Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 06.05.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні середа, 6 травня. Нехай приємні дрібниці надихають вас на нові звершення. Будьте в гармонії з собою, не піддавайтеся хандрі й негативу. Життя прекрасне, вірте в нього і примножуйте добро. Гарного дня!

Цитата дня: і коли вже довкола пахне війною
і вже розгораються перші битви
говори зі мною
говори зі мною
бо словом також можна любити
(Іздрик)

Погода 6 травня 2015 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень місцями невеликий дощ. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 12-17°, в горах місцями 9-11° тепла, вдень 24-29, в горах місцями 14-19° тепла.
Автошляхи: Вдень місцями невеликий дощ. Видимість добра.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 14-16°, вдень 26-28° тепла.


ІМЕНИНИ   6 травня - Олександра, Анатолій, Панас, Георгій


Сьогодні також:

• Юр'їв день


Цей день в історії

1840 — Англія випустила свою першу поштову марку, однопенсову Королеву Вікторію («Чорне пенні»)
1863 — Закінчилася битва під Чанселорсвілле.
1872 — В Англії засновано футбольний Кубок.
1889 — У Парижі завершено будівництво Ейфелевої вежі.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 6 травня — “Месники: Ера Альтрона, 3D”. Поч. об 11.40, 15.50, 18.10. “Фокус”. Поч. о 20.40. “Суперкоманда, 3D”. Поч. о 14.00. «Ex Machina». Поч. о 10.00, 22.30.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 6 травня   —   «Форсаж № 19”. Поч. о 10.15, 15.20, 21.50. «Ex Machina». Поч. о 10.30. “Суперкоманда, 3D”. Поч. об 11.50, 16.50. “Месники, 3DХ”. Поч. о 12.30, 17.00, 21.45. “Небезпечне занурення”. Поч. о 13.40, 20.15. “Форсаж-7”. Поч. о 19.30. “Фокус”. Поч. о 15.00. “До Парижа, як до неба пішки”. Поч. о 18.40.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3)
1—6 травня — “Суперкоманда, 3D”. Поч. о 13.00. “Найдовша подорож”. Поч. о 22.00. “Месники: Ера Альтрона, 3D”. Поч. о 10.20, 17.00, 19.30. «Ex Machina». Поч. о 15.00.

Художній музей імені Бокшая
Виставка творів вихованців Ужгородської дитячої школи мистецтв.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Фотовиставка робіт голови Національної спілки фотохудожників України Едуарда Странадка Миколайовича “Вікна”.
Виставка графіки та живопису Василя Когутича.
Фотовиставка співробітників відділу природи «Птахи: знайомі незнайомці».
Виставка “Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать»).
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка “Плахта”.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка “Ужгородська весна”.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Провулок “Гірчичне зерно”
Фотоконкурс-виставка “Віддів кадрів”.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка «Квітник» Олени Кондратюк.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка німецького наукового товариства ім. Макса Планка «Картини зі світу науки».
Виставка молодих майстрів народної творчості.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка з фондової колекції музею «Традиційний народний одяг та одягова вишивка українців Закарпаття».
Виставка «VI Carpathica Expo». Мистецькі роботи членів творчого об’єднання митців ім. Мігая Мункачі та інших закарпатських митців.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
26 квітня — майстер-клас “Моє Закарпаття” — блокнот своїми руками”. Поч. о 13.00.
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

ОвенСьогодні вам варто замислитися над причинами матеріальних труднощів. Неправильний вибір - ось ключ до вирішення проблем. Відмовившись від емоційної оцінки, ви навчитеся робити раціональні вчинки. Тільки ваші жорсткі дії і раціональність мислення зможуть принести вигоду в справах. У другій половині дня можливий конфлікт із коханою людиною.
Телець Вранці на вас чекає приємна звістка від колишніх партнерів. Ви отримаєте нову ділову пропозицію, яка змінить соціальний статус. Вам не варто довго розмірковувати, проявіть рішучість і наполегливість. Щоб домогтися кращого матеріального результату, вам варто відкрито заявити про свої професійні гідності. Увечері краще продовжити ділову бесіду з партнерами за вечерею.
Близнюки   Сьогодні ваші сумніви в собі можуть зіграти злий жарт. Ваш суперник може отримати блага, призначені для вас. Вам слід відкрито і чесно поговорити з керівництвом про свої досягнення. Інакше - несправедливість рішення владної людини принесе вам фінансові втрати. Увечері вам варто поговорити про свої проблеми з близьким другом.
Рак. У першій половині дня на вас чекає з'ясування стосунків із колегами. Вам слід проявити жорсткість і безкомпромісність, відстоюючи свою точку зору. Результатом буде підтримка з боку впливової людини. Вечір найкраще присвятити догляду за тілом: масаж і водні процедури підуть на користь.
Лев   Сьогодні вам не варто розраховувати на допомогу в справах. Все доведеться робити самому, будьте до цього готові. У другій половині дня у вас буде важлива розмова з партнерами, вам варто проявити обачність і стриманість у висловлюваннях. Увечері краще побути на самоті і раніше лягти спати.
Діва Сьогодні вами може опанувати лінь і небажання займатися старанною роботою. Намагайтеся не потрапляти на очі керівництву. Знайдіть привід, щоб піти з роботи раніше. На вас чекають цікаві пригоди і приємні емоції від спілкування. Увечері можете зібрати велику компанію і вирушити в клуб або ресторан, ви отримаєте купу позитиву.
Терези Перша половина дня підходить для вирішення будь-яких бюрократичних питань. Сміливо можете вирішувати будь-які юридичні проблеми і питання, пов'язані з нерухомістю. На роботі на вас чекає визнання і публічна похвала. Вам не слід розслаблятися, адже не всім співробітникам до душі ваша слава. Вечір варто присвятити створенню романтичного сюрпризу для коханої людини.
Скорпіон Сьогодні день буде насичений спілкуванням із різними людьми. Щоб домогтися потрібного результату, намагайтеся заздалегідь дізнатися більше інформації про своїх опонентів. На вас чекає успіх у справах, завдяки правильному вибору однодумців. Сьогодні ви можете дозволити собі марнотратство, зайнявшись шопінгом.
Стрілець Вранці конфлікти з домочадцями можуть зіпсувати ваш настрій. Не варто переносити негативні емоції в робочий простір. Займіться розбором документації та звітами, це відверне вас від емоційних проблем. Вам варто серйозно замислитися над складнощами в особистих стосунках із партнером.
Козеріг У першій половині дня на вас чекає фінансовий прибуток від додаткового джерела доходу. Вам слід інвестувати кошти в свій інтелект. Задумайтеся про початок власної справи, зараз найвдаліший час. У другій половині дня вам доведеться зайнятися рутинною роботою. Намагайтеся не перевтомлюватися, відкладіть невиконані справи до наступного разу, адже нічого страшного не станеться.
Водолій. На вас чекає складний і напружений день. Своїм упередженим ставленням до колег ви можете спровокувати тривалий конфлікт. Вам слід проявити обережність, висловлюючи свою точку зору. Увечері вам варто розвіятися і зняти накопичену робочу втому і стрес.
Риби Зміна настрою і погане самопочуття можуть порушити намічені робочі плани. Вам варто відмовитися від важливих зустрічей і діалогу з керівництвом. Намагайтеся не сперечатися з колегами, інакше скоро доведеться публічно визнати свою неправоту. У другій половині дня на вас чекає важлива телефонна розмова. Не варто приймати інформацію близько до серця, відпустіть ситуацію.

Усміхніться на початку нового дня!   :)

Короткий анекдот про Титанік: "бульк..."


Якщо ви щиро вважаєте жінок слaбою статтю, спробуйте вночі перетягнути ковдру нa себе


- Ух, і класно вчора посиділи! Чий же це день народження був? Як весілля?? Як моє?!!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат