Мінінформ перевіряє діяльність начальника комунікацій Закарпатської ОДА

admin 23.04.2015 11:05 ПОЛІТИКА

За інформацією, яку отримало наше видання з джерела у Міністерстві інформації воно перевіряє діяльність начальника інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю закарпатської ОДА Володимира Піпаша.

Ведеться службова перевірка стосовно його намагання втрутитися в роботу Закарпатської облдержтелерадіокомпанії Тиса-1 та змінити її редакційну політику посилаючись на не існуючий лист Міністерства інформації.
Як стверджує наше джерело Володимир Піпаш раніше вимагав у дирекції телекомпанії закрити російську та русинську редакції. Також він посилаючись на не існуючий лист вимагав від редакції розпочати антирусинську компанію та негативно висвітлювати діяльність русинських організацій.

Нагадаємо,що Голова Люстраційної комісії Закарпатської області В’ячеслав Харченко звернувся до керівників держави з приводу намагання, всупереч Закону України про “Очищення влади”, всадовити в крісло начальника Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Закарпатської ОДА одіозного представника комуністичного режиму, активного члена КПРС, секретаря Рахівського райкому комсомолу Володимира Піпаша.

Міністерство інформації перевіряє   діяльність начальника інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю закарпатської ОДА

Правда ніякого результату це звернення не дало зараз Володимир Піпаш посідає крісло начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА.

Новини Закарпаття

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат