Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-30') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2540, 20

На одному з ужгородських ринків правоохоронці виявили склади з контрафактом

Мешканці Ужгорода реалізовували незаконно виготовлені алкогольні напої з підробленими марками акцизного податку та тютюнові вироби. Продаж контрафакту здійснювали через мережу власних магазинів, розташованих на одному з ринків міста.

Ужгород відвідав відомий український тенісист Сергій Стаховський

Сьогодні з фронту до ОВА завітав наш добрий друг, тенісист, перша ракетка України Сергій Стаховський, котрий з перших днів повномасштабної війни боронить незалежність країни на лінії зіткнення з ворогом, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

В результаті ДТП на Тячівщині загинули дві людини, постраждали ще п’ятеро, серед яких 4 дитини

На початку с. Нижня Апша Тячівського району місцеві рятувальники ліквідували наслідки жахливої автотрощі, де двоє загиблих та п’ятеро травмованих, серед яких і діти (8, 13, 14 та 15 років).

На Закарпатті закриють два сервісні центри МВС – у Рахові та Берегові

Іспити для отримання водійського посвідчення можна буде отримати лише у трьох центрах області - Ужгород, Мукачево та Хуст.

Ще один іноземний інвестор може розпочати свою діяльність на Закарпатті

Про таку потенційну співпрацю спілкувалися з фінансовою директоркою компанії «Leipziger Energie GmbH & Co. KG» Тіною Шерф та менеджеркою проєктів Анною Романенко, - повідомляє заступник голови ОВА Василь Іванчо.

У Волинській і Закарпатській областях видали найбільше дозволів на виїзд через систему "Шлях"

У Волинській і Закарпатській областях видали найбільше дозволів на виїзд через систему “Шлях”

За одержання хабаря перед судом постане заступник директора Перечинської лікарні

Перечинський відділ Ужгородської окружної прокуратури скерував до суду обвинувальний акт щодо заступника директора по амбулаторній роботі комунального підприємства "Перечинська лікарня" Перечинської міської ради Сергія Вакарова за фактом одержання неправомірної вигоди (ч. 1 ст. 368 КК України).

Із завершенням польових робіт зростає кількість пожеж в екосистемах

Окрім адміністративної відповідальності, вони несуть жахливі наслідки не лише довкіллю, а й людям.

В Ужгороді відбулося засідання голів територіальних громад Закарпаття

Сьогодні разом із головами громад краю зібралися в обласному центрі, щоб розглянути важливі питання життєдіяльності всіх територіальних одиниць, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Перші 33 жінки на Закарпатті приєдналися до нацспротиву та формують командне ядро в районах

У середині літа 2023 року розпочався набір до Закарпатського обласного центру підготовки населення до національного спротиву. В перші ж дні було помітно, що реєструється велика кількість жінок, особливо в Ужгородському районі.

В Мукачеві посеред вулиці спалахнув BMW

У Мукачеві пожежа охопила автомобіль марки BMW, припаркований на вул. М.Токаря. Загорання помітили водії інших авто, які стримували поширення полум’я за допомогою вогнегасників.

Родина ромів із Запорізької області отримала паспорти на Закарпатті

Під час окупації свого міста вони втратили паспорти та переїхали на Закарпаття, де облаштувалися, а тепер відновили свої ID-картки

В Ужгороді труїтимуть щурів у парках та біля річки

У середу та четвер, 18-19 жовтня, в Ужгороді проводитимуть дератизацію (винищення гризунів). Про це   інформує Департамент міської інфраструктури міської ради.

На Закарпатті затримали зловмисника, який виманив у матері загиблого військовослужбовця 7,5 млн. грн

Оперативники Головного управління Нацполіції в Закарпатській області затримали 35-річного мешканця Києва, який разом зі спільниками ошукав матір загиблого військовослужбовця з Донеччини на 7,5 млн гривень. Встановлюються інші співучасники злочину та людей, які постраждали від дій зловмисників.

У львівській лікарні померла 78-річна жінка, на яку напали грабіжники із Закарпаття

12 жовтня ми повідомляли, що на Львівщині двоє закарпатців пограбували та намагалися вбити пенсіонерку.

Закарпатський обласний центр підготовки населення до національного спротиву працює й розвивається!

Нещодавно перші учасники з усіх районів завершили навчання, а вже стартував набір заявок на другий курс, - повідомив заступник голови ОВА Василь Іванчо.

У «вікні життя» Закарпатської обласної дитячої лікарні залишили немовля

Лікарі побачили там маленького хлопчика вагою 5500 грам, на вигляд якому не більше 3 місяців. Дитина була тепло одягнена, чиста та сита.

Помер керівник Закарпатського краєзнавчого музею, Почесний громадянин Ужгорода Василь Шеба

16 жовтня, відійшов у засвіти багаторічний керівник Закарпатського обласного краєзнавчого музею, Почесний громадянин Ужгорода Василь Шеба

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат