Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2020, 20

Працівник СБУ, який насмерть задавив подружжя в Оноківцях, уник тюремного ув’язнення

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області виніс вирок капітану СБУ Олександру Перевознику, який збив подружжя на пішохідному переході біля Ужгорода – 67-річна жінка загинула на місці, а чоловік отримав важкі травми, від яких помер у лікарні.

За збут наркотиків у Мукачеві місцевого жителя засудили до 6 років за ґратами


За публічного обвинувачення Мукачівської окружної прокуратури місцевого жителя засудили до 6 років ув’язнення за незаконний збут особливо небезпечних наркотиків (ч. 2 ст. 307 КК України). Також суддя ухвалив рішення про конфіскацію усього належного чоловіку майна.

Підроблення документів для участі у публічних закупівлях: на Хустщині судитимуть підприємця

Хустська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо місцевого підприємця за фактом повторного підроблення офіційних документів та їх використання (ч.ч. 2, 3, 4 ст. 358 КК України).

На території Берегівської лікарні завершується будівництво п’ятиповерхового блоку стаціонару

На Закарпатті продовжується розбудова й модернізація об'єктів медичної інфраструктури, які забезпечують лікування та реабілітацію наших захисників, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На Берегівщині у пожежі загинув пенсіонер

Сьогодні вночі до Служби порятунку зателефонували мешканці села Батрадь, що в Берегівському районі. Вони повідомили про пожежу на сусідському подвір’ї, де мешкав чоловік літнього віку.

Колишні посадовці Свалявського ЛГ вбили молодого оленя та побили єгеря

В урочищі Ждимир, що на Свалявщині, трапився інцидент, який викликав широку хвилю занепокоєння серед місцевих мешканців. Браконьєри вбили молодого оленя, а здерту шкіру з тварини викинули у річку Вича.

Курган у Білках мають внести до Державного реєстру нерухомих пам'яток України

Зберегти унікальну пам’ятку скіфської епохи: за позовом прокуратури курганний могильник на Хустщині мають внести до Державного реєстру нерухомих пам'яток України.

Пожежник врятував людей, авто яких впало в річку з недоремонтованого мосту

Ми повідомляли, що на Хустщині авто впало з недоремонтованого мосту в річку Ріка. Це сталося 9 грудня у селі Нижній Бистрий. Свідками ДТП стали троє чоловіків, які кинулися в річку та витягли водія і пасажира з авто.

Поліція вилучила у херсонця гранати та набої, які він намагався ввезти на Закарпаття

28 грудня у селі Нижні Ворота Мукачівського району, під час несення служби на блокпосту, співробітники поліції Воловця спільно з патрульними поліцейськими виявили в одній із автівок 2 бойові гранати та 124 набої до автоматичної зброї. Їх на територію Закарпатської області намагався ввезти 44-річний чоловік з Херсона.

Керівництво Закарпаття привітало дітей військовослужбовців з Різдвом та прийдешнім Новим роком

Також їм передали понад 4 тисячі подарунків під час святкових вистав, які в різних районах краю організували обласні заклади культури.

У двох громадах на Перечинщині та Березнянщині виявили сказ у собак

У собак у селах Сімерки, Перечинської громади, та Костринська Розтока, Костринської громади, виявили сказ, - повідомляє Ужгородська РДА.

У Мукачеві з військової частини 128-ї бригади зник чоловік

Мені написала жінка із Виноградова, яка стверджує, що її батько зник у Мукачеві з військової частини 128-ї бригади у місті по вул. Ілони Зріні 153, - повідомив журналіст Віталій Глагола.

На Мукачівщині, на території закладу, де військові проходять реабілітацію, зʼявилася зона відпочинку

Створення комфортних умов для відновлення наших захисників – нині одне з найважливіших завдань, - повідомляє заступник голови ОВА Василь Іванчо. - Так, на території одного із медзакладів Мукачівщини, де бійці перебувають на реабілітації, зʼявилася зона відпочинку.

Студенти Ужгородського музичного коледжу імені Д.Є. Задора отримуватимуть стипендію Президента

5 студентів і випускників Ужгородського музичного фахового коледжу імені Д.Є. Задора отримуватимуть стипендію Президента України.

Поліція Закарпаття перевіряє законність функціонування пансіонату для людей похилого віку

В Ужгородському районі співробітники поліції Закарпаття перевіряють діяльність приватного геріатричного пансіонату. Наразі у поліції розпочали два кримінальні провадження за даним фактом.

У Сваляві трапилась бійка між військовими та цивільним

Сьогодні у мережі з'явилось відео на якому видно, як двоє військових б'ються з цивільним у центрі міста поблизу магазину «Молочний».

На Закарпатті засуджено військового до 11 років ув’язнення за смертельну ДТП

За публічного обвинувачення прокурорів Закарпатської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону до 11 років ув’язнення з десятирічним позбавленням права керувати транспортними засобами засуджено військовослужбовця.

Жителя Берегова, який кинув гранату на подвір’я мукачівцю, засудили до 10 років ув’язнення

Берегівська окружна прокуратура у суді відстояла призначення покарання у виді 10 років ув’язнення місцевому мешканцю, обвинуваченому у скоєнні замаху на умисне вбивство небезпечним для життя багатьох осіб способом, а також незаконному поводженні зі зброєю і боєприпасами.

На Березнянщині втопився чоловік, який хотів возом переїхати Уж

26 грудня мешканець с. Стужиця, 1982 р.н. під час перетину на гужовому транспорті річки Уж, поблизу с. Жорнава, через сильну течію річки перекинувся та зник у воді.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат