Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2400, 20

Полковника з Закарпаття оштрафували за безпідставне виключення чоловіків з військового обліку

20 офіцерів запасу були виключені з військового обліку з правом виїздити за кордон.

Розшукали менше ніж за годину: у Іршаві поліція затримала зловмисника, який пограбував перехожого

Сьогодні вранці до поліції звернувся 35-річний житель села Луково Хустського району. Чоловік повідомив, що на автовокзалі у місті Іршава його пограбував невідомий.

Поліція Іршави затримала закарпатця, який до смерті побив місцевого жителя

4 листопада, до поліції звернувся 33-річний мешканець села Бронька Хустського району та повідомив, що на сусідському подвірʼї виявив тіло власника оселі без ознак життя та зі слідами крові.

Поліція Ужгорода затримала зловмисника, який завдав ножове поранення місцевому жителю

5 листопада на лінію «102» надійшло повідомлення про бійку між чоловіками на одній з вулиць обласного центру. Одного з учасників конфлікту, 24-річного ужгородця, з ножовим пораненням та іншими травмами, госпіталізували до лікарні.

ЖФК Минай вийшов на матч Першої ліги з Поліссям із прапором 128-ї ОГШБр

Жіноча команда футбольного клубу «Минай» вийшла на поле проти житомирського «Полісся» з прапором 128-ї ОГШБр і символічними написами на бутсах, вшанувавши загиблих захисників закарпатського підрозділу.

Сьогодні на Закарпатті оголошено триденну жалобу за загиблими воїнами 128-ї ОГШБр

Разом із колегами відвідали храм Святої Анни, де запалили свічки пам'яті, спільно з громадою помолилися за душі захисників, котрі загинули в боротьбі за незалежність, та за наших воїнів, які зараз на лінії зіткнення ведуть бої з російськими загарбниками, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На Закарпатті перебуває Парламентський державний секретар Угорщини Левенте Модьор

На Закарпатті з робочим візитом перебуває заступник Міністра зовнішньої економіки та закордонних справ Угорщини, Парламентський державний секретар Левенте Модьор, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

ГК Карпати здобув три перемоги у 2 турі жіночої Суперліги

2–5 листопада в Києві відбувся 2-й з’їзний тур жіночої гандбольної Суперліги України. Участь у столичному турі взяли всі клуби чемпіонату. Ужгорододські Карпати провели чотири гри, в яких здобули три перемоги.

Ріст інтенсивності дорожнього руху вимагає адекватного фінансування утримання доріг

На засіданні членів Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України у Закарпатській області перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький у своєму виступі звернув увагу на необхідність належного утримання дорожньої інфраструктури на Закарпатті в межах міжнародного транспортного коридору.

Минай здобув очко в домашній грі проти Ворскли

В УПЛ відбулися матчі 13 туру. Минай приймав полтавську Ворсклу, гра закінчилася нічиєю - 0:0. У кінці поєдинку ворскляни не забили пенальті. Із 89 хвилини гості грали в меншості за грубу гру Скляр отримав червону картку.

На Закарпатті прикордонники припинили незаконний видобуток корисних копалин

4 листопада на Рахівщині прикордонники виявили осіб, які здійснювали незаконне видобування корисних копалин.

Росія вдарила по скупченню військових 128 бригади, яких зібрали для урочистостей

3 листопада у прифронтовому селі на Запоріжжі російська ракета поцілила по скупченню військових 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади, яких зібрали та вишикували для урочистостей до Дня ракетних військ та артилерії. Є загиблі та поранені серед військових.

На Закарпатті оголосили триденну жалобу за захисниками із 128-ї ОГШБр

В районі виконання бойових завдань трагічно загинули наші побратими, воїни 128-ї ОГШБр, які ціною власного життя захищали незалежність України від окупантів, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

ЄС підтримує гуманітарні проєкти в Україні

Європейський Союз у рамках програми транскордонного співробітництва Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна (HUSKROUA) надасть фінансову підтримку діяльності Угорської екуменічної служби допомоги та Берегівського районного відділу Мальтійської служби допомоги на території України.

ФК Хуст з великим рахунком програв Поділлю

У Першій лізі відбулися матчі 15 туру. ФК Хуст грав у Хмельницькому з Поділлям і програв 1:4. Голи: Войтіховський (5), Задоя (24), Боженар (53), Пріхна (62) - Іванов (90).

Досвід європейських партнерів допоможе реформувати судову систему на Закарпатті

Досвід європейських партнерів може допомогти нашому регіону в реформуванні судової мапи та підвищенні доступу громадян до правосуддя. Про це йшлося на зустрічі керівництва краю, очільниці Закарпатського апеляційного суду Ганни Фазикош з головою Ландтагу федеральної землі Тіроль Республіки Австрія Сонею Ледль-Россманн і колишнім президентом Вищого земельного суду Клаусом Шрюдером.

На Закарпатті вшанували полеглих героїв 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади

Сьогодні в храмі Української греко-католицької церкви «Успіння Пресвятої Богородиці» в селищі Середнє разом із священнослужителями, сімʼями полеглих героїв, командуванням 128 окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада та громадою краю вшанували памʼять захисників і захисниць, які віддали своє життя за незалежність України, - повідомив голова ОВА Віктор Микита.

В Ужгороді двоє раніше судимих побили та пограбували перехожого

Днями до одного із медзакладів міста Ужгород звернувся 53-річний чоловік, який повідомив, що його побили та пограбували невідомі. Це сталося пізно ввечері на Слов’янській Набережній.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат