численних звернень щодо необхідності повернення Премʼєр-ліги на стадіони нашого регіону, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Поштовх для нормалізації українсько-угорських відносин йшов від Закарпаття

Візит глави дипломатичного відомства на Закарпаття Петера Сійярто став визначальним для початку нормалізації українсько-угорських відносин. Нарешті сторони поговорили відверто і намітили дорожню карту відновлення добросусідства.

Про фандрейзинг та гендерну рівність в Ужгороді від експертів Ради Європи

Днями Благодійний фонд «Благо» організував тренінги з гендерної політики та фандрейзингу і проектного менеджменту для громадських організацій, що працюють із національними меншинами, за підтримки Ради Європи. Лариса Кобелянська, експертка Ради Європи з розвитку громадянського суспільства та адвокації розповіла:

З угорцями можна домовлятися

Закарпаття стало майданчиком для переговорів з норовистими сусідами. Нещодавно нас відвідав глава уряду Словаччини Роберт Фіцо, який до візиту пропагував російські наративи, казав, що блокуватиме виділення Україні 50 млрд. євро грошей Євросоюзу і натякав, що Україна мала б віддати вже захоплені росіянами наші території, щоб нарешті поставити крапку у війні. Однак, приїхавши на Закарпаття він вже змінив риторику і був більш поблажливим.

Закарпаття – безперечний лідер серед регіонів країни за кількістю новостворених виробництв

Про це повідомило Forbes Ukraine за результатами аналітичного дослідження.

На Закарпатті фінішував перший етап спортивних змагань Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги

Навчальні заклади області для участі в проєкті зареєстрували понад 1830 команд. Про це повідомив Віктор Микита - голова Закарпатської ОДА.

Стильно і атмосферно: митці долучились до оздоблення першої модерної церкви на Закарпатті (ФОТО)

Греко-католицька церква Преображення Господнього в Ужгороді (або Цегольня) - чудовий приклад як має виглядати сучасна, модерна церква.

Школи Ужгорода, Мукачева, Берегова та Рахова йдуть на карантин

Через різке зростання захворюваності на ГРВІ та грип в Ужгороді Берегові та Рахові з понеділка, 5 лютого, запроваджують карантин. У Мукачеві карантин запровадили вже від сьогодні.

Як мукачівець Олександр Сухан став легендою цілого покоління

Нині, 2 лютого, почесний громадянин м. Мукачево, інвалід-спортсмен, учасник міжнародних супермарафонів на інвалідних візках, депутат обласної ради, ім’я якого занесене до Книги рекордів Гіннеса, майстер спорту з легкої атлетики та зимових видів спорту, кавалер орденів «За заслуги» ІІІ та ІІ ступенів, Олександр Сухан відзначає 60–літній ювілей.

На Тячівщині п’яний водій позашляховика збив пішохода та втік з місця події

1 лютого до поліції від медиків екстреної медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що у місті Тячів на 36-річного місцевого мешканця скоїв наїзд невідомий автомобіль.

У Перечині судитимуть очільника товариства за заволодіння 1 млн грн на ремонті лікарні

Правоохоронці викрили на вчиненні ряду злочинів 53-річного підприємця із села Підвиноградів Берегівського району. Чоловік, будучи директором підприємства, яке займається будівельними роботами, уклав договори з Перечинською лікарнею на виконання робіт з реконструкції та капітального ремонту двох відділень медзакладу.

У мера Хуста зарплата більша ніж у мера Києва

Міський голова закарпатського міста Хуст з населенням 28 тис. жителів, задекларував більшу зарплату, ніж мери Києва та Львова.

Мирослав Білецький: Триває робота над розбудовою та розширенням мережі пунктів пропуску

Розбудова та розширення мережі пунктів пропуску – важливе питання, над яким триває робота на міжнародній арені, на державному та обласному рівнях, - повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

На Закарпатті судитимуть депутата та двох його спільників

Депутат сільради з Хустщини разом зі спільниками шахрайським шляхом заволоділи землями на майже 1,8 млн грн.

27-річний мукачівець намагався підпалити заклад, де надають ритуальні послуги

Днями співробітники поліція Мукачева отримала повідомлення про загоряння вхідних дверей закладу, де надають ритуальні послуги. Приміщення розташоване у центральній частині міста.

У Берегові врятували чоловіка, який понад три доби пролежав на підлозі у безпорадному стані

Берегівські поліцейські разом з волонтерами врятували одинокого чоловіка, який понад три доби пролежав на підлозі у безпорадному стані.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат