Гравець «Говерли» у складі збірної України вирушив на юнацький фінал ЧС до Нової Зеландії

19.05.2015 20:34 СПОРТ

Захисник основного складу ужгородської "Говерли" Тарас Качараба разом з юнацькою збірною України 2000 р. н. відбув на фінал Чемпіонат світу.

У минулому році Тарас був орендований "Говерлою" у "Шахтаря". Саме в Ужгороді відбувся дебют захисника у Прем’єр-лізі, це сталося у п'ятому турі — в матчі з «Олімпіком». Уже в наступному своєму матчі він відзначився своїм першим забитим м'ячем. Всього за ужгородський клуб Тарас зіграв у 14-ти матчах.

До Нової Зеландії мав їхати і Артем Радченко, однак нападник «Говерли», а також ще двоє гравців Зураб Очігава («Іллічівець») та Андрій Маркович («Карпати») не потрапили до остаточного списку тренера збірної Олександра Петракова.

Крім того, разом з командою не відбув гравець «Дніпра» Лучкевич. Валерій залишиться у розташуванні свого клубу, щоб взяти участь у фіналі Ліги Європи. Відразу після закінчення гри, захисник відбуде до Нової Зеландії. Через ці обставини представник «Дніпра» пропустить перший матч за збірну України.

Cуперниками нашої збірної в групі «А» стали команди Нової Зеландії, М’янми та США, з якими українці зіграють 30 травня, 2 та 5 червня.

Україна U-20

Воротарі: Роман Підківка («Карпати»), Богдан Сарнавський («Шахтар»), Євген Гриценко («Шахтар-3»).

Захисники: Павло Полегенько, Микита Бурда («Динамо»), Валерій Лучкевич («Дніпро»), Тарас Качараба («Говерла»), Едуард Соболь («Металург» (Д)), Артур Кузнецов («Металург» (З)), Олексій Ковтун («Металіст»).

Півзахисники: В’ячеслав Танковський, Віктор Коваленко, Артем Габелок («Шахтар»), Ігор Харатін, Євген Чумак («Динамо»), Юрій Ткачук («Металіст»).

Нападники: Роман Яремчук («Динамо»), Микита Татарков («Металург» (З)), Артем Беседін («Металіст»), Євген Немтінов («Іллічівець»), Владислав Кабаєв («Чорноморець»).


ЧС-2015 U-20

Група «А»: Нова Зеландія, Україна, США, М'янма.
Група «B»: Аргентина, Панама, Гана, Австрія.
Група «C»: Катар, Колумбія, Португалія, Сенегал.
Група «D»: Мексика, Малі, Уругвай, Сербія.
Група «Е»: Нігерія, Бразилія, КНДР, Угорщина.
Група «F»: Німеччина, Фіджі, Узбекистан, Гондурас.

Перші дві команди, а також кращі команди що посядуть треті місця проходять до 1/8 фіналу. Чемпіонат триватиме до 20 червня.

ПроЗак

ТЕГИ : гк говерла

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат