Серед ужгородських злодіїв ромів дуже мало – Мирослав Горват

admin 22.05.2015 10:57 ПОДІЇ

Круглий стіл із питань ромської громади Ужгорода відбувся у міськвідділі міліції. Про це повідомив представник ромської громади Мирослав Горват.


Зустріч відбулася за ініціативи «Об’єднання ромів Ужгорода» за участю начальника Ужгородського міськвідділу Романа Стефанишина та його заступників, ромських громадських лідерів Ужгорода (Мирослав Горват, Генадій Чічак, Світлана Адам, Сергій Чічак, Аладар Пап, Олександр Лацко, Роланд Газі, Василь Буко), начальника служби у справах дітей Ужгородської міської ради Марії Арокгаті.

Круглий стіл був присвячений обговоренню проблемних питань у житті ромської громади Ужгорода, останніх резонансних подій за участю ромів у місті, загальної криміногенної ситуації у ромських поселеннях, дитячої безпритульності, випадків жебракування.

Відбувся хороший і відкритий діалог. Керівництво міськвідділу з розумінням ставиться до ромських проблем в Ужгороді, до малозабезпеченої частини ромської громади. Сама міліція визнає, що загальний відсоток по кримінальних справах за участь ромів у місті є дуже низьким, – стверджує Горват.

Окрему увагу приділили питанню регулювання дорожнього руху за участю гужового транспорту ромів (возів), встановленню дорожніх знаків у ромських поселеннях. Вели розмову і про тих ромів, які приїжджають до Ужгорода з навколишніх сіл та районів у пошуках роботи та заробітків.

http://7dniv.info/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат