Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-30') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2280, 20

Закарпатська влада взяла під особистий контроль ситуацію із можливим блокуванням словацького кордону

Понад два тижні триває протест польських перевізників, який заблокував рух вантажного транспорту на українсько-польському кордоні. Через це значна кількість водіїв поїхала в напрямку Словаччини, що також спровокувало появу кілометрових черг на в’їзд в Україну. Тому блокування роботи пунктів перетину на українсько-угорському кордоні – питання лічених днів.

Укрзалізниця запустить кілька нових поїздів на Закарпаття

У наступному сезоні пасажирів чекають нові міжнародні поїзди Чоп – Відень та Чоп – Прага.

На території Словаччини перевізники блокують рух вантажівок через пункт пропуску «Вишнє-Нємецке»

Сьогодні з 13:30 розпочалося блокування руху вантажівок, що рухаються в напрямку словацького пункту пропуску «Вишнє Нємецке», суміжному з українським пунктом пропуску «Ужгород».

Найменше серед обласних центрів на фінансування ЗСУ витратили в Ужгороді - 0 гривень

Forbes порівняв, скільки обласні центри витратили на фінансування ЗСУ, а скільки – на благоустрій. Виявилось, що 21 місто сумарно спрямували 3,8 млрд грн на потреби сил оборони. Водночас на благоустрій витратили 12,8 млрд грн.

У Мукачеві під колесами мотоцикла загинув пішохід

20 листопада на лінію «102» надійшло повідомлення про ДТП на вулиці Митрополита Володимира у Мукачеві.

На Тячівщині виявили групу контрабандистів у яких було 18 ящиків з сигаретами

20 листопада прикордонники відділу «Тячів», за 200 метрів до українсько-румунського кордону, викрили групу чоловіків, які несли на собі пакунки, обгорнуті у поліетилен.

Карпатський державний заповідник святкує 55-річчям від дня створення

Щиро вітаю колектив Карпатського державного заповідника із 55-річчям від дня створення та 30-річчям з дня організації на його базі Карпатського біосферного заповідника, - повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

В Україні відзначають День Гідності та Свободи

Це свято відважних і сильних людей, які вільні творити своє майбутнє в рідній країні.

На Тячівщині хулігани обстріляли автомобіль

20 листопада на лінію «102» звернулися жителі села Угля, які повідомили, що неподалік місцевого магазину кілька чоловіків агресивно себе поводять. Також очевидці зазначили, що чули звуки пострілів.

Угорська Екуменічна служба допомоги передала 100 апаратів ШВЛ для 11 областей України

За підтримки угорського уряду у Львів привезли 100 апаратів ШВЛ, які Екуменічна служба допомоги передасть до лікарень, більшість яких розташовані у прифронтових регіонах.

Федір Шандор ініціює створення скверу імені Максима Чомоляка

Про це йдеться у депутатському запиті, який скеровано голові облради Роману Сараю та Баранинському сільському голові Юрію Марусяку.

В Ужгороді дівчина випала з вікна четвертого поверху

В Ужгороді 20 листопада дівчина випала з вікна четвертого поверху.

В Ужгородській міськраді відклали рішення щодо капремонту пішохідного мосту на Театральній

Ужгородська міська рада переглянула рішення щодо проведення капітального ремонту пішохідного мосту на площі Театральній з очікуваною вартістю 31,2 млн грн, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Чоловічі Карпати здобувають одну перемогу в третьому турі

У Києві відбулись матчі 3-го туру української чоловічої Суперліги. ГК Карпати провів три матчі, в яких здобув одну перемогу.

Голова Закарпатського облавтодору отримав 4 роки ув’язнення за переправлення ухилянтів

Т.в.о. директора дочірнього підприємства «Закарпатський облавтодор» ВАТ «Автомобільні дороги України» Томас Дужар отримав 4 роки ув’язнення за допомогу ухилянткам потрапляти до ЄС. Про це редакція 368.media дізналася із вироку Берегівського райсуду за ч. 3 ст. 332 КК.

На Берегівщині внаслідок зіткнення вантажівки та легковика, ушпиталено двоє осіб

17 листопада у с. Балажер пл вул. Головній сталася ДТП за участю легкового автомобіля ВАЗ-2110 та мікроавтобуса Mercedes-Benz Sprinter.

На Воловеччині внаслідок наїзду вантажівки загинув пішохід

ДТП сталася 20 листопада на трасі М-06, неподалік села Абранка.

На Берегівщині зводять будинки для сімей, які візьмуть на виховання п’ять або більше дітей

На Закарпатті реалізується черговий важливий проєкт підтримки дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Дві жінки намагалася пронести через митницю понад тисячу електронних сигарет

18 листопада, на митному посту «Вилок», що на українсько-угорському кордоні, у пішохідну смугу зайшли дві жінки 32-ох та 36-ти років, жительки Закарпатської області, котрі поверталися з Угорщини.

На Ужгородщині чоловік побив співмешканку

На гарячу лінію «102» звернувся черговий лікар карети швидкої медичної допомоги та повідомив, що із села Оріховиця доставили 43-річну жінку із політравмами.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат