Королівська школа матиме сучасний спортивний майданчик

admin 22.04.2015 15:20 ПОДІЇ

Королівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 стала переможцем серед 20 шкіл, при яких встановлять унікальні спортивні майданчики, які відповідають сучасним екологічним вимогам та вирізняються яскравим та стильним дизайном.

Фонд Кличко вдесяте провів відбір переможців соціальної ініціативи «Клич друзів – граймо разом!», метою якої є заохочення дітей до занять спортом шляхом розвитку спортивної інфраструктури. Відтак кількість встановлених Фондом з 2005 року майданчиків для занять спортом сягне у 2015-му році понад 160. Ініціатива відбувається за рахунок гранту Фундації Coca-Cola.

Фонд Кличко та Фундація Coca-Cola прийшли до спільної думки, що кожна школа-переможець є унікальною за своєю історією, знаменитими випускниками та освітніми здобутками й спортивними перемогами. Але всіх їх об’єднує спільна риса – любов до спорту і прагнення до перемоги. «Клич друзів – граймо разом!» - один з найбільш яскравих проектів серед понад 280 програм фізичної активності, які підтримує Coca-Cola у світі. Ми раді, що у 10-й ювілейний рік проекту ми знайшли можливість для встановлення ще більшої кількості майданчиків», – повідомила директор зі зв’язків з громадськістю Компанії «Кока-Кола Україна» Олеся Жулинська.
Уже з 25 квітня розпочинається встановлення майданчиків, а з початку травня - їх гучні відкриття зі змаганнями, музикою, зустрічами зі спортсменами, подарунками. Очікується, що   на одне з відкриттів завітає чемпіон світу з боксу та засновник Фонду Володимир Кличко. Поки точно не відомо, в яку з двадцяти шкіл відбудеться цей візит.

Фонд закликає ті школи, які цього року подавали заявки, але не виграли конкурс – брати участь у конкурсі наступного року, адже вони тепер мають перевагу в досвіді перед новачками! Ми запевняємо Вас, що у багатьох-багатьох шкіл, що не стали переможцями цьогоріч, є прекрасні шанси вибороти перемогу наступного року.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат