Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 23000, 20

Викладачі й студенти УжНУ стажуватимуться в Уралському федеральному університеті

Початок року для Ужгородського національного університету ознаменувався підписанням нового міжнародного договору про співпрацю з одним із найбільших вищих навчальних закладів Росії – Уральським федеральним університетом імені першого Президента Російської Федерації Б.М. Єльцина.

Ужгородська міськрада пояснила, чому не може навчати свої кадри та депутатів

Основна перешкода у якісному навчанні — відсутність достатнього фінансування в місцевих бюджетах на підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації посадових осіб місцевого самоврядування.

Які рішення приймуть на виконкомі Ужгородської міськради

Дата проведення: 15.01.2014 р.
Час проведення: 10:00.

Коляда у "старому селі" пройшла у Закарпатті

У неділю, 12 січня, в Закарпатському обласному музеї народної архітектури та побуту вчетверте проходив обласний фестиваль „Коляди в старому селі”. У фестивалі взяли участь колядницькі колективи з усіх районів Срібної Землі.

Закарпатцям виплатили понад 2 мільйони заборгованої зарплатні завдяки прокуратурі

Сума, на яку реально виконано рішень суддів з питань оплати праці, за заявами прокурорів становить понад 2 млн. 37 тис. грн.

В Ужгороді вимкнули газ 320 мешканцям

12 січня у зв’язку із проведенням планових ремонтних робіт на газопроводі середнього тиску припинено газопостачання 320 абонентам по вулицям: Кошицька, Малокам’яна, Великокам’яна, Шота Руставелі, Далека, Невського, Острівна, Маресьєва, Берчені, Канальна.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 13 січня. Нехай випадкові справи та неприємні люди не порушують вашої ранкової гармонії. Прокидайтеся в доброму гуморі і проводьте свій день якомога краще. Нехай щасливі миті запам’ятовуються під аромат свіжозвареної кави. Бадьорого ранку й загалом хорошого старту у понеділок!

“Лягли” три сайти закарпатських нардепів

Станом на ранок 11 січня, закарпатські сайти “Закарпаття онлайн”, “Мукачево нет” та “Новини Закарпаття” не подають ознак життя. В результаті DDOS-атак зайти на них неможливо. Причому “Закарпаття онлайн” лежить уже третій день.

Янукович може піти за станом здоров'я - Небоженко

Ще до кінця каденції можлива відставка президента – за станом здоров'я. Так вважає політолог Віктор Небоженко.

Футбол. Як великі хлопці з Ільниці та Іршави по малому полю бігали

На міні-футбольних полях села Білки відбувся відкритий новорічно-різдвяний чемпіонат Іршавщини з міні-футболу. У ньому взяли участь 5 кращих клубів Іршавщини та один із провідних колективів Виноградівщини – «Великі Комяти».

Європейський гандбольний кубок несподівано повертається в Ужгород

Ужгородські поціновувачі гандболу матимуть два дні справжнього свята: 1 та 2 лютого у спорткомплексі «Юність» відбудуться матчі 1/8 фіналу Кубка ЄГФ (Європейської гандбольної федерації).

Удар по владі   через бізнес

Коли політики йдуть у владу, то вони прикриваються гарними лозунгами про те, що влада для них — можливість покращення життя українців. Дехто ще переконує, що хоче зробити Україну сильною. Пафос. І здебільшого брехня.

Закарпаття піднялося на три місця в рейтингу

Як відомо, президент Янукович пообіцяв зняти тих губернаторів, чиї області в рейтингу регіонів посядуть останні місця за підсумками 2013 року. Нагадаємо, що, за підсумками 2012 року, Закарпаття опинилося на останньому, 27-му місці в рейтингу регіонів України. І тоді область «упала» на дно через дитячу злочинність.

Опозиція не знає, кого виставить проти Януковича на виборах-2015

Опозиція явно розгубилася. Ще напередодні нового року лідер Удару чітко заявив, що опозиція висуне єдиного кандидата на виборах президента у 2015 році. Ну і натяк був на те, що він і буде тим кандидатом, бо, згідно рейтингів, саме Кличко може з найбільшим розривом перемогти Януковича.

Активісти автомайдану обклеїли ворота дачі Медведчука наліпками і оголосили його персоною non grata

У суботу активісти Ужгородського євромайдану влаштували автопробіг до дачі лідера проросійської партії «Український вибір» Віктора Медведчука, яка розташована на Воловеччині у с. Жденієво. З Ужгорода стартувало близько 20 автомобілів, за словами організаторів, до місця призначення колона прибула у складі майже п’яти десятків авто.

Через 20 років в Україні взагалі може перестати випадати сніг

Новий рік та Різдво без снігу втратили свою святкову атмосферу. Тисячі туристів з усієї України, Білорусі та Росії тинялися Закарпаттям у повному розпачі. Лижі не знадобилися. Багато з них більше не ризикуватимуть резервувати собі місця в наших готелях заздалегідь.

Іван Шіц: Футбольну весну "Говерла" розпочне оновленим складом

Як зазначив генеральний директор клубу Іван Шіц, що вже станом на сьогодні основний склад «говерлян» можуть залишити ряд гравців.

Що нового з початком 2014 року?

З 1 січня 2014 року в Україні набули чинності ряд змін, що стосуються різних сфер життєдіяльності. Пропонуємо увазі наших читачів найбільш значимі з них.

Недешеві діти

Наскільки вигідно ставати мамою у 2014-му.

У «Галереї Ілько» презентують два проекти сучасного мистецтва

У п’ятницю, 10 січня, в мистецькому центрі «Галерея Ілько» о 18.00 відбудеться відкриття виставки сучасного мистецтва «Іnsomnia» (з лат. – безсоння).

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат