Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-30') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2560, 20

За катування дружини та утримування її замкненою у будинку перед судом постане мешканець Берегівщини

Прокурор Виноградівського відділу Берегівської окружної прокуратури скерував на розгляд суду обвинувальний акт щодо місцевого жителя за фактом катування та незаконного позбавлення волі своєї дружини (ч. 1 ст. 127, ч. 1 ст. 146 КК України).

Начальником Закарпатського ОТЦК та СП призначений полковник Андрій Савчук

Наказом Головнокомандувача Збройних Сил України начальником Закарпатського обласного центру комплектування та соціальної підтримки призначений полковник Андрій Савчук

Упродовж вихідних прикордонники Мукачівського загону затримали 30 чоловіків призовного віку

Більш активними залишаються спроби порушити кордон з Румунією. Тут порушники 14 разів намагались обійти прикордонні наряди. Військовослужбовці відділів «Ділове», «Тячів» та «Яблунівка» зупинили 20 зловмисників із різних областей.

ДБР повідомило про підозру в держзраді агенту кремля, який служив на Закарпатті

Працівники ДБР повідомили про додаткову підозру правоохоронцю, який служив на Закарпатті та виявився агентом російських спецслужб.

Ужгородські «Карпати» вшосте здобули звитягу в чемпіонаті Угорщини

15 жовтня Карпати зіграли в шостому турі другого дивізіону чемпіонату Угорщини.

Мешканку Закарпаття судили за госпіталізацію дитини з сильним алкогольним отруєнням

Берегівський районний суд Закарпатської області визнав винною у неналежному виконанні батьківських обов’язків місцеву мешканку, чий малолітній син потрапив у лікарню з сильним отруєнням алкоголем. Суд призначив жінці покарання – 850 грн штрафу.

Жіночий «Минай» переміг «Янтарочку»


У 6 турі чемпіонату України серед жінок «Минай» приймав удома «Янтарочку» із Новояворівська. Закарпатки знову продемонстрували вдалу гру: націленість на ворота суперниць і надійні дії в захисті. Як наслідок, у кожному з таймів господарки відзначилися двічі й перемогли 4:0.

Футбол. Завершилися змагання у Чемпіонаті Закарпаття 2023

Минулими вихідними відбулися матчі останніх турів у Вищій та Першій лігах.

Почався набір слухачів на другий курс до Закарпатського центу підготовки до національного спротиву

Після завершення першого курсу триває підготовка інструкторів, які працюють зі слухачами та забезпечують навчальний процес в усіх шести районах краю, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На Тячівщині під час пожежі у приватному будинку загинув власник

13 жовтня сталася пожежа в житловому будинку за адресою: Тячівський район, Дубівська тергромада, смт Дубове, вул. Синявка. На місці пожежі виявлено тіло власника будинку.

Минулими вихідними в області згоріли три автомобілі марки Ніссан

У хустському селі Нанково чоловік припаркував свій Nissan Qashqai біля лісу й пішов по гриби. Коли повернувся, автомобіль згорів,

В Ужгороді на пожежі врятували власницю оселі

Сьогодні вночі за номером 101 зателефонували випадкові свідки та повідомили, що з вікна другого поверху багатоквартирного житлового будинку виходить дим. Подія трапилась в Ужгороді на вулиці Корзо.

Закарпатка намагалася пронести через митницю півсотні навушників вартістю півмільйона гривень

На кордоні з Угорщиною закарпатські митники вилучили майже півсотню бездротових навушників на півмільйона гривень.

Професор з окопів став Почесним президентом Федерації петанку України

У місті Вишгород відбулася Конференція Федерації петанку України, на якій було переобрано Правління Федерації.

Великоберезнянський райсуд звільнив з-під варти зловмисника, який побив прикордонника

Великоберезнянський районний суд Закарпатської області виніс вирок Миколі Коньовшому за побиття прикордонника під час спроби незаконного перетину кордону. Він уклав угоду про визнання винуватості з прокурором і три роки тюремного ув’язнення суд замінив на річний іспитовий термін.

ФК Хуст програв Буковині

У Першій лізі відбулися матчі 12 туру. Хуст приймав команду з Чернівців і програв 1:2. Голи: Бодня (65), Палагнюк (70) - Мердеєв (86 п.).

На Берегівщині водій мікроавтобусу випадково наїхав на 2-річну дитину, яка загинула на місці

14 жовтня, на «102» зателефонували медики та повідомили про наїзд транспортним засобом на малолітню дитину у селі Бадалово.

У Берегові посеред вулиці знайшли тіло жінки, вбивця - місцевий чоловік, який домагався постраждалої

15 жовтня о 01.28 оператори лінії «102» прийняли дзвінок від жителя міста Берегово, який повідомив, що неподалік вулиці Богдана Хмельницького виявив закривавлене тіло жінки без ознак життя.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат