Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2120, 20

Лазерне Гравіювання: Мистецтво Виразності та Точності

Лазерне гравіювання – це сучасна технологія, яка відкриває безмежні можливості для творчості та виробництва. У своїй суті, це процес, де лазерний промінь використовується для вирізання або вибілювання різних матеріалів, що дає змогу створити вражаючі та деталізовані зображення на поверхнях.

Відбудеться аукціон з продажу дозволу на розробку родовища питної води поблизу Ужгорода

21 грудня Державна служба геології і надр України проведе повторний аукціон з продажу дозволу на геологічне вивчення та розробку родовища на Ужгородщині, - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Суд виніс вирок ужгородцю, який за допомогою евакуатора викрав у жінки автомобіль

Ужгородський міськрайонний суд звільнив від покарання В’ячеслава Кокайка, який, скориставшись послугами евакуатора, викрав у жительки міста автомобіль. За свій вчинок ужгородець отримав рік випробувального терміну.

На Міжгірщині стався обвал дороги

Внаслідок інтенсивних опадів відбулося руйнування низової підпірної стінки висотою 3 м на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення С 070602 Міжгір'я-Лозянське у с.Лозянський Міжгірської територіальної громади. За попередніми підрахунками обвал розміром 28 м погонних.

На Закарпатті правоохоронці викрили злочинне угруповання на масовому збуті наркотиків

В результаті спецоперації викрито п’ятьох учасників злочинної групи, яка збувала гуртові партії наркотиків та психотропів.

Товариство українців в Угорщині звернулося до угорського парламенту та Віктора Орбана

Речниця української національної меншини Угорщини Ліліана Грекса оприлюднила звернення до угорського парламенту та Прем'єр-міністра Віктора Орбана в якому закликала підтримати початок переговорів про вступ України до Європейського Союзу.

Угорці Закарпаття звертаються до керівництва Євросоюзу та глави уряду Угорщини

Громадські організації закарпатських угорців та органи самоврядування багатьох закарпатських населених пунктів з компактним проживанням угорців звертаються до керівників органів європейського союзу та до прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана із заявами сприяти початку переговорного процесу щодо вступу України до Євросоюзу.

Делегація дипмісій країн-членів Європейського Союзу відвідали підприємство у Берегові

Національні спільноти Закарпаття щоденно працюють в економічному секторі краю, створюють робочі місця та підтримують наших захисників, повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Керівники дипмісій ЄС відвідали Закарпатський угорський інститут та Берегівський ліцей

Освіта національних спільнот – одне з найважливіших питань життєдіяльності   місцевих громад, яке перебуває у фокусі уваги влади на всіх рівнях, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Представники України та ЄС відвідали храм в Берегові та обговорили функціонування релігійних громад

У межах візиту керівників дипломатичних місій країн-членів Європейського Союзу відвідали Закарпатську реформатську церкву в Берегові, де провели зустріч із представниками релігійних конфесій, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Голова Закарпатської ОВА та керівники дипмісій ЄС відвідали Берегово

Разом з керівниками дипломатичних місій країн-членів Європейського Союзу прибули до Берегова, де провели брифінг та ознайомили гостей з етнічним складом Закарпатської області, забезпеченням освітніх, релігійних, культурних потреб, участю національних спільнот у життєдіяльності краю, доступу до засобів масової інформації і взаємодією з місцевими органами влади й самоврядуванням, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Стадіон Минаю та стадіон Авангард позбавили акредитації

Ужгородські стадіони «Авангард» та «Минай-арена» позбавили акредитації через відсутність освітлення.

Мешканець Закарпаття на Івано-Франківщині скоїв розбійний напад на 49-річну жінку

Подія сталася в одному із сіл Загвіздянської територіальної громади. На автобусній зупинці до 49-річної жінки підійшов невідомий. Зловмисник почав погрожувати ножем та вдарив потерпілу в обличчя. Опісля нападник заволодів мобільним телефоном та гаманцем після чого втік.

На Закарпатті з робочим візитом перебувають керівники дипмісій країн-членів Європейського Союзу

Серед дипломатів також пані Посол ЄС в Україні Катаріна Матернова, повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Закарпатські словаки просять керівництво ЄС та главу уряду Словаччини сприяти вступу України в ЄС

Голова ГО Закарпатське обласне культурно-просвітнє товариство словацьких жінок "Довіра" Яна Дудаш-Рижак від імені словаків Закарпаття звернулася до Глави Європейської Ради Шарля Мішеля та прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо з проханням підтримати рішення про відкриття переговорів про членство України в Європейському Союзі.

На Закарпаття привезли Вифлеємський вогонь миру

Його зі Словаччини доставили скаути та передали нашим пластунам у Кафедральному греко-католицькому соборі в Ужгороді, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Із 11 грудня угорські перевізники почнуть блокувати пункту пропуску на «Захонь-Чоп»

Як стало відомо із заяви, опублікованій на офіційному сайті Асоціації угорських підрядників автоперевезень «MKFE», у понеділок, 11 грудня, розпочнеться протест угорських перевізників на 4-й автомобільній дорозі біля пункту пропуску на «Захонь-Чоп». Планується, що триватиме він з 10.00 11 грудня до 24:00 31 грудня. Про це повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

На Хустщині авто впало з недоремонтованого мосту в річку

Сьогодні у селі Нижній Бистрий Горінчівської громади, що в Хустському районі, авто злетіло з мосту в річку Ріка.

Співробітник ТЦК на Закарпатті під наркотиками намагався поранити ножем колишнього колегу

Співробітник ТЦК на Закарпатті під наркотиками намагався поранити ножем колишнього колегу, - повідомив журналіст Віталій Глагола.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат