Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 1600, 20

Поліція Мукачева перевіряє інформацію про конфлікт у одному з ліцеїв міста

У ході моніторингу мережі Інтернет співробітники Мукачівського районного управління поліції виявили публікацію, в якій зафіксовано конфлікт між школярем та дорослою жінкою. Зазначається, що подія відбувалася у їдальні одного з ліцеїв Мукачева. Також у дописі йдеться про те, що жінка завдала неповнолітньому тілесних ушкоджень – синців на руці.

На Тячівщині хлопець побив однокласницю - поліція розпочала перевірку (ВІДЕО)

Минулого тижня, під час уроку, учень Брустурянської ОЗ ЗСО І-ІІІ ступенів кулаками та ногами бив дівчину. Вчителя в цей момент не було у класі.

Закарпатські рятувальники за допомогою дронів шукають паліїв сухої трави (ВІДЕО)

Паліїв сухої трави закарпатські надзвичайники шукають за допомогою дронів.

Експрацівницю Ужгородської міськради судитимуть за передачу в приватну власність земель аеропорту

Закарпатська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо експрацівниці Ужгородської міської ради за фактом службової недбалості, що спричинила тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України).

Мешканці села на Тячівщині виступили проти мобільної вишки через «опромінення»

Мешканці села Мала Уголька вірять у фейки, що сусідство з вежею може викликати «опромінення та онкологічні захворювання».

Три медичні заклади Закарпаття беруть участь у Програмі «Польща – Україна 2021–2027»

Три медичні заклади Закарпаття беруть участь у Програмі транскордонного співробітництва «Польща – Україна 2021–2027» за пріоритетом «Охорона здоров’я». Йдеться про Хустську центральну лікарню ім. Віцинського О.П., Обласну дитячу та Закарпатську обласну клінічну лікарню ім. А.Новака.

В Ужгороді судитимуть інспектора, який намагався передати ув’язненому канабіс

Закарпатська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо молодшого інспектора держустанови «Закарпатська УВП (№9)» за фактом незаконного придбання, зберігання і перевезення наркотиків для передачі в місця позбавлення волі (ч. 2 ст. 307 КК України).

На Закарпатті блокували канал переправлення чоловіків за кордон, до схеми залучені неповнолітні

Учасники злочинної групи свої послуги оцінювали у 8 тисяч доларів. Зловмисники залучили до протиправної діяльності неповнолітніх, які виконували роль «провідників».

Поліцейські Рахова розслідують аварію, у якій загинув мотоцикліст

28 лютого, на лінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася між населеними пунктами Великий Бичків та Кобилецька Поляна Рахівського району.

Поліція Рахова встановлює причини отруєння 12 учнів однієї зі шкіл міста

У місті Рахів з підозрою на отруєння госпіталізували до лікарні 12 учнів та педагога одного навчального закладу. Наразі поліцейські, спільно зі співробітниками санітарно-епідеміологічної служби, встановлюють джерело інфекції та визначаються із правовою кваліфікацією події.

Закарпаття будує фортифікаційні споруди в Запорізькій області

За дорученням Президента України в прифронтових та прикордонних регіонах активно продовжується робота з нарощення бойових можливостей оборонних рубежів, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита. - Щодня посилюються оборонні позиції України.

На Закарпатті через пральну машину ледь не згорів будинок

Пожежа сталася в житловому будинку у селі Тур’я Поляна, що на Перечинщині. Загорілася пральна машина.

Італійська компанія зацікавлена в побудові на Закарпатті сміттєпереробного підприємства

Налагоджуємо співпрацю з італійською компанією Gesenu, що спеціалізується на управлінні відходами вже понад 40 років, - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Співробітник Оноківської сільради переплатив 645 тис. грн при закупівлі товарів для військових

Працівнику Оноківської сільської ради, відповідальному за проведення публічних закупівель, повідомили про підозру в службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки. Про це в середу, 28 лютого, поінформували у пресслужбі Закарпатської обласної прокуратури.

На Закарпатті зафіксували рекордну температуру

27 та 28 лютого закарпатські синоптики зафіксували рекордну температуру повітря. Про це Суспільному розповів синоптик Закарпатського гідрометцентру Руслан Озимко.

Прикордонники затримали ухилянтів з поминальними вінками, які розповіли ніби їдуть на похорон

На Закарпатті прикордонники відділення «Хижа» Мукачівського загону виявили двох харків’ян, які мали намір незаконно потрапити в Румунію.

Посадовець Закарпатської митниці систематично вимагав «відкати» з громадян

Служба безпеки України ліквідувала корупційну схему на Закарпатській митниці. За даними слідства, протиправний механізм організував головний державний інспектор митного посту.

На Рахівщині двоє зловмисників, один з яких неповнолітній, викрали авто в туриста

Днями до поліції зателефонував 26-річний мешканець Чернівців, та повідомив, що у селі Лазещина Рахівського району невідома особа викрала його автомобіль «Jeep Grant Cherokee».

Попри заборону закарпатці масово палять суху траву

Весна вже на порозі, а разом з нею початок сільськогосподарського сезону та як наслідок - пожежі в екосистемах, - повідомляє пресслужба ДСНС.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат