Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 23120, 20

12 мільйонів гривень витратили на оновлений вокзал у РАХОВІ (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У четвер, 26 грудня, у місті Рахів урочисто відкрили відновлений залізничний вокзал.

2500 закарпатців звернулися до лікарів через грип протягом тижня

Епідемічна ситуація з ГРВІ в Закарпатській області за 52 календарний тиждень.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 27 грудня. Нехай ранок буде добрим до вас, близькі оточують турботою, а ранкова кава надихає на корисні справи. Не розчаровуйтеся через дрібниці, адже позитиву навколо значно більше. Вдалого завершення всіх розпочатих справ, якомога більше приємних митей протягом дня, а також хорошого відпочинку на вихідних!

11 тисяч українців оформили адміністративні послуги через відділення Укрпошти

Віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул зазначив, що одним з найважливіших напрямків роботи влади щодо впровадження європейських стандартів, є реалізація соціально орієнтованих проектів. «Цього року на основі британської моделі ми впровадили проект щодо спрощення процедури отримання громадянами адміністративних послуг. Завдяки цьому українці можуть оформити субсидію, пенсію, соціальну допомогу та інші види адміністративних послуг уже через всі 13 тисяч 263 відділень Укрпошти у всіх 27 регіонах», - сказав він.

Ужгородські євромайданівці ухвалили резолюцію. Її передадуть у Київ

Сьогодні, 25 грудня, відбулася зустріч за круглим столом активістів Ужгородського ЄвроМайдану з громадськими діячами та керівниками громадських організацій м. Ужгород. Мета зустрічі – сформулювати власні пропозиції щодо майбутньої діяльності Народного об’єднання “Майдан.

Гончарну майстерню для розвитку молоді з обмеженими можливостями відкрили у Мукачеві ФОТО

У четвер, 26 грудня, заступник голови облдержадміністрації Іван Качур відвідав обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними   обмеженнями. На заході також були присутні директор Закарпатського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Наталя Романюк, керівник закладу Марина Дашик, діточки центру та викладачі.

Податкова міліція виявила "алкогольних" зловмисників

Слідчими Міндоходів скеровано до суду кримінальне провадження, яке містить ознаки організованої злочинної групи. Про це розповів під час проведення всеукраїнської прес-конференції із представниками регіональних та центральних ЗМІ Ігор Коломійцев – заступник начальника – начальник слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

На Свалявщині провели зустріч із майбутніми платниками

З нагоди першої Річниці створення Міністерства доходів і зборів України працівники Свалявської ОДПІ провели День відкритих дверей для майбутніх платників податків. Учні 11 класу Свалявської гімназії ознайомилася з роботою податкової інспекції.

В Ужгороді провели рейд "Ялинка"

У передноворічний період починається масове вирубування хвойних насаджень та їх продаж. У рамках операції «Ялинка» правоохоронці вживають низку заходів, спрямованих на припинення таких правопорушень, а також виявлення осіб, причетних до їх скоєння.

Помер закарпатський журналіст Ігор Сюч

Сьогодні на робочому місці помер закарпатський журналіст Ігор Сюч - колишній заступник головного редактора та відповідальний секретар 1970-х років «Закарпатки». м

ДАІ закликає закарпатців подбати про своїх дітей (ЗВЕРНЕННЯ)

Незабаром у всіх школярів Закарпаття розпочнуться довгоочікувані зимові канікули. Працівники ДАІ Закарпаття протягом усього року проводять з юними пішоходами тематичні уроки й лекції, нагадуючи малюкам про основні правила дорожньої абетки.

Закарпатські прикордонники нагадали, що треба, аби перевезти дитину через кордон (ФОТО)

На період Різдвяних та новорічних свят значна кількість дітей разом з родинами або у складі організованих туристичних груп мандрують за кордон.

У п'ятницю пройде сесія обласної ради

У п’ятницю, 27   грудня, о 10.00 відбудеться   друге пленарне засідання XV сесії обласної ради.

Міндоходів у Виноградові на свій день народження проводять акцію для бізнесменів

У грудні Міністерство доходів та зборів відзначає свою першу річницю.

Міндоходів знищили цигарок на понад 6 мільйонів гривень

У поточному році працівники Міністерства доходів і зборів України провели серію знищень тютюнового контрафакту.

Виноробство можуть перевести у законодавче поле

Громадська рада – дієвий майданчик для діалогу держави та громадськості.

Прокуратура розслідує дії чиновників Оноківської сільради

Прокуратура відкрила кримінальне провадження відносно посадовців сільради, через бездіяльність яких бюджет недоотримав майже 270 тис. грн.

Податківці вдягнулися у Дідів Морозів і роздавали ужгородцям шоколадки

Новорічний настрій також створювали гарно прибране приміщення ЦОП.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 26 грудня. Гармонійний початок нового дня забезпечить чашечка свіжозвареної кави. Нехай вдається все задумане, при цьому не забувайте про миті розслаблення. Будьте в курсі найважливіших подій, запрошуйте до розмови бажаних співрозмовників. Гарного дня і смачної кави!

У Мукачеві знову куштуватимуть червоне вино

З 11 по 14 січня 2014 року центр Мукачева, що на Закарпатті, перетвориться на своєрідний ярмарок. На площі Миру стоятимуть намети, в яких будуть розміщені барила з вином.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат