Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 23080, 20

Ужгородці зможуть возити свої автівки до столиці на потязі

«Укрзалізниця» пропонує подорожувати поїздом разом із власним автомобілем за маршрутом Київ–Ужгород–Київ. Для цього з 27 грудня до складу потягів у цьому напрямку включатимуть вагон-автомобілевоз.

Вночі спалили авто депутата Ужгородської міськради (ФОТО)

Депутату Ужгородської міськради Ярославу Шафарю спалили машину - прямо під вікнами обласного управління МВС.

Закарпатець намагався самотужки врятувати підприємство від вогню (ФОТО)

Закарпатська область: у Іршаві під час пожежі на деревообробному підприємстві травмувався охоронець.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 16 грудня. Прокидайтеся в доброму гуморі й одразу плануйте свій день. Так у вас буде більше часу для ранкового кавування у компанії бажаних співрозмовників. Нехай початок тижня принесе корисні справи, а також позитивні миті. Активного вам дня й успіху в усіх починаннях!

Глухий кут Майдану

Останні революційні події свідчать про те, що і влада, і опозиція не знають вирішення проблеми. Майдан зайшов у глухий кут.

Допомога у безнадії

Таблетований морфін вже доступний, а ліжок для тяжкохворих усе ще не вистачає.

«Я аферист, але порядний»,

— резюмує письменник Михайло Фединишинець, котрий колись придбав у вдови Адальберта Ерделі Магдалини пристойну колекцію шаржів художника.

На вул. Капушанській провели суцільне вирізування кленів

Упродовж останніх тижнів ужгородці вкотре стали свідками чергового факту нищення зелених насаджень. Цього разу на вул. Капушанській, де сріблястим кленам спочатку зрізали крони, а потім спиляли стовбури. Як це наразі виглядає, видно на фото.

Польща готова надати стипендії і вчити у себе студентів, відрахованих за Євромайдан

Польський міністр науки Лена Коларська-Бобіньска заявила про готовність надати українським студентам стипендії, якщо їх виженуть з вишів через участь у Євромайдані.

Закарпатський молодіжний "ФРОНТ ОПОРУ" переходить до радикальних дій

Закарпатська неформальна молодіжна організація "ФРОНТ ОПОРУ" розповсюдила заяву, у якій повідомляє про перехід до більш радикальних дій проти влади.

Кополовець: "Якби знав, ніколи б не приїхав у Говерлу"

В інтерв'ю Football.ua Михайло Кополовець розповів, що він не в захваті від своєї оренди в ужгородський клуб.

Гандбол. "Карпати" в Миколаєві

Сьогодні, 11 грудня, ужгородські гандболістки проведуть перший матч з командою "Реал".

Футбол, УПЛ. У «Говерлі» підбили підсумки першої частини чемпіонату

Відкладеним другим таймом 12-го туру між дніпропетровським «Дніпром» та харківським «Металістом» завершилась літньо-зимова частина чемпіонату України з футболу серед команд Прем’єр-ліги.

В Ужгороді відзначили   День працівників суду

У п’ятницю, 13 грудня, відбулись урочистості з нагоди відзначення. У заході, зокрема, взяли участь очільник краю Олександр Ледида, голова апеляційного суду Закарпатської області Микола Крегул, міський голова Ужгорода Віктор Погорелов та керівники правоохоронних та контролюючих органів.

Станом на 13 грудня епідемії грипу в Закарпатті немає

Як повідомила начальник відділу епіднагляду та санітарної охорони території головного управління Державної санітарно-епідеміологічної служби у Закарпатській області Вікторія   Дьордяй,   за останный тиждень (на 12 грудня) до лікувально-профілактичних закладів області з приводу захворювання на ГРВІ та грип звернулося 2 557 особи.

Рятувальники визволили людей над ущелиною у Закарпатті (ФОТО)

Зимові походи у гірські масиви Закарпаття -  це серйозний іспит навіть для досвідчених альпіністів і кваліфікованих гірських туристів.

Російський продюсер обере найгарнішу ужгородку (ФОТО)

Саме сьогодні, 13 грудня відбудеться перший кастинг конкурсу краси "Міс Ужгород 2014". Наймасштабніший конкурс в Закарпатті та один з найкращих місцевих конкурсів в Україні сьогодні відбиратиме учасниць.              

13-15 грудня у Закарпатті буде лавинонебезпечна ситуація

За даними гідрометеоцентру на високогір’ї Закарпатської області відмічається відлига. У зв’язку з цим 13-15 грудня оголошена лавинонебезпечна ситуація.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат