У Костилівці через пожежу загинула людина (ФОТО)

admin 12.05.2015 11:05 СОЦІО

 

Пізно ввечері, 11 травня пожежа охопила дерев’яну господарську споруду, що знаходиться на вул. Л.України в с. Костилівка Рахівського району.


Загорання помітили місцеві мешканці, які о 23:02 подзвонили до оперативно-рятувальної служби. Люди одразу ж кинулися до житлового будинку, розташованого за 1 метр від осередку пожежі, й винесли звідти 77-річну власницю обійстя, яка через проблеми зі здоров’ям не може ходити.

На боротьбу з вогнем виїхали бійці 3-ї державної пожежно-рятувальної частини, які о 23:48 локалізували загорання й о 00:35 – повністю його ліквідували. Власними зусиллями бійці ДСНС врятували від знищення полум’ям житловий будинок і літню кухню. На жаль, на місці пожежі вогнеборці виявили тіло 52-річного мешканця с. Костилівка, який часто допомагав літній жінці по господарству й цього дня вирішив заночувати на горищі її сараю.

Що стало причиною виникнення пожежі – наразі з’ясовують правоохоронні органи. Завдані збитки також встановлюються, адже вогонь знищив частину крівлі та перекриття господарської споруди, а також майно, яке знаходилося всередині.

admin


За матеріалами Управліня ДСНС України у Закарпатській області

ТЕГИ : ДСНСпожежаЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат