Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 23180, 20

Студенти коледжу культури і мистецтв дарували іграшки дітям на Миколая

Студентська рада Ужгородського коледжу культури і мистецтв підтримала благодійну акцію до дня Миколая «Подаруй дитині іграшку».

Перечинський бізнес у першій декаді грудня отримав понад 100 електронних ключів

Впродовж 2013 року кількість користувачів електронного цифрового підпису в районі значно збільшилась. Так, лише в першій декаді грудня поточного року електронний цифровий підпис отримали понад 100 Перечинських платників.

Делегація НРЗ та УУБА -КаУ долучилися до революційного Майдану в Києві

12 грудня, на о 9 год., подолавши ряд міліцейських кордонів, делегація Народної ради Закарпаття, Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія та Карпатського університету ім. А. Волошина, на чолі з членом проводу НРЗ, ректором академії та університету архімандритом Віктором Бедь, долучилася до багатолюдного революційного Майдану в м. Києві, який пережив неодноразові атаки силового штурму беркутівців і внутрішніх військ та до якого вже раніше було делеговано низку представників від НРЗ.

Сноубординг. Пеняк і Чундак розпочали виступи на Кубку світу

13—14 грудня в італійській Карезі відбувся перший етап Кубка світу зі снобордингу в дисциплінах паралельний слалом та Паралельний гігантський слалом. В стартах взяли участь четверо українців серед яких ужгородці Аннамарі Чундак та Йосиф Пеняк.

В Ужгороді виявлено порушення на ринку твердих побутових відходів

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало КП «Комунальне автотранспортне підприємство – 072801» Ужгородської міської ради на 6 тис.грн за зловживання монопольним становищем.

Рятувальники посилять заходи безпеки людей в горах в горах на святкові дні

«У зв’язку зі змінами періодів потепління та похолодання Гідрометцентр оголосив лавинонебезпечну ситуацію в гірських районах Карпат в разі додаткового навантаження, зокрема, в разі масового виходу в гори туристів. Наступають святкові - різдвяні та новорічні дні. Велика кількість туристів поїде в гірські райони Карпат та Криму. Наше завдання – забезпечити максимальну безпеку людей в горах», - сказав Віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул під час всеукраїнської селекторної наради.

Закарпатець втопився у власній криниці (ФОТО)

Мукачівський район : 66 річний ракошинець загинув у власній криниці.

У Закарпатті назвали кращі медові, пивні, винні, солодкі бренди (РЕЙТИНГ)

Карпатське інформаційне агентство разом з Карпатським центром полінгових досліджень підвели підсумки цілорічного сезону брендингової діяльності в індустрії краю та узагальнили експертну та масову інформацію щодо кращих брендів Закарпаття-2013.

Найвпливовіший закарпатець - губернатор Ледида, найвпливовіша закарпатка - викладачка УжНУ Лендєл

Карпатське інформаційне агентство протягом грудня 2013 року провело експертне опитування з метою визначення громадських лідерів Закарпаття.

У Мукачеві вантажівка застрягла у   ґрунті (ФОТО)

Мукачево: рятувальники витягли вантажівку, яка застрягла через просідання ґрунту.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 19 грудня. Прокидайтеся з думкою про улюблену ранкову каву, а також подарунки, які приніс Миколай. Точніше, концентруйте думки на приємних і вічних речах, адже радості, щирості й теплоти багато не буває. Гарного вам святкування й загалом хорошого четверга!

Ужгородська школа отримала від Миколая сучасні комп’ютери

18 грудня, напередодні свята Миколая учні Ужгородської спеціалізованої загальноосвітньої   школи  І ступеня № 1 з поглибленим вивченням англійської мови отримали несподіваний подарунок – комп’ютерну техніку.

На Закарпатті визначилися, хто з державних виконавців найкраще працював цього року  

18 грудня в Ужгороді відбулися урочистості з нагоди «Дня працівника державної виконавчої служби». Управління Державної виконавчої служби України в Закарпатській області входить у п’ятірку кращих служб України. Перші підсумки року свідчать, що закарпатські держвиконавці і цьогоріч спрацювали найкраще у країні за рядом показників.  

Ужгородський міський центр зайнятості розповів, яким буде наступний рік для працевлаштування

18 грудня в Ужгородському центрі зайнятості відбувся круглий стіл на тему «Актуальні питання працевлаштування на Закарпатті». У рамках «Наради соціальних партнерів» проходила і підсумкова за 2013 рік прес-конференція керівництва Ужгородського міського центру зайнятості та дотичних до питання працевлаштування організацій.

В Ужгороді молодь зібрала більше 50 тисяч гривень на подарунки дітям

Завершилась благодійна акція “Купи зустріч - подаруй дитині свято”, співорганізатором якої стало молодіжне крило партії УДАР на Закарпатті. У рамках благодійного аукціону організатори зібрали понад 50 тисяч гривень.

Щоб не стати жертвою осінньо-зимового пожежонебезпечного періоду…

З настанням опалювального сезону на Закарпатті почастішали випадки загорань через порушення правил експлуатації опалення, електрообігрівальних приладів та паління в ліжку.

За правовою допомогою з міграційних питань – до Громадської приймальні

Для того, аби закарпатці мали змогу отримати якісну первинну правову допомогу з питань, які належать до компетенції міграційної служби, при ГУДМС України в Закарпатській області працює Громадська приймальня. Прийом громадян здійснюється   у понеділок та четвер.

Думки закарпатців про підписання угоди між Україною та Росією

Медіа-регіон спитав у закарпатців, що можуть означати для України домовленості з Росією

Ялинка на Театральній стане стовпом сорому для влади

Молодіжний закарпатський неформальний "ФРОНТ ОПОРУ" вважає, що влада Ужгорода встановила ялинку на площі Театральній, щоб унеможливити проведення масових акцій Євромайдану!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат