Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 1720, 20

На Закарпатті активізувалися шахраї, які виманюють у підприємців гроші від імені голови ОВА

Продовжуємо фіксувати активізацію шахрайських дій з боку поки що невстановлених осіб, які дзвонять, пишуть підприємцям регіону та, представляючись головою ОВА Віктором Микитою, просять зробити грошові внески на підставні рахунки з метою власної наживи.

На Закарпатті судитимуть експосадовця районного ТЦК, який змушував солдатів будувати собі будинок

За даними слідства, 44-річний колишній начальник відділу районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки порушив порядок проходження військової служби та в умовах воєнного стану залучив шістьох військових до будівництва і ремонту приватного будинку, що знаходиться на земельній ділянці його близької родички у селищі Перечин на Закарпатті.

У горах Рахівщини поблизу кордону з Румунією виявили тіло чоловіка

13 лютого військовослужбовці відділення «Богдан» Мукачівського загону отримали інформацію про те, що на гарячу лінію служби порятунку Румунії надійшло повідомлення про втрату орієнтування у горах одним громадянином України.

Чотири родовища глини на Закарпатті продали з порушеннями

Прокуратура в Києві оскаржила в суді результати чотирьох аукціонів Держгеонадр, які були проведені у 2022 році. У діях учасників аукціону слідчі виявили змову.

Прокуратура закрила справу проти закарпатської волонтерки Галини Ярцевої

Офіс генпрокурора закрив кримінальну справу щодо лідери Руху підтримки закарпатських військових через відсутність у її діях складу злочину. Разом з тим волонтерські речі, оргтехніка, телефони, ліки й ще багато всього два роки під арештом. Але адвокати над цим працюють теж.

Крадія-«гастролера», що обікрав жительку Мукачева, засуджено до 6 років ув’язнення

Прокурор Мукачівської окружної прокуратури в судовому засіданні довів вину 30-річного громадянина у скоєнні крадіжки в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 КК України). Його засуджено до 6 років ув’язнення.

11 років ув’язнення – вирок суду мешканцю Закарпаття за замах на зґвалтування малолітньої дівчинки

За підтримання публічного обвинувачення ювенальним прокурором Виноградівського відділу Берегівської окружної прокуратури суд визнав мешканця с. Хмільник винним у скоєнні замаху на зґвалтування малолітньої (ч. 2 ст. 15 ч. 4 ст. 152 КК України).

Сергія Гайдая призначили Кабміном на посаду голови Мукачівської райадміністрації

Кабінет міністрів України погодив призначення Сергія Гайдая, який раніше очолював Луганську обласну військову адміністрацію, головою Мукачівської районної державної адміністрації.

Андрій Шевченко відвідав стадіон Авангард і тренування професійної жіночої команди "Минай"

Разом з новообраним президентом Української асоціації футболу Андрієм Шевченком відвідали тренування вихованців і вихованок обласної футбольної школи «Спартак» і професійної жіночої команди «Минай» на стадіоні «Авангард» Ужгородської міської ради в Ужгороді, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На Закарпатті з робочим візитом перебуває новообраний президент УАФ Андрій Шевченко

Це перший візит очільника УАФ у регіони, і приємно відзначити, що для початку роботи Андрій Миколайович обрав саме Закарпаття, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Вітрові електростанції на Перечинщині можуть забезпечити електроенергією 330 тисяч дворогосподарств

Про це повідомив генеральний директор компанії Френдлі Вінд Технолоджі Владислав Єременко в ефірі телеканалу Суспільне.

На Виноградівщині сталася масштабна пожежа в одному з житлових будинків

У с. Новоселиця на Берегівщині вогонь охопив житловий будинок, розташований на вул. Виноградній. Як з’ясувалося, власник оселі напередодні ввечері натопив опалювальну грубку та ліг спати.

На Виноградівщині прикордонники виявили безпілотний літак з сигаретами

12 лютого прикордонники Мукачівського загону виявили злітний майданчик контрабандистів.

Захворюваність на грип та ГРВІ на Закарпатті перевищила епідемічний поріг на 90%

Упродовж останніх семи днів занедужали 10 137 мешканців Закарпаття. Це на 18% більше у порівнянні з попереднім тижнем.

Перший приватний будинок за єОселею придбали в Ужгороді – позичальниками стала переміщена родина

За програмою єОселя видано перший кредит на купівлю приватного будинку; кредит узяла родина з Ужгорода, яка переїхала на Закарпаття після початку війни.

На Тячівщині чоловік підпалив авто своєї родички

Сьогодні вранці до поліції зателефонувала 40-річна мешканка села Вільхівці та повідомила, що виявила в гаражі пошкодженою свою автівку марки «Chevrolet». Також жінка заявила про зникнення свідоцтва про реєстрацію автомобіля та водійських посвідчень – її та чоловіка.

На Рахівщині стався масштабний зсув ґрунту

Зсув ґрунту зафіксували 12 лютого на території Ясінянського лісомисливського господарства.

На Тячівщині місцевий мешканець впав у колодязь і загинув

12 лютого до ДСНС Закарпаття повідомили з поліції про падіння в колодязь громадянина, 1957 р.н. за адресою: Тячівський район, с. Глибокий Потік, вул. Центральна.

Закарпаття оговтується від наслідків негоди

Станом на 11:00 12 лютого залишаються підтопленими 13 дворогосподарств та 350 Га сільгоспугідь. З 8-ми придворових територій вода зійшла самопливом, а там, де була потрібна допомога рятувальників - вони здійснювали відкачку води.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат