Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 23240, 20

Громадськості розкажуть, хто найкраще у Закарпатті виконував рішення суду

У середу, 18 грудня, о 12.00 у приміщенні ресторану «Грант» (вул. Собранецька, 44) відбудуться урочистості з нагоди «Дня працівника державної виконавчої служби».

Що обговорювало духовенство з губернатором Ледидою? (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Обговорили учасники зустрічі питання суспільно-політичної ситуації в країні.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 18 грудня. Прокидайтеся в доброму гуморі й не намагайтеся осягнути справи одразу. Обдумавши все за чашечкою ароматної кави, у вас з’явиться більше можливостей для втілення важливих рішень. Нехай день приносить лише позитивні миті, а солодощі, які ви любите з кавуванням, швидко піднімають настрій за будь-якої погоди!

В Закарпатті через кордон пропущено майже 23 тис. тонн вантажів

Така їх кількість пройшла митні формальності за 11 місяців 2013 року в зоні діяльності Чопської митниці Міндоходів. Зокрема, пропущено майже 3,6 млн. транспортних засобів, понад 8 млн. громадян та майже 22,7 тис. тонн вантажів. Для порівняння – за відповідний період минулого року – 3,5 млн. транспортних засобів, 7,6 млн. громадян та 22,3 тис. тонн. вантажів.

Студентам-юристам роз’яснювали міграційне законодавство

У рамках проведення Всеукраїнського тижня права у Головному управлінні Державної міграційної служби України в Закарпатській області відбувся ряд заходів. Зокрема, начальник ГУДМС України в області Ігор Михайлишин прочитав лекцію студентам юридичного факультету Ужгородського Національного університету на тему “ Права людини ” з нагоди проголошення Загальної декларації прав людини.

Наслідки лавини на Закарпатті ліквідовано

О 11:50 17 грудня 2013 року на диспетчерський пункт рятувального підрозділу Тячівського району повідомили про сходження снігової лавини в урочищі Бобрівка (між населеними пунктами с. Красна та смт Усть-Чорна).

Чому голосуємо за катів Стуса і прощаємо вбивцям Гонгадзе – Сергій Ратушняк

Ось така вона національна гідність більшості українського народу… Поки діти і онуки мерзнуть на Майданах, сидять у в’язницях і заліковують розбиті голови й поламані руки і ноги, – батьки і діди спокійнісінько взяли по 200грн і проголосували за представників «БАНДИ», якій їх діти і онуки волають «ГЕТЬ!».

На координаційній нараді в прокуратурі Ужгорода вирішували як боротимуться із злочинністю та корупці

Вчора, 16 грудня в прокуратурі Ужгорода відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів міста, на якій обговорили стан попередження та протидії злочинності і корупції, передусім захисту громадян від злочинних посягань.

Мукачівці-підприємцю спалили авто

Сьогодні, 17 грудня, у Мукачеві у дворі приватного будинку згорів автомобіль «NissanJuke» білого кольору, 2012-го року випуску.

Азаров розповів, що сьогодні президент Янукович підпише в Москві

Як відомо, сьогодні президент Янукович відбув до Москви, де повинен підписати ряд економічних угод з Росією. Опозиція каже, що можливе підписання угоди з Митним Союзом. Однак глава уряду Микола Азаров спростовує ці чутки.

Експерти назвали кращі закарпатські ресторани, туроб'єкти, анімації (РЕЙТИНГ)

Туристично-інформаційний центр Закарпаття (керівник Коваль О.Д.) підвів підсумки цілорічного сезону діяльності в туристичній індустрії краю і узагальнив експертну та масову інформацію щодо учасників туристичного ринку-2013.

В Ужгороді пройде конкурс танцювально-спортивної аеробіки

У середу, 18 грудня, о 17.15 в Ужгородському коледжі мисетцтв пройде конкурс з танцювально-спортивної аеробіки.

У Закарпатті пройшли змаганння зі спортивного орієнтування за приз Св. Миколая (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У мукачівському мікрорайоні Черемшина пройшли змагання зі спортивного орієнтування на «Призи від Святого Миколая».

Закарпатські прикордонники вилучили у словака авто та сигарет на 22 тисячі гривень (ФОТО)

Один з гостей нашої держави зазнав фіаско, коли спробував незаконно перемістити з України до Словаччини партію сигарет, — пише прес-служба Чопського прикордонного загону.

Тячівщина одержала 6,5 мільйонів гривень податку за розкіш мешканців району

Тячівщина: до бюджету надійшло 6,5 мільйонів гривень податку на прибуток.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 17 грудня. Якщо вчора ви не встигли чогось запланувати чи зробити, то сміливо продовжуйте ці справи сьогодні. Нехай успіх не покидає вас, підбадьорюйте його чашечкою свіжозвареної кави, а також у доброму гуморі розпочинайте цей день. Вдалого старту й ароматного кавування!

В ожеледицю оминайте металеві кришки люків і ходіть повільно

Управління ДСНС України у Закарпатській області звертає увагу громадян на дотримання правил поведінки під час ожеледиці, щоб не потрапити до травмпункту:

Вазарелі буде в Ужгороді до січня

Виставка творів всесвітньо відомого Віктора ВАЗАРЕЛІ буде в Ужгороді ще до 03 січня 2014 року.

У Берегові пд час пожежі загинули чоловік і дружина

16 грудня в оперативно-рятувальну службу Закарпаття поступило повідомлення про пожежу у приватному житловому будинку м. Берегово по вул. Чайковського.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат