Краса не тільки рятує світ, а й допомагає   хворим дітям.

admin 27.04.2015 15:49 ПОДІЇ

25-26 квітня в Ужгороді відбувся перший етап   конкурсу краси Міс Ужгород 2015, організатором якого виступило   модельне агентство «One Models».

Найкращі дівчата змагалися за звання найвродливішої, а переможниця поїде на конкурс Міс Україна.   У своєму напруженому графіку репетицій дівчата знайшли час для доброї справи – учасниці міс Ужгород відвідали дитячу лікарню Ужгорода з подарунками.   За сприянням депутата міської ради, мецената та громадського діяча Михайла Чурила медичний заклад отримав речі першої необхідності для наймолодших пацієнтів.   Засоби гігієни, памперси, дитяче харчування – це те, чого завжди не вистачає у лікарні, адже тут часто перебувають покинуті батьками діти. На сьогодні у відділенні перебуває   одна покинута трьохмісячна дівчинка.

Розказує головний лікар дитячої лікарні м. Ужгород Ігор Рошко:   «Відділення для наймолодших пацієнтів розраховане на 30 ліжок і вони практично ніколи не пустують. Тут проходять лікування дітки від народження і до 2-х років. Найнеобхіднішим на час перебування у лікарні,   дітей забезпечують батьки. Та часто до нас поступають діти з малозабезпечених сімей, яким вкрай важко   купити і ліки, і засоби гігієни, і дитяче харчування. Тому подібна допомога від меценатів – це суттєве полегшення як для персоналу лікарні так і для батьків маленьких пацієнтів».

Депутат міської ради, меценат Михайло Чурило: «Ми не можемо стояти осторонь проблем, які має на сьогодні наше суспільство. Звичайно, це неправильно, що держава не забезпечує на 100% перебування пацієнтів у лікарнях. Ми маємо це змінити,   і змінити радикально у всеукраїнському масштабі.   Ми над цим працюємо. Але вже сьогодні кожен з нас може зробити якусь добру справу – варто лише уважно глянути навколо і допомогти тому, хто дійсно потребує цієї допомоги. А добра справа у рамках конкурсу краси – це ще і чудова нагода довести, що не тільки зовнішня, а і внутрішня   краса допомагає змінювати світ на краще».

Матеріал підготувала Галина Сторонська

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат