Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-30') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2360, 20

Візит до міста-побратима Ужгорода – чеської Їглави

На запрошення Їглави – міста-побратима Ужгорода в Чехії – делегація у складі міського голови Богдана Андріїва, його заступників, депутатів Ужгородської міської ради, а також голови обласної ради Романа Сарая й депутата облради Володимира Чубірка відвідала адміністративний центр краю Височина, з яким Закарпаття співпрацює з 2008 року.

Син нардепа Балоги отримає у власність земельну ділянку у курортній зоні на Мукачівщині

Ще зовсім недавно ми розповідали про скандал у Мукачеві, де попри спротив громади та за сприяння мера Мукачева Андрія Балоги було продано три гектари землі біля стадіону "Авангард" фірмі екс-нардепа, а нині голови Мукачівської райради Михайла Ланя.

Сум і біль

Закарпаття зазнало величезної втрати. У це довго не хотілося вірити. Спочатку появилися невеликі дописи в соцмережах про те: що наша Закарпатська 128-ма гірсько-штурмова бригада потрапила під обстріл і є багато загиблих. Однак згодом появилися дописи з проханням не поширювати не перевірену інформацію. Була надія: що це неправда.

Рік тому наші воїни звільнили Херсон від російських окупантів

Загарбники казали, що вони тут назавжди. Вони оголосили анексію Херсонської області й жорстоко катували українських патріотів. Проте ніщо не врятувало окупантів від українських сил спротиву та ЗСУ, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Закарпатська обласна клінічна лікарня ім. А. Новака отримає сучасний апарат МРТ

Про це повідомив перший заступник голови обласної військової адміністрації Мирослав Білецький.

Минай програв на виїзді Колосу

В УПЛ відбувся матчі 14-го туру Колос - Минай. Гра проходила у Ковалівці і завершилася перемогою господарів - 2:0. Голи: Мілько (18), Бурда (36). Із 49 хвилини Минай грав у меншості - другу жовту картку отримав Мельник.

На Закарпатті правоохоронці виявили склад фальсифікату

БЕБ викрило незаконне виробництво та зберігання фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів.

СБУ викрила на Закарпатті швейну фабрику, яка обшивала російську збірну з лижного спорту

Служба безпеки спільно з Національною поліцією викрила на Закарпатті підпільне виробництво зимового спортивного одягу для національної збірної рф з лижного спорту.

На Берегівщині прокуратура повернула громаді більше 70 земельних ділянок в рекреаційній зоні

Більше 70 земельних ділянок навколо ставка в селі Великі Береги Берегівського району поверненуто громаді. Загальна площа земель водного фонду в межах заявлених позовів становить понад 5 га.

На Перечинщині у пожежі загинув 51-річний чоловік

Пожежа сталася 9 листопада у с. Тур’ї Ремети, по вул. 8-го Березня. На місці пожежі виявлено тіло власника будинку 1972 р.н. Вогнем пошкоджено перекриття житлового будинку на площі 4 кв. м та майно, що знаходилося всередині. Причина й збитки встановлюються.

На Рахівщині вантажівка вантажівка задавила 1,5-річну дитину, яка вийшла на дорогу

В аварії на Закарпатті загинула півторарічна дівчинка, коли нетвереза матір відволіклась.

На Закарпатті приховано шили куртки для російської федерації з лижного спорту

На одному з підприємств Закарпаття, власником якого є громадянин Італії, приховано виготовляли зимові лижні куртки італійського бренду «Vist» із символікою держави-агресора для національної збірної російської федерації з лижного спорту, замовником котрої є організація «RUSSIA SKI TEAM», - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Державний бюджет на 2024 рік прийнято

Практично 50% видатків – на оборону та безпеку України. Буде ще більше зброї та техніки, більше дронів, боєприпасів, ракет. Кожна гривня платників податків піде на армію, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На Закарпатті стартувала перша «Школа експортера»

Навчання для представників місцевих і релокованих на Закарпаття підприємств-експортерів успішно стартувало, - повідомляє заступник голови ОВА Василь Іванчо.

У гідрокостюмах через річку: на Закарпатті заблокували канал переправлення військовозобов’язаних

Правоохоронці припинили незаконну діяльність трьох закарпатців, які переправляли через річку до Румунії чоловіків призовного віку.

В Ужгороді легковик на великій швидкості збив пішохода на пішохідному переході

Водій "Citroen" рухаючись на шаленій швидкості по вул. Капушанській збив пішохода, який переходив дорогу у встановленому для цього місці (пішохідний перехід), - повідомив у соцмережі Віталій Глагола.

У Міжгір'ї зупинився підйомник з 22 туристами, серед них - 4 дітей

Упродовж двох годин гірські рятувальники та фахівці пожежно-рятувальної частини надавали допомогу людям, які застрягли на висоті через аварійну зупинку крісельного підйомника в смт Міжгір’я Хустського району.

В Ужгороді внаслідок ДТП перекинувся автомобіль Toyota

Це сталося на вулиці Бестужева. Водій Toyota Camry не врахував дорожньої обстановки та під час розгону зачепив припарковану вантажівку ТЗ "Iveco".

Суд на Закарпатті звільнив від покарання переправника ухилянтів

Замість п’яти років тюрми обвинуваченому призначили умовний термін.

На Закарпатті 38 ветеранів та родин полеглих захисників і захисниць отримають нове житло

Дім чи квартиру в будь-якому населеному пункті України вони зможуть придбати за кошти цільової державної субвенції, яку отримала наша область.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат