Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-30') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2220, 20

Угорський газоблок, який дурно пахне: Орбан та росіяни хочуть збагатитись на відбудові України

Російський олігарх Андрій Молчанов разом з прем’єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном, який відомий брехливими заявами та зневажливим ставленням до України, віднедавна є власниками заводу з виробництва газоблоку «Viablokk». Його потужності розташовані недалеко від нашого кордону, тож саме на нашому ринку вони розраховують нагріти руки.

У Кафедральному соборі Ужгорода під час реставрації зробили неочікувані відкриття

У Кафедральному соборі Воздвиження Хреста Господнього завершилися реставраційні роботи, які тривали понад три роки.

На Берегівщині переправника військовозобов’язаних за кордон засудили до 7 років ув’язнення

За публічного обвинувачення Берегівської окружної прокуратури місцевого жителя засуджено до 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна за сприяння у незаконному переправленні військовозобов’язаних через держкордон.

Поліція Великого Березного припинила діяльність двох наркоторговців

Поліцейські Великого Березного викрили протиправну діяльність двох наркоторговців — 44-річного мешканця селища Великий Березний та 34-річного жителя села Мирча.

У Мукачеві чоловік через вікно другого поверху втік з військомату (ВІДЕО)

Як видно із відео - чоловік виліз у вікно другого поверху Мукачівського ТЦК по вулиці Духновича.

Закарпатка разом з сином органузувала канал переправлення військовозобовʼязаних через кордон

Оперативники міграційної поліції ГУНП в Закарпатській області спільно з працівниками внутрішньої безпеки Держприкордонслужби України ліквідували стійкий канал незаконного переправлення чоловіків призовного віку до країн ЄС поза офіційними пунктами пропуску.

Голова ОВА Віктор Микита перевірив роботу новозбудованого модульного мосту через Тересву

Голова Закарпатської ОВА сьогодні з робочою поїздкою побував на Тячівщині.

На закарпатських автошляхах місцевого значення проводять підсипку й розчистку покриття

«З вечора понеділка, всю ніч та ранок вівторка по всій території області активно сніжить», – прокоментував перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Поліція Закарпаття затримала 41-річного організатора бійки у Підвиноградові

Поліція Закарпаття продовжує досудове розслідування за фактом бійки, яка сталася між місцевим населенням на одній із вулиць у селі Підвиноградів Берегівського району.

Поблизу Ужгорода легковик насмерть збив пенсіонерку

ДТП сталася 27 листопада на повороті з траси Київ - Чоп на село Ратівці.

На Хустщині у річці виявили тіло потопельника

27 листопада о 15:20 до ДСНС Закарпаття повідомили про виявлення тіла ймовірного потопельника в потічку за адресою: Хустський район, Жденіївська тергромада, с. Буковець.

Під час пожежі в одному з багатоквартирних будинків Ужгорода загинув місцевий мешканець

27 листопада сталося загорання в однокімнатній квартирі на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку по вул. Миколи Баб’яка. Рятувальників викликала сусідка.

У Підвиноградові під час бійки убили чоловіка

27 листопада до поліції надійшло повідомлення про бійку на одній із вулиць у селі Підвиноградів Берегівського району. За викликом прибула слідчо-оперативна група та спецпризначенці Роти поліції особливого призначення ГУНП в Закарпатській області.

БК Ужгород здобув перемогу у третьому турі Першої ліги

24 та 25 листопада у Тернополі відбувся 3 з’їзний тур.

За матеріалами БЕБ суд виніс вирок щодо 3 осіб, які підробляли алкоголь на закарпатському заводі

Детективи Територіального управління БЕБ у Закарпатській області завершили досудове розслідування щодо організованої групи осіб, яка виготовляла та продавала алкогольні напої відомого виробника коньяку з використанням підроблених марок акцизного податку України.

У Мукачеві під час пожежі загинула місцева мешканка

25 листопада в Мукачеві сталася пожежа в квартирі багатоквартирного житлового будинку по вул. Підгорянській. На місці пожежі виявлено тіло жінки. Вогнем пошкоджено житлову кімнату та кухню на площі 30 кв. м, а також речі домашнього вжитку та частину майна.

Монтаж модульного мосту через Тересву тривав усього 64 дні

На Тячівщині запустили цілодобовий рух для легкових автомобілів та спецтранспорту новозведеним модульним мостом через річку Тересва на дорозі державного значення Н-09 Мукачево – Рахів – Івано-Франківськ – Львів. Поки що проїзд дозволений з обмеженням маси транспортних засобів до 3,5 т. Після завершення робіт з підсилення мосту тут дозволять рух і для вантажних авто, - повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

Літня пара з Донеччини намагалися вивезти до Угорщини 70 одиниць ювелірних виробів

Закарпатські митники упередили незаконне вивезення з України прихованих брендових італійських ювелірних цінностей вартістю понад 15 мільйонів гривень.

Модульний міст через Тересву працюватиме у тестовому режимі до 5 грудня

Сьогодні через новий модульний міст в Тересві на автодорозі Н-09 Мукачево – Рахів–Івано-Франківськ–Львів відкрили рух для автомобілів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат