Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2060, 20

Адвентські календарі та пряникові будинки створюють у Будапешті для українських сімей в Угорщині

Адвентські календарі та унікальні різдвяні пряникові будинки створюють у Будапешті для українських сімей, що перебувають в Угорщині.

Зґвалтування школярки на Закарпатті: сторона захисту затягує розгляд справи

Сьогодні, 22 грудня, відбулось чергове засідання у справі про зґвалтування неповнолітньої дівчини на Закарпатті. Про це повідомляє "ЮрФем", чиї адвокати займаються цією справою у суді.

На Закарпатті реалізують 4 проєкти за напрямком «Охорона здоров’я»

На Закарпатті в межах транскордонної програми Interreg NEXT Польща – Україна 2021-2027 будуть втілені 4 проєкти за напрямком «Охорона здоров’я», - повідомив заступник голови ОВА Василь Іванчо.

Закарпатські освітяни отримали шкільні автобуси

Сьогодні разом із Романом Сараєм - голова Закарпатської обласної ради передали 6 нових шкільних автобусів освітянам і представникам територіальних громад краю, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Облрада Закарпаття просить дозволити проводити матчі на стадіонах "Авангард" та "Минай-Арена"

21 грудня депутати Закарпатської обласної ради звернулися до Української асоціації футболу із проханням дозволити проведення матчів Прем’єр-Ліги на стадіонах "Авангард" у місті Ужгород та "Минай-Арена" в селі Минай у другій частині чемпіонату України з футболу.

Через мокрий сніг дороги Закарпаття виявилися заблокованими від численних падінь дерев

У ніч на 22 грудня територією Закарпатської області пройшлася негода, яка призвела до негативних наслідків. Внаслідок різкого погіршення погодних умов, зокрема випадання мокрого снігу та снігу, відбулося падіння дерев на автошляхи краю.

Депутати Хустської міськради вкрали гроші, призначені на ремонт системи опалення в школі

Повідомлено про підозру двом депутатам Хустської міської ради та директору підрядного товариства. Їм інкримінують заволодіння чужим майном в особливо великому розмірі під час дії воєнного стану. Підрядника також підозрюють у службовому підробленні.

У Закарпатській ОВА відзначили закарпатців, котрі загинули у боротьбі з окупантом

Сьогодні за дорученням Президента Володимира Зеленського вручив державні нагороди, якими посмертно відзначено закарпатських воїнів, котрі загинули, виконуючи службовий обов’язок у боротьбі з окупантом, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На сесії облради проголосували за бюджет Закарпаття на 2024 рік

Узяв участь у засіданні 13-ї сесії Закарпатської обласної ради, повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Закарпаття продовжує підтримувати захисників та сектор безпеки й оборони

Сьогодні на черговій сесії обласна рада ухвалила рішення про спрямування вільних залишків коштів обласного бюджету, які утворилися на кінець 2023 бюджетного періоду, виключно на підтримку Збройних сил України, національної безпеки та оборони і подолання наслідків збройної агресії Росії проти України.

На Березнянщині водійка Мазди збила насмерть пенсіонера і втекла з місця події

20 грудня до поліції надійшло повідомлення про смертельну аварію у селі Кострино Ужгородського району.

Голова Закарпатської ОВА провів зустріч із представниками обласних релігійних організацій

Сьогодні провів зустріч із керівниками та представниками обласних релігійних організацій, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

В обласному бюджеті на наступний рік 60% від наявного для розподілу ресурсу спрямовується на ЗСУ

В обласному бюджеті на наступний рік 60% від наявного для розподілу ресурсу спрямовується на ЗСУ, сектор безпеки й оборони та видатки, пов’язані з ліквідацією збройної агресії рф, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Будівництво сміттєпереробного заводу в с. Яноші просувається відповідно до планів

Будівництво сміттєпереробного заводу в с. Яноші за фінансування ЄС та уряду Угорщини наближається до завершення.

На Закарпатті реалізується експериментальний проєкт «Помічник ветерана»

Окремі аспекти розвитку ветеранської політики на місцях – тема наради Віктор Микита - голова Закарпатської ОДА з керівництвом громад області.

В Хусті на одному з відділень «Нової пошти» помер чоловік

Чоловік 1940 року народження помер природною смертю.

СБУ викрила посадовців Ужгородської міськради на розкраданні бюджетних коштів під час війни

Посадовці міськради підозрюються у привласненні бюджетних коштів, виділених на капітальний ремонт комунальних об’єктів Ужгородської міської ради.

В Ужгородській міськраді правоохоронці проводять обшуки

Cьогодні зранку почались обшуки в межах кримінального провадження в деяких посадовців Ужгородської міської ради, - повідомив у соцмережі Віталій Глагола.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат