Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 1880, 20

У 2023 році дружина Михайла Ланя придбала новий Porsche Cayenne за 4,5 млн гривень

Голова Мукачівської райради Михайло Ланьо оприлюднив декларацію про доходи за 2023 рік.

В Ужгороді відбулася зустріч премʼєр-міністра Дениса Шмигаля та його словацького колеги Роберта Фіцо

За підсумками зустрічі в Ужгороді Шмигаль та Фіцо підписали спільну заяву. За словами Шмигаля вона посилить наші двосторонні відносини на основі взаємної довіри та поваги.

Як вибрати та купити напівбарний стілець

Останніми роками барні меблі необов'язково асоціюються виключно з закладами громадського харчування. В сучасному світі їх можна зустріти в кухнях квартир та приватних будинків. Проте для комфортного перебування за барною стійкою чи барним столом важливо використовувати спеціальні напівбарні стільці. Однією з ключових відмінностей цих стільців від звичайних табуретів є їхня підвищена висота.

Поблизу Хуста вантажівка перекинулася після зіткнення з легковиком

ДТП сталася на дорозі державного значення Мукачево-Рогатин.

ВАКС заочно заарештував підозрюваного у справі нардепа Горвата

Вищий антикорупційний суд заочно взяв під варту підозрюваного у справі народного депутата групи «Довіра» Роберта Горвата про заволодіння землею на Закарпатті, через що державі завдано майже 127 млн грн збитків.

Мешканець Ужгородщини дістав 7 років позбавлення волі за переправлення ухилянта через кордон

На підставі угоди про визнання винуватості, укладеної з прокурором Ужгородської окружної прокуратури, місцевого мешканця засуджено до 7 років позбавлення волі за незаконне переправлення осіб через державний кордон України з корисливих мотивів (ч. 3 ст. 332 КК України).

Трьох закарпатців підозрюють у привласненні 3 млн. грн на проєкті відновлення лісів

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури повідомлено про підозру директору товариства та його пособнику у привласненні чужого майна в особливо великих розмірах, легалізації коштів, отриманих злочинним шляхом і підробленні офіційних документів (ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 209, ч. 1 ст. 366 КК України), а ексочільнику лісового господарства – у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України).

Ужгородський суд обрав депутату-підривнику Сергію Батрину запобіжний захід

23 січня, колегія суддів з розгляду кримінальних справ Закарпатського апеляційного суду розглянула апеляційну скаргу адвоката в інтересах підозрюваного Сергія Батрина у вчиненні кримінального правопорушення «Терористичний акт».

На Берегівщині у колодязі виявили тіло жінки

22 січня до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення про виявлення тіла жінки в криниці за адресою: Берегівський район, Берегівська тергромада, с. Вари, вул. Ілони Зріні.

Поблизу Ужгорода сталася масштабна пожежа в житловому будинку

22 січня до ДСНС надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Ужгородський район, Баранинська тергромада, с. В. Лази, вул. Кільцева. Вогнем знищено речі домашнього вжитку та покрівлю на площі 200 кв. м.

На подвірʼя депутата Закарпатської облради кинули гранату

23 січня, близько 4-ої години ранку на головний пульт центрального спостереження поліції охорони надійшов сигнал «тривога» із одного з обʼєктів, а саме з приватного будинку в Мукачеві.

СБУ викрила митний пост на Закарпатті, який займався систематичними «поборами» з перевізників

Ми вже повідомляли 15 січня, що групу митників з МП Тиса викрито на хабарництві. Пресслужба СБУ розкриває подробиці події.

За останній тиждень кількість захворювань на респіраторні інфекції зросла на 20,5%

За останній тиждень – з 15 по 21 січня – кількість звернень до закладів охорони здоров'я області з приводу респіраторних інфекцій зросла на 20,5%.

Керівництво області зустрілося з закарпатським духовенством

Керівництво області зустрілося з єпископом Ужгородським і Закарпатським ПЦУ Варсонофієм та адміністратором Мукачівської греко-католицької єпархії владикою Нілом.

За наругу над Державним прапором України закарпатець отримав шість років ув’язнення

Злодій, який вже був звинувачений за засуджений умовно за ч.2 ст.185 КК України до 4 років 3 місяців та скоїв ще декілька крадіжок. Минуло року піднявся на руїни Королівського замку Нялаб «Nyalabvar», який розташований у селі Королево Берегівського районі.

Нардепа Горвата збираються судити у справі НАБУ на 127 млн грн

Мажоритарнику з Закарпаття інкримінують схему виведення з державної власності 323 га землі.

У 2022 році народний депутат Валерій Лунченко придбав будинок у Хорватії

Нардеп із Закарпаття оприлюднив декларацію про доходи за 2022 рік.

На Красії під час катання на лижах померла жителька Перечина

На гірськолижному курорті “Красія” селі Вишка в неділю, 21 січня, померла 43-річна лижниця з Перечина. Про це інтернет-виданню   Zaholovok.com.ua підтвердила речниця Закарпатського територіального центру екстреної медичної допомоги Олена Суханова.

На Перечинщині двоє людей отруїлися чадним газом

19 січня до ДСНС Закарпаття повідомили про ушпиталення 2 осіб (1968 та 2015 р.н. - батько та дочка) до Ужгородських міської та дитячої лікарень з діагнозом отруєння чадним газом. Потерпілі проживають за адресою: Ужгородський район, Перечинська тергромада, с. Ворочово, вул. Сонячна.

В Ужгороді під час гасіння пожежі рятувальники виявили тіло людини

21 січня, до Служби порятунку подзвонили мешканці багатоповерхівки на вулиці Тімірязєва та повідомили про ймовірну пожежу.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат