Обласний бюджет Закарпаття отримав нове джерело поповнень

admin 20.05.2015 12:00 ПОДІЇ

Як повідомили у Департаменті фінансів Закарпатської ОДА, з початку року відповідно до змін, внесених в Бюджетний кодекс України Законом України від 28 грудня 2014 року № 79-VIII, до обласного бюджету почали надходити 10,0 % податку на прибуток підприємств приватного сектору економіки.


В попередні бюджетні періоди податок на прибуток підприємств державної власності та приватного сектору економіки повністю зараховувався до державного бюджету, а до місцевих – лише підприємств комунальної власності.

За станом на 1 травня поточного року до обласного бюджету надійшло податку на прибуток підприємств приватного сектору економіки у сумі 10,1 млн.грн., що становило 12,9 відс. від загальних надходжень податків і зборів до обласного бюджету. За своїм обсягом цей податок став одним із найвагоміших джерелом доходів обласного бюджету і посів друге місце після податку на доходи фізичних осіб.
Довідково: За січень-квітень 2015 року в Закарпатській області мобілізовано податку на прибуток підприємств у сумі 103,6 млн.грн., що більше за аналогічний період минулого року на 14,4 млн.грн. або 16,1 відсотка.

http://ungvar.info/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат