Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-02') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 22940, 20

Двоє київських туристів заблукали у Карпатах

Двоє киян через туман та сильний вітер заблукали на Драгобраті. Рятувальникам вдалося за кілька годин знайти туристів.

У Закарпатті вилучили контрабанду сигарет

Прикордонники відділу «Лужанка» Мукачівського загону під час патрулювання ділянки державного кордону отримали оперативну інформацію про можливу протиправну діяльність поблизу кордону.

Опозиційний політик просить у жодному разі не йти на перемови з Клюєвим

Екс-нардеп Анатолій Гриценко, який напередодні склав депутатські повноваження, закликав своїх колег не вести переговорів з Клюєвим.

Мітингувальники зустрілися з губернатором Закарпаття Ледидою (ФОТО)

Голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида, у понеділок, 20 січня, зустрівся із представниками мітингувальників, які зібралися біля обласної адміністрації. На зустрічі також були присутні представники ЗМІ.

Аналітика: Чи вдасться уникнути громадянської війни в Україні?

Оголосивши про створення альтернативних органів влади, опозиція нарешті почала реальну війну з режимом. Правда, це рішення треба було приймати щонайменше два тижні тому. Сьогодні в опозиції вже сформована група радикалів, які готові до реальної війни.

Міліція порушила Конституцію України, – генерал-лейтенант СБУ Скипальський

Бойові гранати, які міліція використала проти мітингувальників на Грушевського, застосовуються до терористів чи злочинців. Про це розповів радіо «Свобода» генерал-лейтенант, колишній заступник голови СБУ Олександр Скіпальський.

У Києві міліція роздягнула і обстріляла двох чоловіків (ФОТО, ВІДЕО)

Працівники міліції роздягли, обстріляли резиновими кулями та побили двох молодих чоловіків, які працювали будівельниками і відпочивали в одному з будинків на вулиці Грушевського. Про це повідомили самі постраждалі.

Міліція побила журналістів у Києві (ВІДЕО)

Міліція затримали знімальну групу Радіо Свобода. Про це повідомляє Радіо Свобода с посиланням на дружину одного з двох затриманих, яка отримала sms-повідомлення від чоловіка та інформацію від самих затриманих.

Закарпаття претендує на 400 мільйонів гривень на облаштування доріг біля кордонів (ФОТО)

На Закарпатті з візитом перебуває офіційна делегація Угорщини на чолі із Державним секретарем Уряду Угорщини з питань зовнішніх зв’язків Левенте Модьором. У п’ятницю, 17 січня, із закордонними гостями зустрілися в.о. голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо та народний депутат України Іван Бушко.

Закарпатці одержать подарунки за фото собак-безхатченків

В Ужгороді завершується благодійний фотоконкурс «Фотографії, зроблені серцем». Конкурс, що його оголосили ГО «Барбос» та портал «Зелене Закарпаття», тривав майже 2 місяці. За цей час на адресу організаторів надійшло близько 30 світлин, що зображають життя та емоції безпритульних тварин міста.

Комп’ютер одержать журналісти, які писатимуть хороші новини

Сьогодні, 20 січня, на Закарпатті День гарних новин. Такий проект запропонували втілити на практиці   Євген Бобров, екс-керівник Управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородського міськвиконкому, нині керівник Творчого об’єднання «Маска»спільно з Ужгородським прес-клубом.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 20 січня. Розпочинайте тиждень з приємних розмов за чашечкою свіжозвареної кави. Нехай на час насолоди улюбленим напоєм до вас приходять лише позитивні думки. Водночас Rionews не радить розслаблятися у понеділок, а займати активну позицію й змінювати буденність на краще. Успіхів в усіх починаннях і бадьорості вам вже зранку!

Європа і Америка об'єднуються, щоб покарати Януковича

Міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт підтвердив в ексклюзивному інтерв'ю, що європейці ведуть переговори з американцями щодо санкцій проти української влади, повідомляє Громадське ТБ у неділю, 19 січня.

Очна дуель ціною в срібні нагороди

Раніше на сайті rionews ви мали змогу ознайомитись із перебігом подій у двох головних матчах відкритого новорічно-різдвяного чемпіонату Іршавщини з міні-футболу. Пропонуємо вашій увазі аналіз третього за значенням поєдинку турніру між срібним та бронзоаим призерами –   «Іршавою» та «Великими Комятами».

Закарпатське село — в лайні

Свинське лайно з ферм Балоги може залити села на Мукачівщині і спричинити екологічну катастрофу.

Закарпатський   Майдан кинув Балогу

Ми розповідали про те, що Балога всіма засобами намагався очолити опозиційний рух у Закарпатті і створення політичної кризи у країні було на руку клану Балог, бо виникла можливість вилізти з політичного небуття.

Рада остаточно вбила   демократію в країні

У четвер українці остаточно були перетворені на слухняну біомасу влади. Напередодні до центру Києва стягували силовиків. Активісти Майдану оголосили мобілізацію, бо думали, що їх будуть розганяти. Однак силовиків стягували для охорони Верховної Ради. З цією ж метою зі Сходу країни привезли тисячі людей, які мали підтримати все, що прийматиме парламент.

«ЄЦівські» депутати самі палять собі автівки?

Понад рік тому, 9 грудня 2012 року, в селі Великі Лучки Мукачівського району зловмисники нібито спалили авто марки «Хонда Аккорд», яке належало 29-річному мешканцеві Мукачева,   депутатові Мукачівської районної ради від «ЄЦ».

Непогоджені земельні роботи й відключення газу без попередження створили вибухонебезпечну ситуацію

У середу 15 січня відбулося перше в цьому році засідання виконавчого комітету Ужгородської міської ради. Порядком денним передбачалося розглянути 13 питань. Після святкових привітань та побажань від міського голови Віктора Погорєлова «неагресивної критики, яку би можна було застосувати практично», виконком приступив до розгляду питань.

Старий Новий рік у Падіюні

Вихованці Падіюну підготували для гостей справжню святкову шоу-програму «Під Старий Новий рік», яка стала як підсумком року, так і презентацією майбутнього. Вони представили публіці нові номери та показали найкращі, створені за минулий рік. Свій вихід презентували і фіналістки конкурсу «Міні-міс Чарівна перлинка — 2013». Публіка оплесками зустріла найменших учасниць свята. Разом із красунями на сцену вийшли вокалісти, танцюристи, міми, юні дизайнери та гімнасти.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат