Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-11') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 22980, 20

Пожежа на Тячівщині: 20 тисяч гривень збитку й одна смерть

19 січня в 01:57 за поки що невстановленої причини загорілася літня кухня мешканки с. Руське Поле Тячівського району.

На Закарпатті майже сформовані місцеві бюджети

У понеділок, 20 січня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида провів нараду з головами районних адміністрацій. Також на засіданні були присутні заступники керівника краю Ігор Свищо та Павло Черевко, керівники департаментів ОДА. Головне питання порядку – формування бюджетів у містах та районах краю.

Максим Шацьких: "Говерлі" по силам вирішувати задачі виходу в єврокубки

Екс-гравець «Динамо» і «Арсеналу» поділився враженнями про свій новий клуб у інтерв’ю sport.ua.

Чопською митницею Міндоходів проведено експортно-імпортних операцій на понад 24 млрд. 100 млн. грн.

Таким є результат роботи протягом 2013 року. Зокрема, за період січень-грудень минулого року у зовнішньоекономічних відносинах взяли участь понад 67% від кількості зареєстрованих суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності, які здійснюють операції з товарами, а це – 1 524 учасники.

Ужгородські євромайданівці "промоніторять" частину внутрішніх військ

"О 15.00 виїжджаємо до частини внутрішніх військ на вул. Айвазовського для вияснення ситуації з відправкою наших спецпідрозділів на Київ", - повідомили Закарпаттятонлайн організатори акції..

Футбол. "Говерла" закінчила перший збір перемогою

В останньому контрольному поєдинку, який завершував перший навчально тренувальний збір ужгородська «Говерла» здолала казахстанський «Шахтар» з міста Караганда - 3:1.

Через паління у ліжку загинула людина

Про небезпеку від паління не говорить, напевно, лише ледачий. Постійні нагадування Міністерства охорони здоров'я та підрозділів ДСНС України звучать звідусіль: засоби масової інформації, листівки, плакати, соціальна реклама. Проте, люди продовжують зловживати цією пагубною звичкою і далі. І якщо, за словами лікарів, цигарки вбивають повільно, то рятувальники знають напевно – необережність під час паління може коштувати людині життя.

На Закарпатті рятувальники відшукали сноубордистів, які   заблукали в районі г. Драгобрат Рахівського

О 21:30 18 січня в оперативно-рятувальну службу Закарпаття поступило повідомлення, що в районі г. Стіг полонини Драгобрат заблукали двоє київських туристів.

Аналітика від Миколи Поліщука: Без надії на довге і здорове життя українців

Якби Україна розпочала процес реальної євроінтеграції, то це майже гарантовано забезпечило б швидке зростання тривалості життя. Але з нинішньою владою, тим, хто живе в Україні, не варто сподіватися на довге і здорове життя.

Аналітика: Хто влаштував заворушення в Києві і що таке «Правий сектор»?

(мовою оригіналу) Ответственность за беспорядки в центре Киева взял на себя «Правый сектор» — объединение молодёжи из нескольких ультраправых организаций.

Народ має право на повстання. Доповнення статті 5 Конституції України

"Міліція", за визначенням, це озброєна частина народу. У сучасній Україні - це державний озброєний орган виконавчої влади. Справжня міліція за визначенням не може боротися сама з собою – народом, частиною якого є.

Двоє київських туристів заблукали у Карпатах

Двоє киян через туман та сильний вітер заблукали на Драгобраті. Рятувальникам вдалося за кілька годин знайти туристів.

У Закарпатті вилучили контрабанду сигарет

Прикордонники відділу «Лужанка» Мукачівського загону під час патрулювання ділянки державного кордону отримали оперативну інформацію про можливу протиправну діяльність поблизу кордону.

Опозиційний політик просить у жодному разі не йти на перемови з Клюєвим

Екс-нардеп Анатолій Гриценко, який напередодні склав депутатські повноваження, закликав своїх колег не вести переговорів з Клюєвим.

Мітингувальники зустрілися з губернатором Закарпаття Ледидою (ФОТО)

Голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида, у понеділок, 20 січня, зустрівся із представниками мітингувальників, які зібралися біля обласної адміністрації. На зустрічі також були присутні представники ЗМІ.

Аналітика: Чи вдасться уникнути громадянської війни в Україні?

Оголосивши про створення альтернативних органів влади, опозиція нарешті почала реальну війну з режимом. Правда, це рішення треба було приймати щонайменше два тижні тому. Сьогодні в опозиції вже сформована група радикалів, які готові до реальної війни.

Міліція порушила Конституцію України, – генерал-лейтенант СБУ Скипальський

Бойові гранати, які міліція використала проти мітингувальників на Грушевського, застосовуються до терористів чи злочинців. Про це розповів радіо «Свобода» генерал-лейтенант, колишній заступник голови СБУ Олександр Скіпальський.

У Києві міліція роздягнула і обстріляла двох чоловіків (ФОТО, ВІДЕО)

Працівники міліції роздягли, обстріляли резиновими кулями та побили двох молодих чоловіків, які працювали будівельниками і відпочивали в одному з будинків на вулиці Грушевського. Про це повідомили самі постраждалі.

Міліція побила журналістів у Києві (ВІДЕО)

Міліція затримали знімальну групу Радіо Свобода. Про це повідомляє Радіо Свобода с посиланням на дружину одного з двох затриманих, яка отримала sms-повідомлення від чоловіка та інформацію від самих затриманих.

Закарпаття претендує на 400 мільйонів гривень на облаштування доріг біля кордонів (ФОТО)

На Закарпатті з візитом перебуває офіційна делегація Угорщини на чолі із Державним секретарем Уряду Угорщини з питань зовнішніх зв’язків Левенте Модьором. У п’ятницю, 17 січня, із закордонними гостями зустрілися в.о. голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо та народний депутат України Іван Бушко.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат