Українці збирають гроші на віскі, пилесос-робот і силіконові груди (ІНФОГРАФІКА)

admin 24.04.2015 11:36 СОЦІО

 

У ПриватБанку проаналізували, на що найчастіше збирають гроші українці за допомогою послуги накопичення "Скарбничка".

Як виявилося, найпопулярнішою метою накопичень, яку обирають українці, залишається покупка автомобіля. На машину збирає гроші кожен п'ятий, або 20,6% клієнтів "Скарбнички". На другому місці в ТОП-10 цілей накопичень українців коштує подорож, за ними йдуть покупка житла і смартфона. Також багато українців збирають на потреби дітей, ремонт, отримання вищої освіти та весілля.

Найбiльш відвертим у ході дослідження був визнаний клієнт, який чесно назвав свою скарбничку "заначкою від дружини". Самим оригінальним - людина, що збирає гроші на покупку безлюдного острова для тещі. Серед інших незвичайних цілей накопичення клієнтами "Скарбнички" також можна зустріти завоювання всесвіту, купівлю силіконових грудей, елітного алкоголю, придбання підводного човна, крил від літака і навіть самого ПриватБанку.

"Наш сервіс допомагає клієнтам відкладати гроші та з допомогою "Скарбнички" досягати своїх бажань, цілей, отримуючи 20% річних, - говорить керівник проекту "Скарбничка" ПриватБанку Вадим Воловік. - Раніше, щоб відкладати, потрібно було самому приходити у відділення і оформляти депозит. Тепер відкрити "Скарбничку" можна через Інтернет або мобільний додаток, непомітно, відкладаючи гроші на свою мрію".

За даними банку, сьогодні "Скарбничкою" користуються 7,5 млн клієнтів банку, середня сума накопичень в місяць серед активних користувачів послуги становить 150 грн. У 2014 роцi максимальна сума накопичень за рік за допомогою автоматичних поповнень склала трохи більше 50 тис. гривень.

З допомогою сервісу «Скарбничка» клієнти ПриватБанку легко і непомітно можуть збирати гроші, відкладаючи їх від кожного надходження на карту, округляючи суми покупки до 1 або 10 грн, округляючи свої витрати до 10 або 100 гривень або просто щомісячним платежем. Додаток для Android і iPhone Скарбничка дозволяє керувати особистою програмою накопичень з мобільного телефону.

admin


За матеріалами прес-служби Приватбанку у Закарпатській області

ТЕГИ : ПриватбанкнакопиченняЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат