Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 18.05.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 18 травня. Нехай усе, що ви задумали, реалізується якомога швидше. Життя повне несподіванок, приймайте їх із радістю і пам’ятайте, що немає нічого випадкового. Гарного вам понеділка й успіхів в усіх справах!

Цитата дня: Вчора сформулював у словах давнє спостереження. Коли ти йдеш до успіху, найсолодшими виявляються не моменти, коли ти приходиш до цілі, а ті хвилини, коли ти йдеш крізь повну пітьму, просто вірячи, без жодної надії.
© Любко Дереш


Погода 18 травня 2015 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі в горах місцями невеликий дощ, вдень без опадів. Вітер північний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 4-9°, в горах місцями 1-3° тепла, вдень 17-22°, на високогір'ї 9-13° тепла.
Автошляхи: Вночі в горах місцями невеликий дощ. Видимість добра.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер північний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 7-9°, вдень 19-21° тепла.

ІМЕНИНИ   18 травня - Іван, Ірина, Яків



Сьогодні також:

•   День боротьби за права кримськотатарського народу



Цей день в історії

1804 — Наполеон проголошений імператором Франції.
1830 — У США почато промислове виробництво перших газонокосарок.
1848 — У Франкфурті на Майні відкрився перший загальнонімецький парламент.
1888 — У США вперше продемонстрована перша грамофонна платівка.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Філармонія
18 травня — концерт оркестру та солістів Заслуженого академічного Закарпатського народного хору. Художній керівник Наталія Петій-Потапчук. Керівник оркестру — Михайло Бровді. Поч. о 18.30.

«Доміон»
До 20 травня — “Шалений Макс: Дорога люті, 3D”. Поч. о 13.20, 19.00, 23.00. «Ідеальний голос — 2”. Поч. о 11.30, 17.00, 21.10. “Міс Переполох”. Поч. о 10.00, 15.30.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 20 травня   —   «Ідеальний голос — 2”. Поч. о 10.00, 13.50, 20.10. “Міс Переполох”. Поч. о 10.10, 18.45. “Суперкоманда, 3D”. Поч. об 11.45, 15.20. “Фокус”. Поч. о 12.00. “Особливо небезпечна”. Поч. о 13.40, 20.20. “Шалений Макс: Дорога люті, 3DХ”. Поч. о 15.50, 18.00, 22.10. “Гра на виживання”. Поч. о 17.10. “Факап, або Гірше не буває”. Поч. о 22.00.
Поч. о 17.40. “Гра на виживання”. Поч. о 17.50, 22.30.    

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3)
До 20 травня — “Шалений Макс: Дорога люті, 3D”. Поч. об 11.30, 13.40, 18.00, 20.10. “Фокус”. Поч. о 16.00.   “Найдовша подорож”. Поч. о 22.20.

Художній музей імені Бокшая
До 31 травня — фотовиставка газети “День”.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Мукачівський район, село Чинадійово, замок “Сент-Мікловш”
16—30 травня — фотовиставка “Місто уяви” В’ячеслава Завалія.

Місто Мукачево, картинна галерея (Мукачево, пл. Федорова, 5)
До 19 травня — виставка творчих робіт об’єднання “Райдуга”.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка «Квітник» Олени Кондратюк.

Галерея «Ужгород»  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Виставка “Плахта”.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка німецького наукового товариства ім. Макса Планка «Картини зі світу науки».
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Фотовиставка робіт голови Національної спілки фотохудожників України Едуарда Странадка “Вікна”.
Фотовиставка співробітників відділу природи «Птахи: знайомі незнайомці».
Виставка “Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать»).
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки (вул. Виннична, 20)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні день буде сповнений несподіванок і сюрпризів. Випадкове знайомство може привести до серйозних змін у роботі. Не варто пропускати прихильність авторитетної особи, використовуйте цю можливість для своєї вигоди. У другій половині дня вам варто проявити толерантність до колег по роботі.
Телець. Ранок може пригнітити вас своєю напруженою суєтою. Не сприймайте образливі вислови серйозно, адже у когось може бути просто поганий настрій. Незважаючи на складний початок, день буде вдалим для ділового спілкування. Започаткована співпраця принесе чудову перспективу. Вам не слід реагувати на провокації з боку конкурентів.
Близнюки. Вранці ваша запальність і грубість можуть не лише зіпсувати настрій, але і спричинити серйозний конфлікт. Вам не варто переносити своє невдоволення на оточуючих. У другій половині дня вам допоможе впоратися зі справами новий співробітник. Будь-які косметичні процедури сьогодні будуть ефективними.
Рак. Погане самопочуття і слабкість можуть негативно відобразитися на вашій робочій активності в першій половині дня. Намагайтеся нікуди не поспішати. Удача вам посміхнеться, якщо ви йтимете за течією життя. Розмова з керівництвом принесе вам моральне задоволення. Вільний час найкраще присвятити спілкуванню з приємними людьми.
Лев У першій половині дня будьте уважні при водінні автомобіля. Далеких поїздок сьогодні краще уникати. Нервова напруженість може негативно вплинути на ваші дружні стосунки з колегами. Не варто говорити про недоліки інших, краще підкресліть свої гідності і переваги. Вечір проведіть на свіжому повітрі.
Діва. День буде наповнений рутиною і одноманітною роботою. Суспільне визнання ваших професійних заслуг підвищить репутацію. Вам слід відмовитися від спілкування з негативно мислячими людьми, які вселяють сумніви і невпевненість. Вільний час варто присвятити улюбленому захопленню.
Терези   День буде насичений новими знайомствами і незапланованими контактами. Намагайтеся не відволікатися від наміченого робочого курсу. Все, що ви сьогодні встигнете зробити, принесе фінансову вигоду. Щоб прискорити потрібні вам ділові процеси, проявіть чарівність і ввічливість. Намагайтеся, щоб ваш зовнішній вигляд відповідав респектабельному статусу.
Скорпіон День буде сповнений новими контактами і новими завданнями. Вам не слід нічого планувати. Довіртеся течії обставин, і вам вдасться спіймати удачу за хвіст. У другій половині дня не варто покладатися на допомогу колег. Вільний час варто присвятити отриманню нових відчуттів і приємних вражень.
Стрілець. Сьогодні ви ризикуєте втратити гроші. Обережно ставтеся до будь-яких авантюрних ситуацій і легкої наживи. Вам слід присвятити день самоосвіті і підвищенню професійної кваліфікації. У другій половині дня вам слід звернути увагу на особисті стосунки. Ваш партнер страждає від браку уваги.
Козеріг Сьогодні навколо вас розвиватимуться різноманітні інтриги з боку заздрісників. У результаті негативна інформація підвищить вашу репутацію в очах впливової особи і принесе фінансове збагачення. У другій половині дня вам слід приділити увагу домашнім клопотам. Увечері рушайте в гості до знайомих.
Водолій. Сьогодні вас переслідуватимуть конфліктні ситуації з протилежною статтю. Намагайтеся уникати спілкування зі співробітниками бюрократичних інстанцій. Вам слід контролювати свій емоційний стан, інакше це відіб'ється на роботі серцево-судинної системи. Боротьба з власними емоціями буде закінчена, якщо ви прислухаєтеся до поради друга.
Риби Сьогодні вам належить справити гарне враження на важливого ділового партнера. Змініть стратегію своєї поведінки, навчіться слухати співрозмовника уважно. Наполегливість і спроба переконань не принесуть вам гарного результату. У другій половині дня вам належить серйозно попрацювати, щоб виконати поставлені робочі завдання.




А зараз — усміхніться :)


Гєна стриже Чебурашку.
– Чебурашка, тобі вуха потрібні?
– Потрібні.
– На, тримай.


- В мене найгірша робота на землі - сказала зубна щітка
- Ну-ну... - сказав туалетний папір.


Дві блондинки у квартирі. Одна у ванні миється й кричить звідти:
- Маш, дай шампунь.
- Там же у ванні повно шампуню.
- Так тут на всіх написано для сухого волосся, а я вже намочила.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат