Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 23020, 20

У святий вечір на Хустщині побили колядника та обікрали помешкання

З тілесними ушкодженнями до Хустської райлікарні доставлено 34-річного мешканця Хуста. Колядника побив один із гостей оселі, до якої він постукався.

Футбол. Другу частину сезону «Говерла» дограватиме без кількох основних гравців. Їх замінять новачки

«Говерла» відбула на перший збір до Туреччини. В переліку гравців, які візьмуть у ньому участь немає ряд гравців.

У переддень Різдва прикордонники затримали одразу кілька груп незаконних мігрантів та контрабандисті

Так, прикордонники відділу «Саловка» Чопського загону за допомогою переносного тепловізора помітили рух групи невідомих осіб в бік Державного кордону. Для пошуку людей до ймовірного місця їх знаходження, оперативно вибула групу реагування із службовою собакою.

Киян, які загубилися в Карпатах, знайшли рятувальники

5 січня о 15:05 рятувальники гірської пошуково-рятувальної частини АРЗ СП Управління ДСНС України у Закарпатській області знайшли двох туристів, які загубилися 4 січня у лісовому масиві в районі полонини Урда, Рахівського району.

У Перечині горіли склади лісохімкомбінату

У Перечині, на вулиці Червоноармійській, де розташовані склади готової продукції (деревного вугілля) ТДВ «Перечинський ЛХК», увечері 5 січня виникла пожежа. Про це повідомили в У ДСНС України у Закарпатській області.

Хор хлопчиків та юнаків з Мукачева заспіває у п'яти церквах

З 9-го по 17 січня на Закарпатті відбудуться різдвяні концерти хору хлопчиків та юнаків Мукачівської хорової школи.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі понеділок, 6 січня. Свята тривають, тож вам залишається зранку підбадьорювати себе ароматом свіжозвареної кави і готуватися до наступної порції позитиву й застілля. Нехай ранки будуть легкими, а співрозмовники до кавування – приємними. Гарного вам понеділка!

Юрій Гримчак: Рецепт банкрутства Януковича

Юрій Гримчак про вибори: Якщо Клюєв збирається на виборах Президента докупити голоси, яких не вистачає, то пропоную...

У неділю «Говерла» розпочинає перший тренувальний збір

З 5 січня розпочинається перший навчально-тренувальний збір «Говерли»

Христос рождається заради спасіння кожного з нас

До Різдва потрібно готуватися, й передусім — сповіддю.

На чай до губернатора. Підсумкове інтерв"ю

Наша зустріч із керівником краю Олександром Ледидою відбулася вже в останні дні 2013-го. В робочий час «губернаторові» знайти вільну годинку не вдавалося, тому домовилися зустрітися після роботи в нього вдома. Олександр Олександрович затримувався, тож його дружина Тетяна Петрівна провела мене в робочий кабінет керівника краю і люб’язно частувала чаєм.

Чому Балоги втекли   з Майдану

Балоги дали доручення зняти свій намет із Євромайдану в центрі Києва і розпустити людей. Наразі намет знято, а всі люди, яких Балоги привезли до Києва, вже повернулися додому.

Новорічна ніч. Хроніка подій

У Нововрічну ніч без роботи правоохоронці не сиділи. Міліція була переведена на посилений режим несення служби. Як повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області, в першу добу Нового року вдалося уникнути великої кримінальної біди.

Кому дитину під ялинку? Хто перший народився в цьому році

У Новорічну ніч народилися троє хлопчиків і троє дівчаток.

Окуляри в оптиці за 99 гривень?

Парадоксально, незважаючи на наявність у місті мережі якісних оптичних салонів із недорогими акційними пропозиціями на окуляри, попит на так звані базарні, готові окуляри, які   носять по офісах та будинках або продають на лотках на базарах та в сумнівних магазинах оптики, не вщухає.

Церковний календар на 2014 рік

Пропонуємо ознайомитися з молитвами, постами, загальницями, а також календарем релігійних подій.

У Новорічну ніч двоє хотіли пограбувати навчальний заклад

Опівночі під час об’їзду території обслуговування інспектори роти патрульної служби Ужгородського міськвідділу міліції помітили біля одного з навчальних закладів міста двох підозрілих чоловіків.

Допоможіть у пошуках хлопця! (ФОТО)

Мукачівським МВ УМВС України в Закарпатській області розшукується безвісти зниклий неповнолітній Шльомський Річард Володимирович, 1997 року народження, житель м.Мукачево, який 24 грудня 2013 року пішов з дому і до цього часу не повернувся.

Різанина в Ужгороді

В перший день Нового року Ужгородські міліціонери отримали повідомлення про бійку, в коридорі загального користування, одного з будинків по вулиці Заньковецької.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат