Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 1980, 20

В Ужгороді за одержання хабаря судитимуть завідувача одного з відділень пологового будинку

Ужгородська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо завідувача одного з відділень Ужгородського міського пологового будинку за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

Представники ТЦК викрали чоловіка з автівки – дружину з дитиною кинули на трасі серед ночі

У Закарпатській області працівники ТЦК та СП викрали водія – вони силою витягнули чоловіка з автомобіля на блокпосту і повезли його до військкомату. Його дружина з дитиною залишились самі на трасі.

На Закарпатті мобільні вогневі групи приступили до захисту об’єктів критичної інфраструктури

Мобільні вогневі групи зі складу Закарпатського зенітно-кулеметного батальйону приступили до виконання бойового завдання з охорони повітряного простору, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

В Ужгороді почав працювати перший евакуатор

В обласному центрі Закарпаття розпочалась евакуація автомобілів порушників правил дорожнього руху.

Громадянин Нігерії намагався в’їхати в Україну на краденому BMW

Прикордонники Чопського загону виявили у пункті пропуску «Тиса», що на кордоні з Угорщиною, транспортний засіб, який перебував у міжнародному розшуку.

Голова Закарпатської облради Роман Сарай оприлюднив декларацію про доходи за 2022 рік

Роман Сарай є засновником семи компанiй, які займаються орендою нерухомості та торгівлею.

Ужгородець погрожував матері ножами та револьвером

3 грудня, на службовий планшет патрульних надійшло повідомлення про домашнє насильство на вулиці Карпатської України (колишня Гагаріна), в Ужгороді.

Поблизу Говерли заблукали 4 туристів з Польщі - усіх знайшли рятувальники

Вчора о 23:05 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що під час проходження туристичного маршруту втратили орієнтир та заблукали четверо громадян Республіки Польща.

На Закарпатті туристи влаштували оголену вечірку у новорічну ніч

«Конференц-зал забронювала компанія людей з-за меж Закарпаття ніби-то задля уроків йоги. Організатор – Love Camp. Це туристи, які приїхали до Карпат на новорічні свята. Їх всього 38 осіб з організаторами», – повідомляє Віталій Глагола у соцмережі.

В Ужгороді провокатори заблокували будівництво будинку, у якому передбачено житло військовим

Конфліктна ситуація сталася в Ужгороді навколо будівництва багатоквартирних будинків на вулиці Кримській в Ужгороді

На Виноградівщині зіткнулися два легковика - постраждали п’ятеро осіб

4 січня, на лінію "103" поступило повідомлення про ДТП в с. Велика Копаня на Виноградівщині.

За вбивство співмешканки житель Тячівщини може провести у в’язниці до 15 років

Тячівська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо мешканця району за фактом скоєння умисного вбивства співмешканки (ч. 1 ст. 115 КК України).

Закарпаття за 2023 рік заробило 22 млн грн на туристах

На Закарпатті за рік зросли надходження від туристичного збору – громади отримали понад 22 млн грн. Про це повідомляє управління туризму та курортів Закарпатської ОВА.

У Закарпатській області зросли показники інфекційної захворюваності

Понад 3 100 випадків таких хвороб зареєстрували протягом 11 місяців 2023 року, не враховуючи грип та гострі респіраторні інфекції.

Депутати Ужгородської міськради звітують перед виборцями про роботу за рік

На початку року представники органів місцевого самоврядування традиційно звітують про пророблену за рік роботу. Відповідно до чинного законодавства. У першу чергу перед своїми виборцями. Чи зверталися до них містяни впродовж року і з якими питаннями, перепитали у голови фракції політичної партії «Слуга народу» в Ужгородській міській раді Арсена Мелкумяна.

"Гастролерів" із Дніпроперовщини затримали на Закарпатті

Поліція Закарпаття знешкодила групу раніше судимих «гастролерів» з Дніпропетровщини, які готувалися вчинити серію злочинів у регіоні.

На Хустщині шукають імовірну потопельницю

3 січня до ДСНС надійшов лист з Нацполіції, для проведення пошукових робіт тіла ймовірної потопельниці, 1962 р.н. у р. Тиса.

Через вибух газоповітряної суміші є постраждалі на Тячівщині та Мукачівщині

3 січня ДСНС Закарпаття повідомили про вибух газової суміші у приватному житловому будинку, без подальшого горіння. Це сталося на Тячівщині у с. Грушово, вул. Монастирська. В результаті вибуху одна особа отримала опіки обличчя й верхніх кінцівок та доставлена в травматологічне відділення Тячівськогої РЛ.

На Міжгірщині під колесами авто загинув 57-річний пішохід

2 січня до поліції зателефонував 26-річний закарпатець та повідомив, що він у селі Келечин Пилипецької громади, що на Хустщині, скоїв наїзд на пішохода.

Женев’єва, Діонізій та Нельсон: Як закарпатці називали дітей у 2023 році

Впродовж 11 місяців 2023 року на Закарпатті зареєстровано 4709 шлюбів, що на 1656 менше, ніж у 2022-му. У той же час було зареєстровано 332 розлучення і це на 49 більше, ніж за цей же період 2022-го (283 розлучення). Загалом за 2022 в області було 314 записів про розірвання шлюбу.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат