Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 20.05.2015 07:00 ПОДІЇ

На календарі середа, 20 травня. Нехай вам буде легко розпочинати новий день і хороші справи. Прокидайтеся в доброму гуморі, успішно плануйте новий день. Нехай середа буде яскравою і повною приємних несподіванок!

Цитата дня: Тепер, коли ми навчилися літати, як птахи, плавати під водою, як риби, нам не вистачає тільки одного: навчитися жити на землі, як люди.

Джордж Бернард

Погода 20 травня 2015 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень місцями короткочасний дощ, гроза. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 11-16°, вдень 25-30°, у горах місцями вночі 8-11°, вдень 15-20° тепла.
Автошляхи: Вночі без опадів, вдень місцями короткочасний дощ, гроза. Видимість добра, в дощі 1-2 км.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, ввечері 20-го короткочасний дощ, гроза. Вітер південний 5-10 м/с. Температура вночі 13-15°, вдень 27-29° тепла.



ІМЕНИНИ   20 травня - Антон, Давид, Іван, Осип, Михайло, Пахомов



Сьогодні також:

• Всесвітній день метрології
• День банківських працівників України.
• День українських героїв



Цей день в історії

1873 — Леві Штраус випустив на ринок блакитні джинси.
1875 — в Парижі 17 держав підписали Метричну конвенцію щодо впровадження єдиної метричної системи.
1899 — Джекоб Герман став першим водієм, якого було заарештовано за перевищення швидкості — він «мчав» по одній з вулиць Нью-Йорка зі швидкістю 20 км/год.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 20 травня — “Шалений Макс: Дорога люті, 3D”. Поч. о 13.20, 19.00, 23.00. «Ідеальний голос — 2”. Поч. о 11.30, 17.00, 21.10. “Міс Переполох”. Поч. о 10.00, 15.30.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 20 травня   —   «Ідеальний голос — 2”. Поч. о 10.00, 13.50, 20.10. “Міс Переполох”. Поч. о 10.10, 18.45. “Суперкоманда, 3D”. Поч. об 11.45, 15.20. “Фокус”. Поч. о 12.00. “Особливо небезпечна”. Поч. о 13.40, 20.20. “Шалений Макс: Дорога люті, 3DХ”. Поч. о 15.50, 18.00, 22.10. “Гра на виживання”. Поч. о 17.10. “Факап, або Гірше не буває”. Поч. о 22.00.
Поч. о 17.40. “Гра на виживання”. Поч. о 17.50, 22.30.    

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3)
До 20 травня — “Шалений Макс: Дорога люті, 3D”. Поч. об 11.30, 13.40, 18.00, 20.10. “Фокус”. Поч. о 16.00.   “Найдовша подорож”. Поч. о 22.20.

Художній музей імені Бокшая
До 31 травня — фотовиставка газети “День”.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Мукачівський район, село Чинадійово, замок “Сент-Мікловш”
16—30 травня — фотовиставка “Місто уяви” В’ячеслава Завалія.

Місто Мукачево, картинна галерея (Мукачево, пл. Федорова, 5)
До 19 травня — виставка творчих робіт об’єднання “Райдуга”.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка «Квітник» Олени Кондратюк.

Галерея «Ужгород»  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Виставка “Плахта”.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка німецького наукового товариства ім. Макса Планка «Картини зі світу науки».
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Фотовиставка робіт голови Національної спілки фотохудожників України Едуарда Странадка “Вікна”.
Фотовиставка співробітників відділу природи «Птахи: знайомі незнайомці».
Виставка “Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать»).
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки (вул. Виннична, 20)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. На Овнів чекають складнощі в досягненні намічених цілей. Вам варто проявити поблажливість до людей, що налаштовані агресивно. Ваші колеги планують змову, щоб підірвати ваш авторитет. Вийти зі скрутної ситуації вам допоможе порада керівника. Вільний час присвятіть турботі про своє здоров'я і профілактиці хребта.
Телець. У першій половині дня вам слід звернути увагу на свій зовнішній вигляд. Успіх вам принесе союз з опонентами на взаємовигідних умовах. Не варто розраховувати на обіцяну допомогу з боку керівництва. Щоб виконати всі робочі завдання, вам слід робити все самостійно.
Близнюки. Вам дуже важко буде ухвалити вірне рішення. Думка оточуючих може збити вас із вірного шляху. Спирайтеся тільки на свій професійний досвід, тоді ви зможете легко подолати перешкоди. У другій половині дня на вас чекає важлива розмова з новими партнерами. Впевненість у своїх силах і вміння переконувати приведуть до гарного результату.
Рак. Сьогодні ваш настрій буде часто змінюватися. Контролюйте свої емоції, щоб не потрапити в дурне становище. Намагайтеся адекватно сприймати інформацію, не варто літати в хмарах. У другій половині дня ваші професійні заслуги відзначить впливова особа. Використовуйте вдалий шанс для вирішення фінансових питань.
Лев Левам належить побачити свої недоліки у вчинках інших людей. Поставтеся терпимо до недоброзичливців, саме спокій принесе бажаний результат. У другій половині дня у вас буде серйозна розмова з керівництвом. Визнавши свою провину спочатку, ви досягнете найкращого результату в нових починаннях.
Діва. Вам варто замислитися над своїми планами всерйоз. Брак фінансів пов'язаний, перш за все, з неправильною розстановкою сил. Виберіть основну робочу задачу, і займіться лише тими справами, які безпосередньо з нею пов'язані. Увечері вам варто приділити увагу домашнім клопотам та побутовим задачам.
Терези   Сьогодні ви сміливо можете братися за кілька справ відразу. Удача супроводжуватиме будь-які починання, пов'язані з торгівлею і переговорами. Вам слід залучити до роботи своїх однодумців. Збільшивши продуктивність, ви зможете отримати більше прибутку від виконаної роботи. У другій половині дня постарайтеся зайнятися профілактикою хронічних захворювань.
Скорпіон Розташування планет матиме глобальний вплив на вас сьогодні. Зміни, трансформація, відмова від помилкових переконань - змінять вашу Долю. Будь-які рішучі дії і нові починання матимуть грандіозну силу. Справжні недоброзичливці сьогодні відкриються, щоб ви відмовилися від спілкування із непотрібними людьми.
Стрілець. Не варто піддаватися меланхолії, інакше ви пропустите вигоду. Можливі напружені конфліктні ситуації з діловими партнерами. Вам доведеться піти на поступки, щоб зберегти ділові зв'язки. Вільний час краще присвятити усуненню недоліків у роботі. Займіться самоосвітою і освоєнням нових професійних знань.
Козеріг Ваші ідеї будуть реалізовані завдяки допомозі впливової особи. Відкиньте скромність і сумніви в собі, у вас достатньо досвіду, щоб вийти на новий фінансовий рівень. Публічне визнання ваших досягнень принесе стабільну перспективу. Увечері побудьте на самоті, щоб переоцінити свої цінності.
Водолій. День підходить для впровадження інновацій в роботі і реалізації нестандартних ідей. Ваша віра в людей виправдає очікування. Колективне рішення складної задачі принесе гарний результат. У другій половині дня приділіть більше часу вирішенню сімейних питань.
Риби Сьогодні вам слід відмовитися від далеких поїздок і обмежити свої переміщення. Ваші опоненти можуть свідомо провокувати конфлікт, щоб вивести вас із рівноваги. У другій половині дня ви отримаєте важливу інформацію, яка суттєво змінить ваші робочі плани. Не варто позичати грошей, існує ризик не повернення боргу.




А зараз — усміхніться :)


Ідеальний ранок: прокинувся, потягнувся, посміхнувся, перекинувся і ... заснув!


Ти кого більше всього боїшся за кермом?
- Солдатів.
- А ще кого?
- Мотоциклістів.
- А ще?
- П’яних.
- А жінок не боїшся?
- О!.. Жінка за кермом – це п’яний солдат на мотоциклі.


- Що робиш?
- Я люблю, я сумую, мені так тебе не вистачає. Ти снишся мені щоночі, я не можу без тебе, а ти?
- Ковбасу їм.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат