Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 23220, 20

Помічники Миколая у закарпатській прокуратурі привіталу малечу (ФОТО)

Щороку на зимові свята керівництво прокуратури Закарпатської області відвідує дитячі заклади та вітає малечу з цим радісним святом.

У Посольстві України в Словаччині презентували монографію українського експерта

Напередодні Дня Дипломатичної служби України, 17 грудня 2013 року, в Посольстві України в Словацькій Республіці проведено презентацію наукового дослідження українського експерта Тетятни Сергієнко «Українсько-словацькі відносини: формування системи міждержавного співробітництва 1990-ті роки ХХ – початок ХХІ століть”.

Заступник губернатора Ледиди Свищо привітав дітей з Миколаєм (ФОТО)

У четвер, 19 грудня, перший заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо разом із представниками обласних правоохоронних структур привітав вихованців притулку, що у селищі Батьово, із днем Святого Миколая.

У Закарпатті зіткнулися автобус з Audi, є жертви (ФОТО)

Внаслідок зіткнення автобус "Богдан" з’їхав на узбіччя та перекинувся на правий бік по ходу свого руху. В салоні автобуса перебувало 17 пасажирів з яких, дивом, ніхто не постраждав. Однак уночі померла пасажирка Audi.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 20 грудня. Сподіваємося, що тиждень був добрий для вас і в останній його день будете згадувати лише приємні миті. Порада від Rionews – робіть це за чашечкою ароматної кави у хорошій компанії. Нехай усе задумане швидко здійснюється, а вихідні заряджають позитивом і новими враженнями!

Два сиротинці Свалявщини отримали подарунки від Олександра Ледиди

У четвер, 19 грудня, голова обласної державної адміністрації Олександр Ледида привітав зі святом Святого Миколая вихованців двох закладів на Свалявщині.

Ялинку на площі Народній прикрашають 420 іграшок та 200 метрів гірлянд

У четвер, 19 грудня, вечірньої пори святкові вогні запалили на головній ялинці краю – на площі Народній, перед будівлею облдержадміністрації та обласної ради.

На Закарпатті видали збірку пісень співачки Ганни Опришко

16 грудня Ужгородський коледж культури і мистецтв на базі Закарпатського обласного академічного театру ляльок «Бавка» презентував книгу «Пісня ─ то моє життя». Це збірник українських народних пісень, записаних з голосу народної співачки Анни Опришко із села Голобутів, Стрийського району, Львівської області.

Студенти коледжу культури і мистецтв дарували іграшки дітям на Миколая

Студентська рада Ужгородського коледжу культури і мистецтв підтримала благодійну акцію до дня Миколая «Подаруй дитині іграшку».

Перечинський бізнес у першій декаді грудня отримав понад 100 електронних ключів

Впродовж 2013 року кількість користувачів електронного цифрового підпису в районі значно збільшилась. Так, лише в першій декаді грудня поточного року електронний цифровий підпис отримали понад 100 Перечинських платників.

Делегація НРЗ та УУБА -КаУ долучилися до революційного Майдану в Києві

12 грудня, на о 9 год., подолавши ряд міліцейських кордонів, делегація Народної ради Закарпаття, Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія та Карпатського університету ім. А. Волошина, на чолі з членом проводу НРЗ, ректором академії та університету архімандритом Віктором Бедь, долучилася до багатолюдного революційного Майдану в м. Києві, який пережив неодноразові атаки силового штурму беркутівців і внутрішніх військ та до якого вже раніше було делеговано низку представників від НРЗ.

Сноубординг. Пеняк і Чундак розпочали виступи на Кубку світу

13—14 грудня в італійській Карезі відбувся перший етап Кубка світу зі снобордингу в дисциплінах паралельний слалом та Паралельний гігантський слалом. В стартах взяли участь четверо українців серед яких ужгородці Аннамарі Чундак та Йосиф Пеняк.

В Ужгороді виявлено порушення на ринку твердих побутових відходів

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало КП «Комунальне автотранспортне підприємство – 072801» Ужгородської міської ради на 6 тис.грн за зловживання монопольним становищем.

Рятувальники посилять заходи безпеки людей в горах в горах на святкові дні

«У зв’язку зі змінами періодів потепління та похолодання Гідрометцентр оголосив лавинонебезпечну ситуацію в гірських районах Карпат в разі додаткового навантаження, зокрема, в разі масового виходу в гори туристів. Наступають святкові - різдвяні та новорічні дні. Велика кількість туристів поїде в гірські райони Карпат та Криму. Наше завдання – забезпечити максимальну безпеку людей в горах», - сказав Віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул під час всеукраїнської селекторної наради.

Закарпатець втопився у власній криниці (ФОТО)

Мукачівський район : 66 річний ракошинець загинув у власній криниці.

У Закарпатті назвали кращі медові, пивні, винні, солодкі бренди (РЕЙТИНГ)

Карпатське інформаційне агентство разом з Карпатським центром полінгових досліджень підвели підсумки цілорічного сезону брендингової діяльності в індустрії краю та узагальнили експертну та масову інформацію щодо кращих брендів Закарпаття-2013.

Найвпливовіший закарпатець - губернатор Ледида, найвпливовіша закарпатка - викладачка УжНУ Лендєл

Карпатське інформаційне агентство протягом грудня 2013 року провело експертне опитування з метою визначення громадських лідерів Закарпаття.

У Мукачеві вантажівка застрягла у   ґрунті (ФОТО)

Мукачево: рятувальники витягли вантажівку, яка застрягла через просідання ґрунту.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 19 грудня. Прокидайтеся з думкою про улюблену ранкову каву, а також подарунки, які приніс Миколай. Точніше, концентруйте думки на приємних і вічних речах, адже радості, щирості й теплоти багато не буває. Гарного вам святкування й загалом хорошого четверга!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат