Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 1820, 20

У Берегові врятували чоловіка, який понад три доби пролежав на підлозі у безпорадному стані

Берегівські поліцейські разом з волонтерами врятували одинокого чоловіка, який понад три доби пролежав на підлозі у безпорадному стані.

У Хусті під час пожежі загинула 30-річна жінка

Бабуся врятувалася, але онука загинула.

Проєктування обласного реабілітаційного центру «4.5.0 Recovery Center» ЗАВЕРШЕНО

З кожним днем роботи ми наближаємося до нашої спільної мети – забезпечення воїнів, ветеранів та їхніх сімей гідними сучасними умовами для відновлення, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

З полону звільнили прикордонника Андрія Коляденка з Виноградова

Він проходив службу в Мукачівському прикордонному загоні та героїчно боронив «Азовсталь» разом з іншими побратимами.

Кум Медведчука із Закарпаття причетний до незаконного виробництва пального

СБУ та БЕБ повідомили про підозру п’ятьом учасникам схеми незаконного виробництва пального, до якої причетний кум Медведчука із Закарпаття.

На Закарпатті фірма з міжнародних перевезень переправляла військовозобовʼязаних за кордон

Закарпатські поліцейські у співпраці зі співробітниками СБУ викрили схему незаконного виїзду до сусідньої Словаччини чоловіків призовного віку. У ході слідства правоохоронці встановили, що організував такий трафік 40-річний житель села Керецьки Хустського району, який є власником фірми, що надає послуги з міжнародних пасажирських перевезень. До злочину також були залучені 34-річний односелець організатора та 30-річний чоловік зі Сваляви.

Серед звільнених з російського полону військовий зі Сваляви

Із 207 звільнених, яких сьогодні повернули в Україну з російського полону є 33-річний військовий із села Драчино Свалявської громади Юрій Цоліган.

Підрив гранат під час засідання сільради у Керецьках перекваліфіковано на терористичний акт

За матеріалами СБУ справу про підрив гранат під час засідання сільради на Закарпатті перекваліфіковано як терористичний акт, що призвів до загибелі людей.

«Минай» переграв «Хуст» у третьому спарингу

31 січня, на ужгородському «Авангарді» відбувся товариський матч «Минай» - «Хуст». Команда Желько Любеновіча здобула другу перемогу на поточних зборах та втретє поспіль відзначилась у воротах суперника.

Завдяки свалявській клініці військовий отримав сучасний протез і зміг повернутися до служби в ЗСУ

Сьогодні мав за честь у стінах обласної військової адміністрації вітати нашого побратима, справжнього героя, військовослужбовця ССО Миколу Кобільника з позивним «Енейко», - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На Берегівщині сталася пожежа в реформаторському храмі

Реформаторський храм, що знаходиться в Новому Селі Берегівського району, вберегли від знищення закарпатські рятувальники.

За 2023 рік майже 100 закарпатців вказали у декларації дохід у понад 1 мільйон гривень

У Закарпатській області протягом 2023 року 7433 громадян подали декларації про майновий стан і доходи за звітній 2022 рік (в тому числі 3618 громадян скористались правом на отримання податкової знижки).

Минулоріч на Закарпатті від лептоспірозу померло 15 людей

Впродовж 2023 року на Закарпатті фіксували ускладнення епідемічної ситуації лептоспірозу серед жителів. З початку 2024 року в області зареєстрували 2 випадки, один з яких летальний.

Через ПП Лужанка українець намагався ввезти крадений Мерседес

30 січня в пункті пропуску «Лужанка» прикордонники виявили автомобіль марки «Мерседес» 2019 року випуску, який перебував у міжнародному розшуку.

На Тячівщині зловмисники підробляли страховий стаж для призначення пенсій

На Тячівщині слідчі Головного управління Нацполіції в Закарпатській області, спільно з оперативниками Управління стратегічних розслідувань, викрили членів злочинного угруповання, які займалися підробленням страхового стажу для призначення пенсійних виплат за віком.

У Мукачеві зловмисник вкрав автомобіль військовослужбовця ЗСУ, який зараз перебуває на війні

Вчора, 29 січня, близько 16:00 на лінію «102» звернувся мешканець Мукачева та повідомив про викрадення   автомобіля, що належить його племіннику.

Двох учасників масової бійки у Підвиноградові повернули під варту

За апеляційною скаргою Виноградівського відділу Берегівської окружної прокуратури Закарпатський апеляційний суд прийняв рішення щодо необхідності утримання під вартою двох учасників масової бійки в с. Підвиноградів. Їх буде затримано та доправлено в ДУ «Закарпатська УВП (№ 9)».

На Закарпатті судитимуть підприємця, який заволодів 9,5 млн грн бюджетних коштів на ремонті доріг

Закарпатська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо підприємця за фактами організації заволодіння чужим майном і підроблення офіційних документів, а також легалізації (відмивання) майна, одержаного злочинним шляхом.

В Ужгороді відбудеться суд по резонансній справі прихильника росії та путіна Володимира Гісема

Імперія корупції не руйнується за один день Однак, є надія що не всіх можна купити і   нарешті притягнуть до відповідальності директора Ужгородського коньячного заводу Володимира Гісема за рейдерське захоплення державних підприємств та земель. А поки правоохоронні органи розслідують кримінальні провадження по відмиванню коштів Рівненської атомної станції через фірми Гісема у тому числі і у Словаччині.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат