Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 23.04.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні четвер, 23 квітня. Вірте у краще й будьте в гармонії з собою. Нехай вас надихає тепле весняне сонце й чашечка ароматної кави на початку нового дня. Відпускайте з легкістю все погане й звільняйте місце для хорошого у своїх думках. Гарного четверга!

Цитата дня: Я ревную тебе неймовірно. Буквaльно до всього. До музики, яку ти слухaєш без мене, до кaртин, котрі оглядaєш нaсaмоті, до книжок, не нaв'язaних мною. Я ж уміщaю цілий світ. Усе, що тобі потрібно. Все-все. Я ніяк не можу збaгнути, як вдaється тобі бути десь позa мною. Як вдaється жити окремо. Мaти влaсну волю. Бaжaти чогось іншого. Дихaти сaмій.
Чим тебе зaворожує світ? Що поривaє до подорожей? У чому зернa спокус?
Я ревную тебе. Безнaдійно ревную. До винa, від якого ти п'янієш. До хворіб, від яких ти нездужaєш, і до ліків, які лікують тебе. До твого волосся, мені не підвлaдного. До нігтів, котрі ростуть сaмі по собі. До тебе сaмої попросту. Це дуже вaжко пояснити. Ще вaжче витримувaти це. Я знaю, що ти втомилaся теж. Я зaвинив перед тобою. Це все нaгaдує терор. Але я не можу нічого вдіяти. Хочу володіти тобою цілковито. Хочу бути з тобою.
Кохaю тебе. Вибaч, якщо тобі неприємно це чути.

© Юрій Іздрик "Воццек"

Погода 23 квітня 2015 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці в горах на поверхні грунту та в повітрі заморозки 0-5°. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0-3° тепла, в горах 0-5° морозу, вдень 15-20°, в горах місцями 3-8° тепла.
Автошляхи: Без опадів. Видимість добра.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0-2° тепла, вдень 18-20° тепла.


ІМЕНИНИ   23 квітня - Олександр, Максим, Терентьєв, Федір


Сьогодні також:
•   Всесвітній день книжки і авторського права. ЮНЕСКО обрала цю дату з огляду на її символічність для світової літератури. Адже саме цього дня померлиСервантес і де ля Вега, народилися Моріс Дрюон і Володимир Набоков (11 квітня). Традиція святкування Дня книжки народилася у Каталонії, де 23 квітня на День Юрія традиційно дарували троянду за кожну куплену книжку. Сьогодні Всесвітній день книжки святкують у 190 країнах світу.

•   Україна: Всеукраїнський день психолога.
•   Туреччина: День національного суверенітету.
•   Великобританія,   Канада,   Ньюфаундленд: День святого Георгія (St. George's Day).
•   Бермудські острови: День перцю.
•   США, штати Алабама, Джорджія, Міссісіпі: День героїв Конфедерації.
•   Ізраїль: Йом Ха-Зікарон, День пам'яті вояків, які загинули у війнах Ізраїлю.



Цей день в історії

215 до н. е. — у Римі відкрили храм Венери, який невдовзі став місцем поклоніння куртизанок (через що 23 квітня римляни почали вважати днем повій)
303 — за наказом римського імператора Діоклетіана в Палестині відрубали голову Георгію Переможцю, який пізніше був канонізований церквою
971 — візантійські війська взяли в облогу Доростол (нині Силістрія), у якому оборонялися русичі на чолі з Святославом
997 — біля Гданська вбитий єпископ Праги, проповідник Адальберт, пізніше канонізований церквою


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Ужгород, Філармонія
19—23 квітня — Міжнародний фестиваль «Музика без кордонів».
19 квітня — відкриття фестивалю Оксана Славна та гурт “Експромт» (м.Вінниця). Поч. о 18.00.
21 квітня — Мирослава Швах-Пекар   та естрадно-духовий оркестр. Диригент Володимир Співак. Поч. о 18.30.
23 квітня — «Галопом по Європі» Симфонічний оркестр студентів УжДМУ ім.Д. Є. Задора.   Диригент Вікторія Цанько. Поч. о 18.30.  

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Фотовиставка робіт голови Національної спілки фотохудожників України Едуарда Странадка Миколайовича “Вікна”.
Фотовиставка співробітників відділу природи «Птахи: Знайомі незнайомці».
Виставка “Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать»).
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка “Плахта”.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка-продаж творів митців Закарпатської організації Національної спілки художників України “Світ Божий, як Великдень”.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мукачівська картинна галерея
До 23 квітня — Великодня виставка в Мукачеві.

Провулок “Гірчичне зерно”
Фотоконкурс-виставка “Віддів кадрів”.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Володимира Павлишина.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
До 13 квітня — виставка угорського мережива «Холоші».
Виставка молодих майстрів народної творчості.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка із фондової колекції музею «Традиційний народний одяг та одягова вишивка українців Закарпаття».
Виставка із фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Балаж Меланії Йосипівни, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

ОвенУ першій половині дня вам слід проявляти обережність у своїх словах. Увечері емоційна спустошеність може підштовхнути до бажання усамітнитися від світу. Спробуйте вилити душу близькому другові. Саме зараз близька людина допоможе знайти вихід із будь-яких труднощів і підніме настрій.
Телець Сьогодні краще відкласти вирішення глобальних проблем. Постарайтеся зайнятися чимось приємним. Підіть раніше з роботи, зустріньтеся зі старими друзями, займіться шопінгом. Ваш енергетичний баланс необхідно поповнити позитивними емоціями. Увечері на вас чекають важливі новини, які розвіють всі сумніви.
Близнюки   Зверніть особливу увагу на стан свого здоров'я. Не варто йти на роботу, якщо ви погано почуваєтеся. Найкраще для вас - спілкування з природою. Намагайтеся не йти від розмови з коханою людиною - з'ясуйте відразу всі претензії. Відверта розмова може позбавити від сварки з партнером.
Рак. Постарайтеся вирішити всі важливі питання в першій половині дня. Сьогодні день внесе метушню і хаос у звичний розпорядок. Не варто піддаватися впливу свого настрою, концентруйтеся на головному. Увечері краще за все приділити увагу своєму тілу - зробіть розслаблюючу ванну або зніміть втому за допомогою масажу.
Лев   Сьогодні варто приділити більше уваги своєму іміджу. У другій половині дня можуть виникнути складності у стосунках із колегами по роботі. Сьогодні не дуже вдалий час для поїздок і далеких відряджень. Вечір краще за все провести в галасливій компанії друзів, на вас чекає популярність у протилежної статі.
Діва Вранці намагайтеся не відволікатися на дрібниці: запізнення на роботу і проблеми з транспортом не зможуть перешкоджати вашим цілям. У другій половині дня варто уникати зустрічей з неприємними вам людьми. Вечір буде романтичним, якщо ви заздалегідь підготуєте сюрприз коханій людині. Постарайтеся не зловживати алкоголем.
Терези У першій половині дня вас можуть спантеличити родичі своїми проблемами. Намагайтеся уникати метушні і непотрібних дій. Сконцентруйтеся на своїй цілі, вирішуючи інші питання в міру своїх можливостей. Сьогодні не варто позичати гроші навіть близьким.
Скорпіон Досягти успіху допоможе ваша спостережливість і креативність. Можливий легкий заробіток завдяки співпраці з незнайомими людьми. Другу половину дня найкраще присвятити самоосвіті і освоєнню нової інформації. Увечері на вас чекає сюрприз від коханої людини.
Стрілець Сьогодні результативний день для вирішення питань у бюрократичних інстанціях. Від далеких поїздок краще відмовитися. Уважно й обачно ставтеся до незнайомців. Конфліктна ситуація з колегами може виникнути через бажання відновити справедливість.
Козеріг День буде насичений важливими переговорами, які принесуть вигоду. Зустріч зі старим знайомим може принести добру матеріальну користь. В особистих стосунках варто проявити турботу про кохану людину. Запросіть гостей, влаштуйте вечірку, щоб отримати приємні враження.
Водолій. Перша половина дня буде складною і виснажливою. Вам слід звернути особливу увагу на своє здоров'я. Намагайтеся позбутися рутинної роботи, вирішуючи поступово всі питання. В особистих стосунках можливі конфлікти на грунті ревнощів. Стримуйте свої емоції, щоб не нашкодити своєму щастю.
Риби Сьогодні слід проявляти особливу уважність до близьких людей. Ваша порада і моральна підтримка можуть змінити життя іншої людини. Великих придбань варто уникнути. Увечері краще за все відвідати літніх родичів, які потребують вашої турботи і уваги.

Усміхніться на початку нового дня!   :)

Що не кажіть, але якщо людина - тормоз, то ніякий снікерс уже тут не допоможе...



- Блін, я жирна! Фу! Як огидно!
- Люба, не варто так сильно переживати: у тебе тільки дупа жирна і шия трохи, не наговорюй на себе.
- Взагалі-то я на себе курячий бульйон пролила... Що ти там сказав?



Сімейне життя це коли ти намагаєшся напоїти дівчину не для того, щоб затягнути її в ліжко, а щоб спокійно пограти на комп'ютері ...

Ktoś może potrzebuje orkiestrę na wesele? Chłopaki mają jeszcze wolne terminy na 2017r :D

Posted by Siła Muzyki on 6 Апрель 2015 г.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат