Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 1680, 20

На Івано-Франківщині закарпатець забив до смерті 48-річного чоловіка і втік

У Микитинцях Івано-Франківської громади 31-річний закарпатець забив до смерті товариша “по чарці”. Мертвим знайшла чоловіка його колишня дружина. Про це повідомляє обласна поліція.

Нетверезий військовий на автомобілі врізався у електроопору в центрі Виноградова

ДТП сталася 17 лютого на площі Миру. Автомобіль CHRYSLER пролетів через центр міста та врізався у електроопору, пошкодивши світильник, дві камери та саму опору.

На Тячівщині поліція затримала зловмисника, який зі зброї поранив свого односельця

18 лютого ввечері до поліції надійшло повідомлення про конфлікт між чоловіками у селі Середнє Водяне Тячівського району. За викликом виїхала слідчо-оперативна група Тячівський районний відділ поліції. На місці зʼясувалося, що під час сутички між двома чоловіками одного з них було поранено зі зброї. Зловмисник втік з місця злочину на автомобілі марки «Toyota Land Cruiser Prado».

Триває набір слухачів на третій курс до Закарпатського центру підготовки населення до нацспротиву

Триває набір слухачів на третій курс до Закарпатського обласного центру підготовки населення до національного спротиву, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

В Ужгороді біля Закарпатської ОВА помер чоловік

Подія траписалась сьогодні о 17:40. Як видно з камер спостереження - чоловік йшов з боку Закарпатської ОВА до Медичного факультету УжНУ. Він зупинився на хвилину, кілька секунд постояв і впав. Після цього чоловік вже не піднявся з газону. Причина смерті наразі невідома.

За перший рік війни 6 чиновників Полянської ОТГ отримали 5 932 794 гривень зарплати

За перший рік війни 6 чиновників Полянської ОТГ отримали 5 932 794 гривень зарплати.

Суд ув’язнив закарпатця, який п’яним на смерть збив 13-річну дівчину та втік

Міжгірський районний суд Закарпатської області виніс вирок водію, який на смерть збив 13-річну дівчинку та втік з місця ДТП. За даними правоохоронців Михайло Дацьо вчинив ДТП у нетверезому стані. Суд призначив йому вісім років тюрми та зобов’язав виплатити 1 млн грн компенсації матері загиблої дівчинки.

ГК Карпати вийшли до 1/4 Кубка України

16-17 лютого у Рівному та Києві відбулися матчі 1 раунду (1/8 Кубка) седед жіночих команд.

Закарпатець намагався ввезти в Україну чотири одиниці холодної, антикварної зброї

16 лютого у пункті пропуску «Тиса» прикордонний наряд знайшов у мікроавтобусі «Renault», що прямував в Україну, чотири одиниці холодної зброї. За кермом автомобіля перебував 60-річний закарпатець.

На Мукачівщині поліція затримала двох сімейних насильників, які зберігали вдома боєприпаси

16 лютого на лінію «102» надійшло два повідомлення про домашнє насильство в Мукачівському районі.

В Ужгороді раніше судимий пограбував вінничанина

16 лютого о 22:10 поліцейські отримали виклик про пограбування на вулиці Белінського в Ужгороді.

Перший український дрономобіль – подарунок від закарпатців – по дорозі на фронт

На фронт в один зі спеціальних аеропідрозділів, який очолює відомий закарпатець, їде ПЕРШИЙ (!!!) український дрономобіль. Як розповів Федір Шандор, що виконує організаційну роботу, ідея створення такої машини виникла під час однієї з поїздок в зону активних бойових дій. Специфіка полягає в тому, що війна там ведеться не стрілецькою зброєю чи бойовою технікою та артилерією, а саме за допомогою fpv-дронів, які коригуються дронами-розвідниками.

Кому ж належить Ужгородський коньячний завод?

Коли ми говоримо про коньячного барона Володимира Гісема, то повинні розуміти, що завод не є його власністю. Інша справа, що він зумів все так перевернути, щоб використати завод на свою користь. Офіційно Ужгородський коньячний завод є колективною власністю. Але саме тут і виникає конфліктна ситуація. Бо, як відомо, частину колективу просто було викинуто зі списку і люди досі доводять свою правоту. Але найгірше те, що нікому не відомо, хто ж є власником заводу. Що це за «колектив». Такої інформації ніде немає.

Достойний генерал

Ще з кінця минулого року провладні політтехнологи почали розкручувати інформацію про відставку головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Так перевірялася реакція суспільства. Суспільство прореагувало негативно і відставку відкладали. При цьому українців готували до того, що Залужного знімуть.

Прокуратура виявила порушення закону під час ремонту автодороги на Хустщині

Прокурори виявили порушення інтересів держави під час здійснення процедури публічних закупівель для проведення капітального ремонту дороги в м. Хуст за бюджетні кошти.

Прикордонника ВПС «Ділове» затримали на хабарі в $500 за сприяння в пропуску бурштину

Мова йде про першого заступника начальника ВПС «Ділове» майора Юрія Петлика, - повідомив Віталій Глагола. - Вчора ввечері близько 18:30 в Рахові на хабарі затримали військовослужбовця відділу прикордонної служби «Ділове».

Наніс більше десятка ножових поранень – мешканця Рахова засудили до 9 років за ґратами

Прокурор Рахівського відділу Тячівської окружної прокуратури у судовому засіданні довів вину 35-річного місцевого жителя у побитті знайомого до смерті, а також крадіжці.

На Тячівщині зіткнулися дві BMW, один з водіїв у реанімації

У селі Вільхівці Тячівського району увечері, 15 лютого, відбулося ДТП: зіштовхнулися дві машини марки “БМВ”. Є постраждалий, він зараз перебуває у реанімації.

На Закарпатті затримано наркоторговців з партією метамфетаміну на понад пів мільйона гривень

Поліція припинила діяльність стійкого організованого наркоугруповання, члени якого налагодили систематичний збут метамфетаміну на території Закарпатської області.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат